انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب nvidia-325 [حل شد]  (دفعات بازدید: 3624 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
پاسخ : مشکل در نصب nvidia-325
« پاسخ #15 : 15 شهریور 1393، 02:50 ب‌ظ »
لوول =))
حرفا میزنیا :) با یه فیلم hd و گرما .. ؟! تو ویندوز که اصلا اینطور نیست .
دوما این گرمایی که با فیلم دیدن تو اوبونتو ایجاد میشه معادل گرمایی هست که اخرین نسخه بتلفیلد تو ویندوز ایجاد میکنه ;)
سوما اجبار در کار نیست و چهارما وقتی ویندوز نصب شد بدون نصب هیچ گونه درایوری تمام این ویژگی ها فعال بود و استفاده میشد .
لابد سازنده محترم موس شما هم که با وصل کردن usb اتوماتیک فعال میشه واسه اسکرولش نرم افزار اختصاصی میده واسه ویندوز یا شاید میخواسته به شما احترام بگذاره که این کارو کرده ؟ ((:
درکل هیچ وقت اوبونتو نمیتونه جای ویندوز رو بگیره و صرفا استفاده من از اوبونتو به عنوان آشنایی با لینوکس و مسائلش بوده که مثلا تو فروم تخصصیش هم یه راه حل بدرد بخور نمیشه پیدا کرد و بیشتر حرفا از روی تعصب به جای حقیقت و حاشیه ..

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #16 : 15 شهریور 1393، 02:58 ب‌ظ »
لابد سازنده محترم موس شما هم که با وصل کردن usb اتوماتیک فعال میشه واسه اسکرولش نرم افزار اختصاصی میده واسه ویندوز یا شاید میخواسته به شما احترام بگذاره که این کارو کرده ؟ ((:
پس چی فکر کردی؟ با باد هوا که کار نمی‌کنه! تا یه راه‌انداز نباشه چجوری می‌خواد کار کنه؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #17 : 15 شهریور 1393، 03:16 ب‌ظ »
برای کسانی که دو کارت گرافیک انویدیا و اینتل دارند کلا دو روش برای استفاده از کارت گرافیکشون هست. بامبل بی و پرایم
نصبشون
حرفا میزنیا :) با یه فیلم hd و گرما .. ؟! تو ویندوز که اصلا اینطور نیست .
تو ویندوز انویدیا به طور پیشفرض غیر فعاله، تنها زمانی این گرافیک روشن میشه که بهش نیاز هست؛ مثل بازی :)
دوما این گرمایی که با فیلم دیدن تو اوبونتو ایجاد میشه معادل گرمایی هست که اخرین نسخه بتلفیلد تو ویندوز ایجاد میکنه ;)
چون انویدیا روشنه و شما هم قصد خاموش کردنش رو ندارید :)
چهارما وقتی ویندوز نصب شد بدون نصب هیچ گونه درایوری تمام این ویژگی ها فعال بود و استفاده میشد .
کدوم ویژگی ها؟ سوییچ گرافیک ها؟ حتما شوخی می کنی.
میشه مدل ماوست رو بگی؟

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 15 شهریور 1393، 03:47 ب‌ظ »
پس چی فکر کردی؟ با باد هوا که کار نمی‌کنه! تا یه راه‌انداز نباشه چجوری می‌خواد کار کنه؟
اول اینکه بحث دیگران به خودشون مربوطه
آره با باد هوا کار نمیکنه وقتی که سخت افزار تو ویندوز به رایانه وصل میشه اتوماتیک توسط ویندوز نصب و فعال سازی میشه بدون نیاز به 1 کلیک
برای کسانی که دو کارت گرافیک انویدیا و اینتل دارند کلا دو روش برای استفاده از کارت گرافیکشون هست. بامبل بی و پرایم
نصبشون
سوال بنده از علیرضا این بود که بهتره از کدوم استفاده کنم چون گفته بود نیاز به بامبل بی نیست .
تو ویندوز انویدیا به طور پیشفرض غیر فعاله، تنها زمانی این گرافیک روشن میشه که بهش نیاز هست؛ مثل بازی :)
خب در این صورت موقع پردازش سنگین اتومات فعال میشه دیگه ؟ تو اوبونتو هم همینطوره ؟ :)
خب کیفیتی که گرافیک intel داره و کیفیت خود nvidia یکی هست ؟ موقعی که نیاز به پردازش بیشتر باشه مثل ویندوز عمل میکنه ؟
نه دوست عزیز اشتباه برداشت کردی
منظورم این بود که موقعی که صفحه desktop بعد از مرحله install باز میشه حداقل موس اتومات شناسایی میشه و ویژگی های اسکرولش حداقل کار میکنه !
میشه مدل ماوست رو بگی؟
بحث گرافیکه نه مدل موس
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1393، 03:55 ب‌ظ توسط CodeR »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #19 : 15 شهریور 1393، 04:14 ب‌ظ »
اول از همه یکی شفاف سازی کنه که کجای اسم من شبیه سلمانه؟ ;D همه اسم ما رو جا به جا مینوسین ;D

پ.ن: اصلاح شد.

نصبشون
سوال بنده از علیرضا این بود که بهتره از کدوم استفاده کنم چون گفته بود نیاز به بامبل بی نیست .
علیرضا میگه اگر به انویدیا احتیاج نداری از بایوس غیر فعالش کن. در صورتی که نیاز خواهی داشت باید از یکی از اون دو روش استفاده کنی.
خب در این صورت موقع پردازش سنگین اتومات فعال میشه دیگه ؟ تو اوبونتو هم همینطوره ؟ :)
همچین اتومات هم نه، برنامه خودش درخواست می کنه( یا تو تنظیمات انویدیا پروفایل داره ). خوب تو اوبونتو اینطور نیست و شما مجبورید از optirun استفاده کنید( یا روش هایی که تو پست های قبلی ذکر شد ). خوب بله این خوب نیست ولی به نظرم مشکل بزرگی نیست. من بخوام با مثلا بلندر کار کنم، ترمینال رو باز می کنم و مینویسم:
optirun blenderو بهم فشاری نمیاد :D
خب کیفیتی که گرافیک intel داره و کیفیت خود nvidia یکی هست ؟ موقعی که نیاز به پردازش بیشتر باشه مثل ویندوز عمل میکنه ؟
کجا؟ خوب وقتی قراره فیلم ببینی این دو فرقی ندارند ولی وقتی می خوای بازی یا رندر کنی نیاز به انویدیا داری.
بله تفاوتی نداره.
نه دوست عزیز اشتباه برداشت کردی
منظورم این بود که موقعی که صفحه desktop بعد از مرحله install باز میشه حداقل موس اتومات شناسایی میشه و ویژگی های اسکرولش حداقل کار میکنه !
میشه مدل ماوست رو بگی؟
بحث گرافیکه نه مدل موس
پس در مورد ماوس صحبت نکنیم :)

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 15 شهریور 1393، 04:34 ب‌ظ »
ل از همه یکی شفاف سازی کنه که کجای اسم من شبیه سلمانه؟ ;D همه اسم ما رو جا به جا مینوسین ;D

پ.ن: اصلاح شد.
من حواسم به اسما نبود بعد از 1 یا 2 دقیقه بعد از ارسال پست اقدام به ویرایش پست کردم و این حدس رو میزدم که این جمله از شما سر میزنه چون وقتی که شما نقل قول رو زده بودی من تو همون موقع پست رو ویرایش کردم ولی برام سوال شده بود چرا تو تاپیک هستی ولی پست نمیدی به این نتیجه رسیدم که 2 حالت داره
1 - در گیر تفکرات عمیق در جهت پاسخ به سوالات هستی
2 - احتمالا پشت pc خوابت برده ((:
علیرضا میگه اگر به انویدیا احتیاج نداری از بایوس غیر فعالش کن. در صورتی که نیاز خواهی داشت باید از یکی از اون دو روش استفاده کنی.
این داستان بایوس رو هم میدونستم ولی فعلا که گزینه ای تو بایوس فکر کنم secure menu بود این گزینه به اشتباه enable شده و کلا هیچ تغییری نمیشه تو بایوس داد disable هم نمیشه نمیدونم باید چکار کنم
البته اگر menu لاک نبود هم nvidia رو غیر فعال نمیکردم :)
فقط یه سوال استیم رو با این دستور :
optirun steam
باز کنم بازی هایی که توسط استیم دانلود شدن هم از nvidia استفاده میکنن ؟ چطوریه
بعد اینکه optirun مخصوص بامبل بی هست ؟
الان من درایورو از قسمت additional drivers نصب کردم و Nvidia x نصبه باید چکار کنم دقیقا ؟
بحث موس برمیگرده به بحث مشکلاتی که اوبونتو داره و یه مثال بود ;)
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1393، 04:38 ب‌ظ توسط CodeR »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #21 : 15 شهریور 1393، 05:01 ب‌ظ »
ولی برام سوال شده بود چرا تو تاپیک هستی ولی پست نمیدی به این نتیجه رسیدم که 2 حالت داره
1 - در گیر تفکرات عمیق در جهت پاسخ به سوالات هستی
2 - احتمالا پشت pc خوابت برده ((:
گزینه ی ۳ درسته، من پنجاه تا تب از موضوعات جدید باز کرده بودم و مشخصا طول میکشید تا به این تایپیک برسم!
البته اگر menu لاک نبود هم nvidia رو غیر فعال نمیکردم :)
فقط یه سوال استیم رو با این دستور :
optirun steam
باز کنم بازی هایی که توسط استیم دانلود شدن هم از nvidia استفاده میکنن ؟ چطوریه
بعد اینکه optirun مخصوص بامبل بی هست ؟
جواب دو سوال: بله.
بحث موس برمیگرده به بحث مشکلاتی که اوبونتو داره و یه مثال بود ;)
اینا مشکلات اوبونتو نیستند. به دو دلیل:
۱- شرکت سازنده ی سخت افزار باید درایورش رو ارائه بده
۲- احتمالا درایورش هم موجود هست.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 15 شهریور 1393، 05:12 ب‌ظ »
گزینه ی ۳ درسته، من پنجاه تا تب از موضوعات جدید باز کرده بودم و مشخصا طول میکشید تا به این تایپیک برسم!
اصن تو خوبی  :D
خب وقتی با nvidia x رو حالت nvidia اینقدر سخت افزار داغ میشه پس به چه دردی میخوره ؟
برای نصب بامبل بی باید nvidia x رو حذف کنم ؟ چطوری ؟
این قضیه prime که بهش اشاره ای کرد یکی از دوستان چیه ؟
در کل کدوم متد بهتره که انجامش بدم ؟ چرا ؟

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #23 : 15 شهریور 1393، 05:22 ب‌ظ »
اصن تو خوبی  :D
مگه شک داری؟ :D
این قضیه prime که بهش اشاره ای کرد یکی از دوستان چیه ؟
در کل کدوم متد بهتره که انجامش بدم ؟ چرا ؟
از اونجایی که بامبل بی هم از درایور انویدیا استفاده می کنه، پاک نکن. بامبل بی رو نصب کن ببین کار می کنه؟ اگر نکرد بگو تا بگم چجوری پاک کنی دوباره نصب کنی.
چرا پستارو کامل نمی خونی؟
بامبل بی و پرایم
نصبشون

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 15 شهریور 1393، 08:12 ب‌ظ »
مگه شک داری؟ :D
اعتماد به نفست تو حلقت :D
از اونجایی که بامبل بی هم از درایور انویدیا استفاده می کنه، پاک نکن. بامبل بی رو نصب کن ببین کار می کنه؟ اگر نکرد بگو تا بگم چجوری پاک کنی دوباره نصب کنی.
چرا پستارو کامل نمی خونی؟
درایور انویدیا چه ربطی به انویدیا ایکس داره  :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #25 : 15 شهریور 1393، 09:32 ب‌ظ »
خب سالار و سلمان جواب هاشون کامل هست
فقط درباره درایور من یه توضیحی بدم برات ، فکر کنم بهت بتونه کمک کنه،با یه مثال برات میگم
فرض کن یه وسیله جدید به دستت میرسه و هیچ برچسبی روش ننوشته و هیچ راهنمایی هم داخلش نیست و حتی نمیدونی برای چی هست،طبیعتا نمیتونی ازش استفاده کنی حتی اگر خیلی قابلیت های خوبی داشته باشه،حالا اگر یه فیلم آموزشی به شما بدن که شیوه کار رو کامل آموزش داده باشه شما کاملا میفهمی کجای این وسیله ای که خریدی به چه دردی میخوره و ازش درست استفاده میکنی
درایور هم همینه!یه نرم افزار هست که یه جورایی میات دستگاه رو به سیستم عامل شما معرفی میکنه،وقتی درایور نباشه سیستم عامل شما سخت افزار رو نمیشناسه،یه وقتی که درایور ناقص باشه و خوب نباشه بعضی قابلیت ها رو میشناسه که در مورد موس شما قضیه دوم صادق هست
اینکه میبینی ویندوز موس شما رو با همه قابلیت هاش میشناسه به این دلیل هست که به طور پیش فرض درایور خوبی برای موس شما روی ویندوز وجود داشته،همونظور که به طور پیش فرض یک سری درایور روی کرنل لینوکس موجوده
من یه پرینتر HP دارم که شرکت HP درایور ۶۴ بیتی این پرینتر رو برای ویندوز ارائه نداده! و نمیتونم به سیستمی که ویندوز ۶۴ بیتی رو روی خودش نصب داره وصلش کنم، ولی وقتی که اون رو به سیستم خودم که سیستم عامل اوبونتو روش نصب هست( ۶۴ بیتی) وصل میکنم، بدون نیاز به نصب هیچ درایوری میشناستش!خب دلیلش اینه که درایور این پرینتر روی سیستم عامل من به طور پیش فرض  هست! و من نیاز نیست نصبش کنم و این قضیه معناش این نیست که در این مورد اوبونتو باحاله و ویندوز احمق! بلکه دقیقا! مقصر شرکت HP هست که درایور ۶۴ بیتی دستگاهش رو برای ویندوز ارائه نداده
امیدوارم که مثال من به شما کمک کرده باشه

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 15 شهریور 1393، 09:57 ب‌ظ »
جناب امیر صمیمی تشکر  از \پست خوبتون
فقط این سوال رو هم جواب بدید جرا وقتی prime رو nvidia هست  بدون انجام هیچ کاری دما میره بالا

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #27 : 15 شهریور 1393، 10:25 ب‌ظ »
فقط این سوال رو هم جواب بدید جرا وقتی prime رو nvidia هست  بدون انجام هیچ کاری دما میره بالا
برای نوشتن پ از کلید M استفاده کن
ببین سیستم شما از دو کارت گرافیک استفاده میکنه که NVIDIA و INTEL هستند.وقتی که NVIDIA روشن هست همینجوری روشن میمونه حتی وقتی داری میل چک میکنی(طبیعتا لازمش هم نداری !)و طبیعتا گرما ایجاد میکنه و انرژی مصرف میکنه.برای حل این مشکل در ویندوز NVIDIA اومد یه قابلیت اضافه کرد که اسمش optimus بود و به طور اتوماتیک بین دو کارت گرافیک سوئیچ میکرد و وقتی پردازش بالا نیاز نبود NVIDIA رو خاموش میکرد که گرما ایجاد نکنه و انرژی هم مصرف نکنه(به خصوص برای لپ تاپ خیلی مهمه)
NVIDIA بعد از فشار زیاد کاربرا بالاخره یه کم از خر شیطون اومد پایین و تصمیم گرفته کمی به درایور های جامعه متن باز اهمیت بده و prime رو هم برای لینوکسی ها داد ولی متاسفانه به هوشمندی optimus نیست!چون دستی باید بین گرافیک ها سوئیچ کرد(چرا؟ باید از NVIDA پرسید) البته جای شکرش باقی هست!در ورژن ها قبل اوبونتو prime هم وجود نداشت و خود جامعه کاربری (‌اگه اشتباه نکنم) bumble bee رو ارائه داد
حالا NVIDIA قول داد ساپورت بیشتری کنه و درایور های بهتر و البته به موقعی برای لینوکسی ها ارائه بده و prime هم قدم خوبی بوده فعلا!انشالله بهتر بشه

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 15 شهریور 1393، 10:47 ب‌ظ »
برای نوشتن پ از کلید M استفاده کن
ببین سیستم شما از دو کارت گرافیک استفاده میکنه که NVIDIA و INTEL هستند.وقتی که NVIDIA روشن هست همینجوری روشن میمونه حتی وقتی داری میل چک میکنی(طبیعتا لازمش هم نداری !)و طبیعتا گرما ایجاد میکنه و انرژی مصرف میکنه.برای حل این مشکل در ویندوز NVIDIA اومد یه قابلیت اضافه کرد که اسمش optimus بود و به طور اتوماتیک بین دو کارت گرافیک سوئیچ میکرد و وقتی پردازش بالا نیاز نبود NVIDIA رو خاموش میکرد که گرما ایجاد نکنه و انرژی هم مصرف نکنه(به خصوص برای لپ تاپ خیلی مهمه)
NVIDIA بعد از فشار زیاد کاربرا بالاخره یه کم از خر شیطون اومد پایین و تصمیم گرفته کمی به درایور های جامعه متن باز اهمیت بده و prime رو هم برای لینوکسی ها داد ولی متاسفانه به هوشمندی optimus نیست!چون دستی باید بین گرافیک ها سوئیچ کرد(چرا؟ باید از NVIDA پرسید) البته جای شکرش باقی هست!در ورژن ها قبل اوبونتو prime هم وجود نداشت و خود جامعه کاربری (‌اگه اشتباه نکنم) bumble bee رو ارائه داد
حالا NVIDIA قول داد ساپورت بیشتری کنه و درایور های بهتر و البته به موقعی برای لینوکسی ها ارائه بده و prime هم قدم خوبی بوده فعلا!انشالله بهتر بشه
آقای امیرصمیمی واقعا ممنون از توضیحاتتون .
یعنی کل تاپیک فقط همین پستو میخواست بقیه پستا همش به جای جواب حاشیس
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1393، 11:32 ب‌ظ توسط CodeR »