انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب با نرم افزار XDM  (دفعات بازدید: 1312 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین idell

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مشکل عجیب با نرم افزار XDM
« : 29 شهریور 1393، 09:00 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی اوبونتو رو روی لپ تاپم که تقریبا سخت افزر قوی هم داره نصب کردم و تو انجمن دنبال یه برنامه مدیریت دانلود گشتم که همه برنامه XDM رو پیشنهاد دادن منم اومدم همین برنامه رو که برای نصبش هم باید Java Runtime رو هم نصب میکردی باهاش نصب کردم اما وقتی میخوام با این برنامه کار کنم و باهاش یه فایل دانلود کنم مصرف CPU به شدت بالا میره و تقریبا 70% از CPU کار میکشه و لپ تاپ به شدت داغ میشه و من مجبور میشم برنامه رو ببندم وقتی که یه Task manager نصب کردم دیدم که یه برنامه به اسم Java در حال پردازشه و به شدت هم از CPU کار میکشه وقتی اونو میبندم XDM هم باهاش بسته میشه فک میکنم به هم ربط دارن چون وقتی XDM رو اجرا میکنم اون برنامه JAVA هم باهاش اجرا میشه و این مشکل بوجود میاد...لطفا میشه بگید چطوری این مشکل رو حل کنم آیا برنامه مدیریت دانلود بهتری از XDM وجود داره یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکل عجیب با نرم افزار XDM
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1393، 09:09 ب‌ظ »
خب عزیز XDM با جاوا نوشته شده و اون پروسه جاوا که میبندیش خودشه :D
شما یه کاری کن.
وقتی دانلود شروع شد، پنجره اصلی رو ببند و پنجره دانلود رو مینیمایز کن ببین چه قدر تاثیر داره؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1393، 09:11 ب‌ظ »
xdman با جاوا درست شده و از منابع سیستم شما زیاد استفاده میکنه و همینطور که میبینید لود سی پی یو خیلی بالا میره و دقیقا ضعف این برنامه هم همینه میتونید به جای اون از aria2 استفاده کنید که تحت ترمینال هست وعالیه یا اگر سختتون هست با ترمینال کار کنید میتونید از persiandm استفاده کنید که یه واسط گرافیکی ساده برای aria2 هست
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/13

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1393، 09:11 ب‌ظ »
سلام
ورودتون به انجمن رو خوش آمد میگم
XDM کلا در مصرف منابع خیلی طمع داره
بر اساس جاوا هم نوشته شده ، پس تعجبی نداره که شما یک پروسه‌ی جاوا رو در حال مصرف منابع می‌بینید
در ضمن ، در موارد کمی ، XDM در دانلود برنامه ریزی شده مشکل پیدا میکنه

من پیشنهاد میکنم به این دوتا تاپیک هم یک نگاه بندازید ، شاید براتون مفید بود

دانلود منجر PersianDM
شروع دانلود و خاموش شدن خودکار با تکیه بر cron و aria2c

هر دو روش ، از دانلود منیجر aria2 استفاده میکنند که به نظر من بسیار قدرتمنده

موفق باشید
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #4 : 30 شهریور 1393، 03:41 ق‌ظ »
xdman با جاوا درست شده و از منابع سیستم شما زیاد استفاده میکنه و همینطور که میبینید لود سی پی یو خیلی بالا میره و دقیقا ضعف این برنامه هم همینه
من یه سوالی دارم جاوا اشکالش چیه اینهمه منبع استفاده می کنه ؟!‌ یعنی توسعه دهندگانش این اشکال رو نمی دونن ! اشکال از کجاش هست ؟

فهمیدم چرا  :)

نقل‌قول
یکی از ویژگی‌های جاوا قابل حمل بودن آن است. یعنی برنامهٔ نوشته شده به زبان جاوا باید به طور مشابهی در کامپیوترهای مختلف با سخت‌افزارهای متفاوت اجرا شود. و باید این توانایی را داشته باشد که برنامه یک بار نوشته شود، یک بار کامپایل شود و در همه کامپیوترها اجرا گردد. به این صورت که کد کامپایل شدهٔ جاوا را ذخیره می‌کند، اما نه به‌صورت کد ماشین بلکه به‌صورت بایت‌کد جاوا. دستورالعمل‌ها شبیه کد ماشین هستند، اما با ماشین‌های مجازی که به طور خاص برای سخت‌افزارهای مختلف نوشته شده‌اند، اجرا می‌شوند.

جاوا
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1393، 03:49 ق‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #5 : 31 شهریور 1393، 11:19 ق‌ظ »
خب عزیز XDM با جاوا نوشته شده و اون پروسه جاوا که میبندیش خودشه :D
شما یه کاری کن.
وقتی دانلود شروع شد، پنجره اصلی رو ببند و پنجره دانلود رو مینیمایز کن ببین چه قدر تاثیر داره؟
همین کارو بکن درست میشه. من شبی 6 ساعت باهاش میزارم دانلود اگر صفحه هاشو نبندم سیستم دود میشه
البته وقتی یک فایل رو میزاری دانلود بعد فایلای بعدی رو که میزاری تو نوبت دانلود که به ترتیب دانلود بشن , مصرف cpu تو موقع فایل اولی که خودت دستی start ش کردی بیشتره بعدش که فایل اولی تموم بشه اوتومات خودش بره فایل بعدی بازم مصرف میاد پایین تر . البته شاید تو سیستم شما این جوری نباشه