0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام من باانتخاب کلید کپس لاک تغییر زبان میدم ولی چراغش روشن نمیشه که بفهمم چه زبانیه (بدون نگاه کردن به صفحه)ممنون میشم راهنمایی کنید.(کیبورد وچراغ کپس لاک سالم هستند)
نقلقول از: abbasalim در 23 بهمن 1391، 07:16 بظولی الان اوبونتو من که انگلیسیه ُنمیفهمم کجا میگین باید برم میشه انگلیسیشون رو بگین؟system setting >> Keyboard Layout >> Layout >> Options >> Key(s) to change Layout >> Caps Lock
ولی الان اوبونتو من که انگلیسیه ُنمیفهمم کجا میگین باید برم میشه انگلیسیشون رو بگین؟
سلامدوست عزیز من اصلا نتونستم مسیری رو که گفتین برم. Options رو نمی تونم پیدا کنم.ابونتو 13.10.سپاس
نقلقولسلامدوست عزیز من اصلا نتونستم مسیری رو که گفتین برم. Options رو نمی تونم پیدا کنم.ابونتو 13.10.سپاسسلام.نمیتونی پیدا کنی چون از اون زمان اوبونتو تغییرات زیادی داشته.بخش اول این مطلب رو بخون: «۵ کاری که پس از نصب اوبونتو ۱۳.۱۰ انجام دهید»
@ ساساندوست عزیز ممنون که جواب دادین.اگه زحمتی نیست لینکی که شیر کردین رو اصلاح کنید.خطای Not Found میده.سپاس.
دوست عزیز همون صفحه ای که برای زبان تو سایت بود رو برای من میاره حالا چیکار کنم؟
و منظور ابونتو از کلید ترکیبی Super + Space چی هستش.؟
فقط یه سوال,فقط شیفت موقع تعویض زبان ها روشن نمی مونه,فقط یه ان روشن میشه و بس.ایا راهی هست که بشه برای زبان خاصی روشن بمونه,مثلا پارسی.؟سپاس.
سلام دوست عزیز من اصلا نتونستم مسیری رو که گفتین برم. Options رو نمی تونم پیدا کنم.ابونتو 13.10.سپاسسلام.نمیتونی پیدا کنی چون از اون زمان اوبونتو تغییرات زیادی داشته.بخش اول این مطلب رو بخون: « ۵ کاری که پس از نصب اوبونتو ۱۳.۱۰ انجام دهید»