انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم نصب میز کار گنوم3  (دفعات بازدید: 807 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iran2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
عدم نصب میز کار گنوم3
« : 13 مهر 1393، 09:41 ق‌ظ »
سلام دوستان من میخواستم که میز کار گنوم 3 را نصب کنم . دستورات را هم وارد میکنم پسورد را هم وارد میکنم شروع میکنه به ائدیت مخازن ولی در مرحله اخر ئیغام میده کع بعضی ئکیجها را نمیتونه باز کنه فکر کنم که فیلتر شده باشند چندین بار امتحان کردم حتی سیستم را دوباره نصب کردم ولی باز در مرحله آخر نمیشه.و همون پیغام عدم باز کردن بعضی پکیجها را میده.من این دستور را وارد کردم:
sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3 بعد شروع کرد به انجام عملیات و در اخر پیغام عدم باز کردن بعضی از پکیجها را داد نمیدونم مشکل کجاست.خواستم میز کار kde را نصب کنم این دستور را وارد کردم :sudo apt-get install kde-full ولی باز نشد.من میخوام روی اوبونتو از سه میز کار مختلف گنوم 3 و kde و cinamone استفاده کنم ولی اصلا موفق نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید به شکل بی دردسر انها را نصب کنم چون از اوبونتو خیلی خیلی خوشم اومده.

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • sudo halt
    • تورکواز
پاسخ : عدم نصب میز کار گنوم3
« پاسخ #1 : 13 مهر 1393، 11:29 ق‌ظ »
سلام دوستان من میخواستم که میز کار گنوم 3 را نصب کنم . دستورات را هم وارد میکنم پسورد را هم وارد میکنم شروع میکنه به ائدیت مخازن ولی در مرحله اخر ئیغام میده کع بعضی ئکیجها را نمیتونه باز کنه فکر کنم که فیلتر شده باشند چندین بار امتحان کردم حتی سیستم را دوباره نصب کردم ولی باز در مرحله آخر نمیشه.و همون پیغام عدم باز کردن بعضی پکیجها را میده.من این دستور را وارد کردم:
sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3 بعد شروع کرد به انجام عملیات و در اخر پیغام عدم باز کردن بعضی از پکیجها را داد نمیدونم مشکل کجاست.خواستم میز کار kde را نصب کنم این دستور را وارد کردم :sudo apt-get install kde-full ولی باز نشد.من میخوام روی اوبونتو از سه میز کار مختلف گنوم 3 و kde و cinamone استفاده کنم ولی اصلا موفق نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید به شکل بی دردسر انها را نصب کنم چون از اوبونتو خیلی خیلی خوشم اومده.

تو نرم افزارهای اوبونتو بگرد دنبال این:
software & update
تو تب اول دانلود فرام رو بکن usa تموم

نیاز نی ریپوز اد کنی خودش نسخه استیبل همشو داره

تب دوم تیک گنوم رو بردار اگه ایراد داد تیک ریپووزای دیگه ای رم که اضاف کردی بردار
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1393، 11:32 ق‌ظ توسط mablue »
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!