انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود نرم افزار  (دفعات بازدید: 2069 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
دانلود نرم افزار
« : 29 امرداد 1388، 08:46 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
من چند روزیه جدیدا به این سیستم عامل ubuntu امده ام و خیلی هم راضی هستم اما یک مشکلی که دارم اینه که اولا اینم بگم من تو ایران هستم و وضع اینترنت هم که میدونین خیلی افتضاحه حالا با این وضع من میخوام مثلا برنامه ای رو دانلود و نصب کنم از منوی Applications گزینه ی ADD/Remove رو انتخاب میکنم و برنامه رو انتخاب و شروع به دانلود میکنم و مشکلی که هست یه برنامه ی ساده ای که انتخاب میکنم دانلود کنه حدود 50-60 تا برنامه رو لیست میکنه و همه رو میخواد دانلود کنه و چون وضع اینترنت هم خرابه این خیلی هم هزینه بر هستش و هم خیلی زمان بر
حالا میخوام ببینم مشکل از چیه و اینکه ایا دست میشه یا نه هر برنامه ای رو مثلا کم حجم 10 MB رو دانلود کنم باید 100 MB دانلود بشه تا برنامه مورد نظرم دانلود بشه؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی راجع به این مشکل به من بدین
بیشابیش از تو جه تون ممنونم
در ضمن کلمه فارسی P رو من نمیتونم بنویسم بخش فارسی رو هم نصب کردم و حروف ژگ چ رو مینویسه اما P فارسی رو ندارم
خیلی خیلی خیلی از لطفتون ممنونم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: دانلود نرم افزار
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1388، 09:03 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
من چند روزیه جدیدا به این سیستم عامل ubuntu امده ام و خیلی هم راضی هستم اما یک مشکلی که دارم اینه که اولا اینم بگم من تو ایران هستم و وضع اینترنت هم که میدونین خیلی افتضاحه حالا با این وضع من میخوام مثلا برنامه ای رو دانلود و نصب کنم از منوی Applications گزینه ی ADD/Remove رو انتخاب میکنم و برنامه رو انتخاب و شروع به دانلود میکنم و مشکلی که هست یه برنامه ی ساده ای که انتخاب میکنم دانلود کنه حدود 50-60 تا برنامه رو لیست میکنه و همه رو میخواد دانلود کنه و چون وضع اینترنت هم خرابه این خیلی هم هزینه بر هستش و هم خیلی زمان بر
حالا میخوام ببینم مشکل از چیه و اینکه ایا دست میشه یا نه هر برنامه ای رو مثلا کم حجم 10 MB رو دانلود کنم باید 100 MB دانلود بشه تا برنامه مورد نظرم دانلود بشه؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی راجع به این مشکل به من بدین
بیشابیش از تو جه تون ممنونم
در ضمن کلمه فارسی P رو من نمیتونم بنویسم بخش فارسی رو هم نصب کردم و حروف ژگ چ رو مینویسه اما P فارسی رو ندارم
خیلی خیلی خیلی از لطفتون ممنونم
جواب سوال اول: اینکه این موضوع طبیعیه، یعنی تقریبا همه نرم افزارها برای اجرا شدن به یه سری بسته دیگه احتیاج دارن که اجرا بشن و در صورتی که رو سیستم وجود نداشته باشن سعی می‌کنه از اینترنت دانلودشون کنه و بدون اونها اجرا نمی‌شه. و برای این مشکل می‌تونی از سایتهایی مثل www.linuxshop.ir سی‌دی نرم افزارهایی رو که می‌خوای سفارش بدی، برای جاهایی مثل ایران که سرعت اینترنت شون کمه خیلی مفیده. هزینه سی‌دی‌ها هم خیلی کمه. و توصیه می‌کنم حتما سی‌دی هما رو بگیری.
و کلمه پ رو کیبورد میشه حرف m
همیشه موفق باشی و به لینوکس خوش امدی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: دانلود نرم افزار
« پاسخ #2 : 30 امرداد 1388، 02:05 ق‌ظ »
دی وی دی های مخازن کامل اوبونتو و دیسک هما رو تهیه کن و با خیال راحت هر چی خواستی نصب کن ...