انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب Network Manager  (دفعات بازدید: 2349 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DreamBox

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل نصب Network Manager
« : 04 تیر 1388، 08:37 ق‌ظ »
سلام دوستان

من میخواستم یک کانکشن VPN توی اوبونتو درست کنم که با Network Manager درست کردم ولی وقتی میخواستم بهش وصل شم، متأسفانه چنین امکانی رو در اختیارم قرار نداد! رفتم و از توی synaptic یک network manager دیگه‌رو انتخاب کردم که بعد از دانلود، وسط راه گیر کرد و نصب نشد و network manager خود ubuntu هم حذف شد. خواستم مجدداً از مال خودش استفاده کنم ولی هر کاری میکنم دیگه نصب نمیشه و بین نصب خطا میده!
کسی از میون دوستان راه حلی برای حل این مشکل سراغ داره؟ الآن توی لینوکس دسترسی به اینترنت ندارم و مجبور شدم به ویندوز سویچ کنم تا بتونم مشکلمو با شما در میون بذارم.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269

آفلاین DreamBox

• Newbie
  • *
پاسخ به: مشکل نصب Network Manager
« پاسخ #2 : 05 تیر 1388، 04:42 ق‌ظ »
ضمن تشکر

حسین جان مشکل من الآن vpn نیست! الآن بکلی برنامه‌ای برای مدیریت شبکه (اتصالات) ندارم! الآن حتی نمیتونم به LAN خودم وصل شم! متأسفانه network manager حذف شده و دیگه هم وصل نمیشه :-(
هرچی توی synaptic انتخابش میکنم نصب بشه ارور میده!!! مخم اساسی کم آورده! متأسفانه همیشه با اوبونتو مشکل داشتم ولی نمیدونم چرا بعد از پولی شدن ردهت و مدتی استفاده از فدورا، وقتی اومدم سراغ اوبونتو و باهاش کار کردم دیگه انگار محیط بقیه توزیع‌ها چنگی بدل نمیزنه!

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #3 : 05 تیر 1388، 12:43 ب‌ظ »
اینکه Network Manager ندارید , فکر کنم مقصر خودتون هستید حذفش کردید ...

برای نصب مجددش باید بسته های network-manager و network-manager-gnome رو نصب کنید. میتونید از لینک های زیر برای دانلود آنها استفاده کنید:

http://mirrors.kernel.org/ubuntu/pool/main/n/network-manager/network-manager_0.7.1~rc4.1.cf199a964-0ubuntu2_i386.deb
http://mirrors.kernel.org/ubuntu/pool/main/n/network-manager-applet/network-manager-gnome_0.7.1~rc4.1-0ubuntu2_i386.deb

آفلاین DreamBox

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 06 تیر 1388، 06:09 ب‌ظ »
ضمن تشکر بابت قرار دادن لینک. بله همونجور که قبلاً هم گفتم خودم حذفش کردم اما ببینید، من خواستم یه نتورک منیجر دیگه نصب کنم که این هم حذ شد و اون‌هم نصب نشد! توی اغلب اوقات برای نصب فایل‌های Update هم بمشکل برمیخورم و مجبورم حداقل ۳۰-۴۰٪ فایل‌های آپدیت رو دوباره بصورت دستی دانلود و نصب کنم که این دیگه نمیشه گفت من مقصرم! این مشکل فقط و فقط توی اوبونتو پیش میآد و بقیه توزیع‌ها همچین مشکلی ندارن!
باز هم از لطف و زحمتی که کشیدین تشکر می‌کنم.

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #5 : 06 تیر 1388، 06:36 ب‌ظ »
اغلب اوقات برای نصب فایل‌های Update هم بمشکل برمیخورم و مجبورم حداقل ۳۰-۴۰٪ فایل‌های آپدیت رو دوباره بصورت دستی دانلود و نصب کنم که این دیگه نمیشه گفت من مقصرم! این مشکل فقط و فقط توی اوبونتو پیش میآد و بقیه توزیع‌ها همچین مشکلی ندارن!

چه مشکلی ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟