انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: می خوام زبان های بیشتری یاد بگیرم، به ترتیب کدام را یاد بگیرم؟  (دفعات بازدید: 4668 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوست عزیز alireaza_old
یه تجربه شخصی
من خودم اوایل برنامه نویسی ام هی از این زبان به اون یکی زبان سوییچ می شدم آخر سر دیدم درسم داره تموم می شه از هر زبونی یه چیزی بلدم که از هیچ کدوم نمی تونستم پول دربیارم آخرش تصمیم گرفتم رو یکی متمرکز بشم اون هم زبان های برنامه نویسی تحت وب HTML CSS و . .. . سی شارپ هم یاد می گیریم به خاطر خودم چون عاشق برنامه نویسی ام  ولی تو سی شارپ و زبان های برنامه نویسی کلا باید برای کار باید تو شرکت ها استخدام بشی که اونم اکثر مبلغ قرارداد به صاحب شرکت می رسه هر چی تهش موند می دن به برنامه نویس هاشون (تجربه شخصی تو شرکت های مختلف ) ولی با دونستن زبانهای تحت وب خودت می تونی خیلی راحت و بدون وابستگی به شرکتی (البته با کمی زرنگی و       . . .  ) مشتری تو پیدا کنی برای شرکت ها پاساژها یا حتی بعضی مغازه ها وب سایت طراحی کنی حالا تبلیغاتی یا برا مغازه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی ( که متقاعد کردن طرف مقابلت هم کاملا به خودت بستگی داره که چقدر از این کارا بلد باشی ) که درآمدش بدون واسطه ماله خودته  به هر حال منظورم این بود
 1- برنامه نویسی رو به خاطر پول یاد نگیر
2- رو یه زبان  (یا زبان های مربوط به هم ) متمرکز شو
3- اگه می تونی خودت مستقیم کدتو تبدیل به پول بکنی به شرکت ها وابسته نشو چون واقعا سود اصلی می ره تو جیب صاحب شرکت اگه هم صدات در بیاد تو پروژه بعدی به جای تو پروژه رو می ده دست یه برنامه نویسه دیگه

سلام دوست عزیز

ممنون از توضیحاتتون. در مورد شرکتی کار کردن خودم در یک شرکت هستم با یک نفر دیگر شریک هستم  ;D
در مورد کار با شرکت بستگی به پروژه و برنامه نویس داره. بعضی از پروژه ها درصدی هستند و بعضی پول ثابت. و بستگی به انتخاب برنامه نویس و قدر برنامه نویس در ارائه کار داره. و...

من زبان های برنامه نویسی دیگر را همانطور که قبلا گفتم برای دانش و تجربه بیشتر می خوام یاد بگیرم. و از همه مهمتر، اگر یک پروژه بهمون پیشنهاد شد حداقل بتونم روش فکر کنم و بدون بررسی پروژه جواب "نه" ندهیم.

html  زبان برنامه نویسی نیست زبان نشانه گذاری هستش اگه جاوا اسکرپت بلدی و مسلطی و برنامه نویسی شی گرا و وب سرور آشنایی داری بهتر بری node.js یاد بگیری انگشت شمار هستن سایت هایی که با Node نوشته شده باشن به یه چیز تمرکز کن تا جایی که عمر داری برو سمتش اگه چیزی که میگی که تمومش کردی مطمُن باش تموم نکردی زبان برنامه نویسی PHP اصلا تمومی نداره چون هر ماه داره ورژن جدید میده این فکرت اشتباه و هنر نیست یادگیری چند زبان رو یکی تمرکز کن .

من تمرکزم کلا روی وب هست. به طور کلی PHP, JavaScript, SQL و...

در بالا هم علت اینکه می خوام زبان های دیگر را یاد بگیرم را مطرح کردم.

در مورد معرفی Node هم ممنون

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام آقا علیرضا
من حرفای شما و بچه ها رو خوندم و با اون قسمت حرف بچه ها که گفتند سعی کنی که روی یه زبان تمرکز کنی موافقم
اما به توجه به علاقه خودت برای یادگیری زبان دیگه من یه پیشنهاد دارم برای اینکه هر دو مورد ذکر شده رو پوشش میده
پیشنهاد من یادگیری زبان جاوا هست، جون هم میتنی تو برنامه نویسی وب ازش استفاده کنی و هم اینکه میتونی با کدنویسی باهاش از اون برنامه تو چند تا سیستم عامل استفاده کنی چون یه شعاری جاوا داره با این مضمون که یه بار کد بنویس و همه جا ازش استفاده کن
زبان هایی مثل سی شارپ زبان ههای خوبی هستند ولی مختص به یه سیستم عامل هستند و اگر بخوای برنامه ای باهاشون بنویسی فقط میتونی تو یه سیستم عامل مثل ویندوز ازش استفاده کنی
من الان خودم دارم جاوا کار میکنم و اگر مایل بودی میتونم منابع خوبی رو بهت تعریف کنم

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
من نظر خودم رو میگم.
به نظرم Java رو کار کن. با Java میتونی تو این زمینه ها برنامه نویسی کنی:
  • برنامه نویسی وب و تکنولوژی های مربوط به اون
  • برنامه نویسی Desktop
  • برنامه نویسی Appletها (این تقریبا بی همتاست توی زبون های دیگه)
  • برنامه نویسی Java ME برای موبایل
  • برنامه نویسی Android

زبون جاوا با هدف سادگی طراحی شده و یادگیریش خیلی کم کار میبره (خصوصا برای برنامه نویسان ++C)
علاوه بر این شعار جاوا WORA یا "Write Once, Run Anywhere" هستش و برنامه نویسی جاوا کاملا مستقل از پلتفرم انجام میشه.
IDEهای خیلی خوب و بی نقصی مثل NetBeans، Eclipse و IntelliJ IDEA داره.
از وقتی هم که Oracle شرکت Sun رو خریده خیلی خیلی عالی داره پشتیبانیش میکنه.
اگرم به برنامه نویسی وب علاقه داری باید بگم که توی Java 8 امکاناتی کم کم داره به Java اضافه میشه که بتونی باش برنامه نویسی nodejs هم انجام بدی که واقعا خبر خیلی خوشی بود برای من!

در ضمن با توجه به اینکه گفتی به Javascript مسلطی یه انتخابت رو هم به نظرم nodejs قرار بده چون واقعا رویکرد جدیدی توی برنامه نویسی وب داره. یه سر به سایتش بزن.

موفق باشی.
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1393، 11:16 ب‌ظ توسط MohamadF »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net