انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم اپدیت مخازن و نصب برنامه ها  (دفعات بازدید: 772 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iran2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
عدم اپدیت مخازن و نصب برنامه ها
« : 11 مهر 1393، 02:05 ب‌ظ »
سلام دوستان من از دیشب تا حالا اصلا نتونستم هیچ نرم افزاری را نصب کنم و هیچ یک از مخازن را نتونستم اپدیت کنم.خواستم میز کار kde را نصب کنم دستورات را هم وارد میکنم توی مراحل اخر نمیتونه مخازن را اپدیت کنه هیچ نرم افزاری ه منتونستم از طریق دستورات نصب کنم. دوبار سیستم را از اول نصب کردم ولی فایده نداره.هر کار میکنم نمیشه کلیه اموزشها را مو به مو انجام دادم .البته من قبلا از پکیجها بوسیله برنامه optoncd بکاپ گرفتم ولی وقتی میزنم روی ریستور هیچ اتفاقی نمی افته نمیدونم چه کنم

آفلاین hosein.metro

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
پاسخ : عدم اپدیت مخازن و نصب برنامه ها
« پاسخ #1 : 11 مهر 1393، 02:11 ب‌ظ »
سلام دوستان من از دیشب تا حالا اصلا نتونستم هیچ نرم افزاری را نصب کنم و هیچ یک از مخازن را نتونستم اپدیت کنم.خواستم میز کار kde را نصب کنم دستورات را هم وارد میکنم توی مراحل اخر نمیتونه مخازن را اپدیت کنه هیچ نرم افزاری ه منتونستم از طریق دستورات نصب کنم. دوبار سیستم را از اول نصب کردم ولی فایده نداره.هر کار میکنم نمیشه کلیه اموزشها را مو به مو انجام دادم .البته من قبلا از پکیجها بوسیله برنامه optoncd بکاپ گرفتم ولی وقتی میزنم روی ریستور هیچ اتفاقی نمی افته نمیدونم چه کنم
اینطوری که کسی نمی تونه به شما کمک کنه اگه میگی لیست اپدیت نمیشه خب خروجی رو بزار ببینیم مشکلش چیه
از چه توزیع و با چه نسخه ای بک اپ گرفتی و روی چه نسخه ای میخوای بازیابی کنی
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد