انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال : ساخت دیسک راه انداز با فلش دیسک  (دفعات بازدید: 6819 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsanadmin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
من تازه واردم. آخرین نسخه ubuntu یعنی ۹.۰۴ رو نصب کردم. کلی نرم افزار هم دانلود کردم و روش نصب کردم. میخام نسخه آپدیت شده خودم رو به صورت bootable به یکی از دوستام بدم تا اون بدون نیاز به دانلود مجدد به جمعمون اضافه بشه. آیا کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه این کار رو انجام داد؟ و اطلا میشه این کار رو کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. ???

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
من اون اوایل یلدمه یه برنامه بود که دقیقا برای اینکار بود. یعنی از اوبونتوی شخصی شده شما یه فایل ایزو تهیه میکرد! و حتی یادمه قبلش می گفت، برای اینکار و اگه می خواید اون رو به دوستان بدید  در قسمت home هیچ کاری نکنید، یعنی پسورد و یا یوزری چیزی ایجاد نکنید تا خیلی اوبونتوی تر و تمیزی آماده بشه. ولی حقیقتش هر چی فکر می کنم یادم نیم یاد اسم  برنامه چی بود :(

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
سلام
من تازه واردم. آخرین نسخه ubuntu یعنی ۹.۰۴ رو نصب کردم. کلی نرم افزار هم دانلود کردم و روش نصب کردم. میخام نسخه آپدیت شده خودم رو به صورت bootable به یکی از دوستام بدم تا اون بدون نیاز به دانلود مجدد به جمعمون اضافه بشه. آیا کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه این کار رو انجام داد؟ و اطلا میشه این کار رو کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. ???

Remastersys می تونه این کار رو براتون انجام بده:
http://www.remastersys.klikit-linux.com/ubuntu.html

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
یه برنامه هم اینجا پیدا کردم!

UCK is a tool that helps you customizing official Ubuntu Live CDs (including Kubuntu/Xubuntu and Edubuntu) to your needs. You can add any package to the live system, for example language packs, or applications.

http://uck.sourceforge.net/

حیف که الان اینترنت ندارم. وگرنه دانلود می کردم!

آفلاین ehsanadmin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
ممنونم از لطفتون.
الان تستشون میکنم.
 \\:D/