انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کوبونتو در یک پارتیشن دیگر  (دفعات بازدید: 1296 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iran2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
نصب کوبونتو در یک پارتیشن دیگر
« : 09 مهر 1393، 08:10 ق‌ظ »
سلام دوستان .من در حال حاظر از اوبونتو استفاده میکنم.الان هم کوبونتو را در یک پارتیشن روت دیگر که ساختم نصب کردم.یعنی الان من سه سیستم عامل ویندوز8.1و کوبونتو و اوبونتو را دارم.و به راحتی بوت میشوند.فقط یه سوال دارم .آیا میز کار کوبونتو همان kde هست یا خیر.؟ یه جایی خوندم که کوبونتو امکانات نرم افزار یبیشتر نصب شده داره ازجمله کداک های صوتی و تصویری.ولی برای من اینجوری نبود.آیا باید نرم افزارهای مورد نیاز را مثل اوبنتو ارز طریق ترمینال و با دستورات نصب کنم؟ چنانچه مقداری از پارتیشن home را کم کنم و یه پارتیشن روت دیگر تبدیل کنم تا یه سیستم دیگه را هم نصب کنم آیا اطلاعات پارتیشن home از بین میرن؟آخه پارتشین home زیر شاخه پارتیشن روت هست واگه اونو ریسایز کنم .حتما باید فرمت هم بشه درست میگم؟

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • sudo halt
    • تورکواز
پاسخ : نصب کوبونتو در یک پارتیشن دیگر
« پاسخ #1 : 09 مهر 1393، 09:00 ب‌ظ »
آیا میز کار کوبونتو همان kde هست یا خیر.؟
بله همون کی دی ایه

آیا باید نرم افزارهای مورد نیاز را مثل اوبنتو ارز طریق ترمینال و با دستورات نصب کنم؟
بله بنصب این همه چیو وا میکنه مث کام پلیره
sudo apt-get install vlc
چنانچه مقداری از پارتیشن home را کم کنم و یه پارتیشن روت دیگر تبدیل کنم تا یه سیستم دیگه را هم نصب کنم آیا اطلاعات پارتیشن home از بین میرن؟
با gparted ریسایزش کن چیزی نمیشه مگر اینکه از اولش بخوای کم کنی نه آخرش(قسمت پر از اطلاعات بوت و احتمالا سکتورهای mbr)
sudo apt-get install gparted
فقط یه سوال دارم
مطمعنی؟
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1393، 09:02 ب‌ظ توسط mablue »
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 10 مهر 1393، 11:06 ق‌ظ »
دوستان عزیزم iran2000 و mablue
میزکار KDE کوبونتو نیست!کوبونتو یک توزیع بر اساس اوبونتو هست که از KDE به عنوان میزکار پیش فرض استفاده میکنه حالا این KDE ممکن هست روی یه توزیع دیگه مثل آرچ و فدورا هم نصب بشه ولی دیگه اسمش کوبونتو نیست

دوست عزیز iran2000
شما در کوبونتو میتونید هم با ترمینال هم با software center و هم کامپای کردن برنامه نصب کنید ( مثل اوبونتو).اگر software center نصب نیست،نصبش کنید

درباره میزکار ها و توزیع ها این مقاله رو بخونید اطلاعات خوبی بهتون میده
http://amirsamimi.mihanblog.com/post/12

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #3 : 10 مهر 1393، 02:20 ب‌ظ »
میزکار KDE کوبونتو نیست!کوبونتو یک توزیع بر اساس اوبونتو هست که از KDE به عنوان میزکار پیش فرض استفاده میکنه حالا این KDE ممکن هست روی یه توزیع دیگه مثل آرچ و فدورا هم نصب بشه ولی دیگه اسمش کوبونتو نیست

:o واقعا؟!
حالا چون مجموع ارسالها ۱۷ تا هست گیر بدین دیگه ](*,)  ](*,) ](*,)
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 10 مهر 1393، 02:30 ب‌ظ »

بحث گیر نیست دوست عزیز
یه کاربر تازه وارد سوال کرده
یا باید جوابش رو درست بدی یا اگر بلد نیستی یا حوصلت نمیشه بذاری بقیه جواب بدن،نه اینکه با جواب غلط گمراهش کنی و وقتی هم بهت کار نادرستت رو گوشزد میکنن به جای اصلاح بیای بگی گیر دادید و کله بکوبی به دیوار ;)
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1393، 02:32 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #5 : 10 مهر 1393، 02:42 ب‌ظ »

بحث گیر نیست دوست عزیز
یه کاربر تازه وارد سوال کرده
یا باید جوابش رو درست بدی یا اگر بلد نیستی یا حوصلت نمیشه بذاری بقیه جواب بدن،نه اینکه با جواب غلط گمراهش کنی و وقتی هم بهت کار نادرستت رو گوشزد میکنن به جای اصلاح بیای بگی گیر دادید و کله بکوبی به دیوار ;)

احسنت اینم یه حرفیه...