انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تعیین زبان برنامه نویسی  (دفعات بازدید: 3613 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alcocino

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
تعیین زبان برنامه نویسی
« : 22 تیر 1388، 03:16 ق‌ظ »
سلام دوستان
من به تازگی از mirosoft به ubuntu مهاجرت کردم می خواستم راهنماییم کنید .
من در microsoft به زبان های مختلفی برنامه نوشتم و چون من از این راه پول در میارم می خواستم زبان برنامه نویسی برام معرفی کنید که بشه application های تحت ویندوز نوشت یعنی کارایی اون مثل ( VB,Delphi , .... ) باشه و قابلیت های دیتا بیس هم داشته باشه با توجه به اینکه من به زبان های برنامه نویسی ( C,C++,Pascal,Java,Fortran,Foxpro ,... ) آشنایی دارم ضمنا می خوام که تحت جاوا هم نباشه یا اگر هم هست می خوام گرافیک و قدرت بالایی داشته باشه و اینکه بازم می گم در ویندوز به مشکل بر نخوره

با تشکر

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: تعیین زبان برنامه نویسی
« پاسخ #1 : 22 تیر 1388، 07:51 ق‌ظ »
زبان های استاندارد، مستقل از سیستم عامل هستن اما اگر از برنامه نویسی توی ویندوز و با زبان های ویندوزی پول در می یاری، معقوله که اونها رو توی ویندوز بنویسی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #2 : 22 تیر 1388، 11:33 ق‌ظ »
شما اگه دقيقا مشخص مي كردي با چه زباني در ويندوز الان كار مي كني و با اون برنامه مي نويسي و مي فروشي ما بيشتر مي تونستيم به شما كمك كنيم چون در بشتر موارد ميشه با همان زبان هم در لينوكس كار كرد .

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #3 : 22 تیر 1388، 09:18 ب‌ظ »
تنها با جاوا می تونی کار کنی که وابسته به سیستم عامل نیست. با بقیه به مشکلات زیادی بر میخوری . برنامه های شبیه سازی شده هم خوب جواب نمیده مثل Gambas که که معادل vb هست. اگه دات نت کار می کنی حتما با ویندوز کار کن.
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1388، 09:22 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین alcocino

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 23 تیر 1388، 12:14 ق‌ظ »
شما اگه دقيقا مشخص مي كردي با چه زباني در ويندوز الان كار مي كني و با اون برنامه مي نويسي و مي فروشي ما بيشتر مي تونستيم به شما كمك كنيم چون در بشتر موارد ميشه با همان زبان هم در لينوكس كار كرد .
به نظر من در application و پایگاه داده و سبکی برنامه دلفی سرآمد برنامه های ویندوز به خاطر همین منم از دلفی استفاده می کنم .
بعد هم من می دونم با جاوا هم می شه ولی می خواستم یه زبان دیگه ای باشه که ویژوال باشه

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #5 : 23 تیر 1388، 12:36 ق‌ظ »
من تجربه كار با دلفي رو ندارم ولي خوب شما يك نگاهي به kylix و lazarus بنداز ببين نياز هاي شما رو برآورده نمي كنه
http://en.wikipedia.org/wiki/Kylix_programming_tool

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #6 : 23 تیر 1388، 01:29 ب‌ظ »
به نظر من در application و پایگاه داده و سبکی برنامه دلفی سرآمد برنامه های ویندوز به خاطر همین منم از دلفی استفاده می کنم .
بعد هم من می دونم با جاوا هم می شه ولی می خواستم یه زبان دیگه ای باشه که ویژوال باشه
برای هر زبانی(حداقل اونهایی که توی گنو/لینوکس زیاد استفاده میشن) ابزارهای ویژوال وجود دارن.
من به شما پایتون یا جاوا رو پیشنهاد می‌کنم. پایتون ساده‌تر هست(اسکریپتی و سطح‌بالاتر) اما سرعتش کمتر. جاوا سخت‌تر از پایتون(و راحت‌تر از ++C و C) هست و سرعت اجراش بیشتر از پایتون(و کمتر از ++C و C) هست. برای همشون هم ابزارهای ویژوال وجود داره. در ضمن جاوا portable هست، و پایتون هم تقریباً portable هست(شاید کمتر از جاوا).

آفلاین alcocino

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 26 تیر 1388، 01:24 ق‌ظ »

[/quote]
برای هر زبانی(حداقل اونهایی که توی گنو/لینوکس زیاد استفاده میشن) ابزارهای ویژوال وجود دارن.
من به شما پایتون یا جاوا رو پیشنهاد می‌کنم. پایتون ساده‌تر هست(اسکریپتی و سطح‌بالاتر) اما سرعتش کمتر. جاوا سخت‌تر از پایتون(و راحت‌تر از ++C و C) هست و سرعت اجراش بیشتر از پایتون(و کمتر از ++C و C) هست. برای همشون هم ابزارهای ویژوال وجود داره. در ضمن جاوا portable هست، و پایتون هم تقریباً portable هست(شاید کمتر از جاوا).
[/quote]

مرسی می دونم پیتون و جاوا چه طوری هستش و با اون ها هم برنامه نویسی کردم پس تو این پست نتیجه گرفتم که یا جاوا یا پیتون حالا یک سوال دیگه محیط های ویژوالی که تحت یکی از این دوتا زبان هست به چه اسمی هستن و چه طوری میتونم نصب کنم ممنون فقط محیط های پر قدرتی رو معرفی کنید که بشه یهش دیتا بیس رو ارتباط داد  ممنون .

آفلاین ZeetreX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #8 : 26 تیر 1388، 01:56 ق‌ظ »
اگه با C برنامه رو بنویسی و از GTK برای GUI استفاده کنی میتونی بعدا برنامه رو توی ویندوز هم کامپایل کنی.
من شخصا تجربه این کار رو ندارم ولی دوستم این کار رو کرده.

البته هیچی جای دلفی رو نمیگیره  ;D

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #9 : 26 تیر 1388، 03:32 ق‌ظ »
مرسی می دونم پیتون و جاوا چه طوری هستش و با اون ها هم برنامه نویسی کردم پس تو این پست نتیجه گرفتم که یا جاوا یا پیتون حالا یک سوال دیگه محیط های ویژوالی که تحت یکی از این دوتا زبان هست به چه اسمی هستن و چه طوری میتونم نصب کنم ممنون فقط محیط های پر قدرتی رو معرفی کنید که بشه یهش دیتا بیس رو ارتباط داد  ممنون .
IDE های زیادی وجود دارن
بعضی‌هاشون مخصوص یه زبان خاص هستن، و بعضی عمومی هستن.
برای جاوا Netbeans و Eclipse از همه معروف‌تر هستن. اگه سرچ کنید احتمالاً IDE های دیگه‌ای هم پیدا می‌کنید، مثل این لیست:
http://lispt.com/home/list/list-of-java-ide
برای پایتون هم SPE و Eric و IDLE از بقیه معروف‌تر هستن(البته IDLE رابط زیاد جذابی نداره)
با هر IDE که برنامه‌نویسی کنید(حتی اگه مثل من با gedit برنامه‌نویسی کنید) می‌تونید با دیتابیس‌ها (و بلکه هر کتابخانه‌ای) ارتباط برقرا کنید. البته ممکنه اون IDE یه مقدار کار شما رو (در ارتباط با دیتابیس) راحت‌تر کنه، اونا دیگه من اطلاع ندارم. خودتون می‌تونید چند تا IDE مشهور رو تست کنید و تصمیم بگیرید از کدومشون استفاده کنید.
برای نصبشون هم می‌تونید از مخازن خود اوبونتو استفاده کنید. اگه مخازن آنلاین رو به apt یا Synaptic اضافه نکردید، می‌تونید توی
http://packages.ubuntu.com/
سرچ کنید و پکیج‌هاش رو دستی دانلود کنید و نصب کنید.

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #10 : 26 تیر 1388، 03:36 ق‌ظ »
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux