انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: موجود نبودن درایور های مورد نیاز لپ تاپ  (دفعات بازدید: 1249 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AHN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
با درود خدمت شما
من امروز به یک مشکل دیگه توی Ubuntu برخوردم اونم این که شرکت سازنده Laptop من درایورهاش رو فقط برای ویندوز تولید میکنه .میخواستم بدونم یعنی لینوکس برای این مشکل کاربرهاش تصمیمی نگرفته؟
و یک سوال دیگه هم داشتم در مورد زود خالی شدن باطری Laptop توی ubuntu این مشکل توی همه ای توزیع های لینوکس بوده یا نه فقط در Ubuntu؟
ممنون.
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1393، 12:27 ق‌ظ توسط AHN »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
ورود شما رو به انجمن ابونتو و دنیای ازاد تبریک میگم.شما تو گنو/لینوکس نیازی به درایور ندارید.سیستم به طور خودکار درایور های شما رو میشناسه.البته به جز کارت گرافیکی(که نیازی به نصب اون ندارید چون کارت گرافیکی پیش فرض ابونتو خیلی بهتر و کارامد تر هستش) و در موارد نادری وایرلس و یا سایر قطعات سیستم که برای اون هم راه حل هست.
برای سوال اخرتون پیشنهاد میکنم انجمن رو بگردید راه حل هست.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین AHN

• Jr. Member
  • *
یکی از موارد نادر بلوتوث هستش که درایوری براش موجود نیست.
و در مورد این که گفتید در انجمن بگردم ولی به جواب خاصی نرسیدم وقتی topic ها رو میدیم.
ممنون میشم در مورد سوال دوم کمکی انجام بدید من با ویندوز حدودا 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت باتری داشتم ولی با ubuntu حدودا 2 ساعت.
میدونم که باید نور صفحه رو کم کنم ولی توی کدوم قسمت میشه این کار رو انجام داد؟
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1393، 01:34 ق‌ظ توسط AHN »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
برنامه زیر رو از طریق ترمینال نصب کنید:(1- به اینترنت وصل بشید 2-بعد از هر خط اینتر رو بزنید و بعد از پایان عملیات خط بعدی رو وارد کنید. 3-بعد از وارد کردن خط اول از شما پسورد می خواد پسورد رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.پسورد برای شما مثل روال عادی مانند ستاره و ... نشان داده نمی شود.)در پایان سیستم رو ریستارت کنید.
sudo add-apt-repository ppa:indicator-brightness/ppa
sudo apt-get update && sudo apt-get install indicator-brightness

پ.ن
1-دوست عزیز برای هر مشکل یک تاپیک جداگانه باز کنید.البته قبل از ایجاد هر تاپیک تو انجمن جستجو کنید.
2-برای اینکه دوستان بهتر کمک تون کنند و شما هم بهتر به جواب برسید بهتره مشخصات سخت افزاری سیستم, نوع سیستم عامل و ورژن سیستم عامل و یا برنامه رو برحسب مشکل بیان کنید.

آفلاین AHN

• Jr. Member
  • *
این کد دقیقا چیکار میکنه اگه ممکنه یک مقدار توضیع بدید ممنون میشم.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
یه برنامه برای کم و زیاد کردن نور مانیتور است.