انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باز کردن پورت دلخواه  (دفعات بازدید: 1536 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saaniaki

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
باز کردن پورت دلخواه
« : 16 شهریور 1393، 05:06 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان گل  :D
همون طور که می دونید در Ubuntu 14.04 به صورت پیش فرض همه پورت ها بسته شدن. من نیاز دارم یه پورت رو باز کنم ولی هر کاری کردم نشد. من با توجه به گفته های این پیج جلو رفتم:

ولی متاسفانه هیچ پورتی باز نشد. :o برای بهتر نشون دادن موقعیت یه screenshot گرفتم. :)

همون طور که می بینین تنظیمات روتر کاملاً صحیح انجام شده. فکر نمی کنم مشکل از طرف روتر باشه. از طرفی هم iptables هم درست پر شده!
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target     prot opt source               destination         
ACCEPT     tcp  --  anywhere             anywhere             tcp dpt:150
ACCEPT     udp  --  anywhere             anywhere             udp spt:150

من iptables رو save هم کردم
iptables-save > /etc/iptables.rules
ولی وقتی ریستارت کردم اون دو خطی که اضافه کردم پاک شده بودن! :( منم دوباره وارد کردم ولی همون طوری که تو عکس می بینین همه پورت ها بسته موندن. ](*,)
All 1000 scanned ports on 192.168.0.103 are closed
دیگه راهی به عقلم نمی رسه گفتم از شما کمک بگیرم.
ممنون :)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : باز کردن پورت دلخواه
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1393، 09:02 ب‌ظ »
پیش فرض همه پرت ها بازه . policy ها رو تو عکس خودتون نگاه کنین همشون روی accept هستن
میتونین دستورای دلخواه iptables رو تو فایل etc/rc.local/ بزارین تا موقع بوت شدن سیستم اجرا بشن .

آفلاین saaniaki

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : باز کردن پورت دلخواه
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1393، 01:45 ق‌ظ »
پیش فرض همه پرت ها بازه . policy ها رو تو عکس خودتون نگاه کنین همشون روی accept هستن
میتونین دستورای دلخواه iptables رو تو فایل etc/rc.local/ بزارین تا موقع بوت شدن سیستم اجرا بشن .

درسته. همشون ACCEPT هستن  ولی کدی که هایلایت شده رو نگاه کنین. میگه همه پورتا بستن. وقتی تو نت هم چک می کنم هم بستست. وقتی هم که reboot می کنم کلاْ policy ها پاک می شن. save نمی کنه. حالا شاید بشه کد هارو با نوشتن تو rc هر بار اجرا کرد ولی  بازم فرقی نمی کنه! :(

اگه پیش فرض همه پورت ها بازن که الآن دیگه نباید مشکلی باشه. تو 14.04 بستن همشون. firewall رو هم چک کردم خاموشه. حالا اگه کدی مد نطرتون هست دوباره چک می کنم.

چی کار باید بکنم؟! ](*,)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup