انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه‌ی اجرای برنامه‌های نوشته شده با eclipse در اوبونتو  (دفعات بازدید: 847 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
چجوری میشه یک برنامه ای رو که در محیط برنامه نویسی eclipse نوشته شده رو اجرا کرد؟ با دبل کلیک یا کلیک راست و گزینه run اجرا نمیشه.چاره چیه؟
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
به چه زبونی داری می‌نویسی؟ برای سی/سی++، اول باید build کنی و بعد run
اول ctrl+b و سپس ctrl+f11

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
به چه زبونی داری می‌نویسی؟ برای سی/سی++، اول باید build کنی و بعد run
اول ctrl+b و سپس ctrl+f11
C++
build کردم و run  هم کردم. حالا یه برنامه ساخته شده دیگه.توی محیط ویندوز یک فایل exe ساخته میشد که وقتی اجرا میکردی دستورات توی محیطی مثل ترمینال اجرا میشد.الان یک فایل تست ساختم امتحانش کنم.در حد نمایش یک عبارت. چجوری آزمایش کنم درست کار میکنه. مثلا فکر کن یه برنامه که دو تا عدد از کاربر بگیره و در هم ضرب کنه نوشتم. حالا چجوری اجراش کنم؟
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره