انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالاتی در ارتباط با اوبونتو و امنیت  (دفعات بازدید: 580 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
سوالاتی در ارتباط با اوبونتو و امنیت
« : 24 شهریور 1393، 12:35 ب‌ظ »
۱ - دایرکتوری root قابل دسترسی نیست چطور میشه به محتویاتش دسترسی پیدا کرد .

۲ - موقع نصب نرم افزار مداوم درخواست پسورد میکنه چطور میشه کلا این مشکل رو حل کرد ؟

۳ - الان یه نرم افزار رو از طریق software center اقدام به نصب کردم ولی نصب پایان نیافت و صفحه تاریک شد چرا ؟
 نرم افزار  مشکل نصب داره و نصبش تکمیل نمیشه ( software center ) هر چقدر هم  آیکون ضربدر رو تو قسمت progress میزنم وضعیت اون نرم افزار رو مینویسه cancelling
نمیشه نرم افزار دیگه ای رو نصب کرد و این پیغام رو میده
...
....
۸ - چرا دیگه نمیشه تو بخش تازه وارد ها تاپیک ایجاد کرد ؟ به خاطر تعداد پست هست یا چیز دیگه ای هست ؟
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 04:52 ب‌ظ توسط CodeR »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : سوالاتی در ارتباط با اوبونتو و امنیت
« پاسخ #1 : 24 شهریور 1393، 01:55 ب‌ظ »
برای هر سوال یه تاپیک جدا بزن(قوانین انجمن) ;)
۱- با دستور sudo ! میخوای دقیقا چه کار کنی باهاش تا راهنماییت کنم
۲- این مشکل نیست برای امنیتت هست!یکی از دلایلی که بد افزار ها مثل ویندوز توی گنو . لینوکس ها نمیتونن کاری بکنن همین پسوورد هست.پس فکر حذف کردنش نباش
۳- از طریق ترمینال برنامه نصب کن ببین چه خطایی میده.برای رفع اون خطا هم این دستور رو بزن
killall apt-getاین یعنی apt-get جایی داره کاری انجام میده و این دستور kill میکنه اون رو
۸- به دلیل این که شما تعداد پستات به یه حد رسیده که دیگه تازه کار نیستی :) برای همین نمیتونی اونجا پست بزنی و jr member هستی

توصیه میکنم پستت رو ویرایش کن و تاپیک جدید باز کن ( البته قبلش تو انجمن سرچ کن چون مخصوصا قضیه فایروال و آنتی ویروس قبلا تو انجمن زیاد صحبت شده)
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 01:57 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
پاسخ : سوالاتی در ارتباط با اوبونتو و امنیت
« پاسخ #2 : 24 شهریور 1393، 04:51 ب‌ظ »
سپاس از شما ،‌علیرضا عزیز

بله این رو میدونم ولی سوالات بیشتر جنبه این رو داشتن که تو یک تاپیک مطرح بشن و خب تایتل تاپیک رو هم سعی کردم طوری تنظیم کنم که با محتوا در ارتباط باشه .

نقل‌قول
به دلیل این که شما تعداد پستات به یه حد رسیده که دیگه تازه کار نیستی :) برای همین نمیتونی اونجا پست بزنی و jr member هستی
خب اگر اینطور هست شما که 1000 پسته ای کلا انجمن باید فیلتر بشه برات :) اما بهتر بود مدیریت انجمن این محدودیت رو ایجاد نمیکرد . مثلا فرض کن کاربری تاپیکی ایجاد میکنه که مجبوره تا چندین صفحه ادامه بده تا مشکلش حل بشه در نتیجه کلا فقط اون تاپیک رو تونسته ایجاد کنه و مجبوره بقیه تاپیک ها شو تو بخش عمومی ایجاد کنه .

پست ۱ هم ادیت  شد .
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 04:56 ب‌ظ توسط CodeR »