انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور لینوکس نصب میشود ؟  (دفعات بازدید: 2085 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Paliptim67

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
چطور لینوکس نصب میشود ؟
« : 20 مهر 1393، 11:15 ب‌ظ »
سلام

ببخشید من میخواستم لینوکس نصب کنم و نیاز به راهنمایی دارم با کمی جستجو به سایت شما رسیدم من درحال حاضر کمک خلبان هستم و از شبیه ساز x plane 10 استفاده میکنم روی ویندوز حالا میخوام روی لینوکس از این شبیه ساز استفاده کنم . حالا چندبار سعی کردم روی سیستم نصب کنم نتوسنتم بدرستی نصب کنم هربار که نصب میکردم یا ویندوز پاک میشد یا اینکه بعد از نصب مجدد ویندوز لینوکس از منوی بوت حذف میشد

اگر ممکن هست به من کمک کنید به درستی لینوکس رو نصب کنم

نسخه که دانلود کردم opensuse بود ولی با سایت شما اشنا شدم دارم ubuntu رو دانلود میکنم ببینم به چه صورتی هست ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : چطور لینوکس نصب میشود ؟
« پاسخ #2 : 21 مهر 1393، 04:00 ب‌ظ »
سلام

ببخشید من میخواستم ...
...
...
...
...  دارم ubuntu رو دانلود میکنم ببینم به چه صورتی هست ممنون میشم کمکم کنید
درود و صد درود به عزیز دل برادر

خیلی خیلی خوش اومدی امیدوارم که هم در زندگی و هم در لینوکس‌اینا - هر توزیعش که باشه - به اوج موفقیت برسی ;) ::).
نمیدونم چقدر دربارهٔ اوبونتو و گنولینوکس تحقیق کردی که انتخابش کردی در هر حال بابت انتخابت بهت تبریک میگم ولی باید بدونی که راه آسونی نیست چون با عرض معذرت و جسارت : ترک عادت موجب ...؟؟؟ و ماها که به ویندوز عادت داشتیم اوایل کار خیلی برامون سخته . نرم‌افزارهای ویندوزی در گنولینوکس اجرا نمیشن چون پسوندهاشون فرق داره : ویندوز exe و مثلا اوبونتو deb و مثلا فدورا rpm ( اگه درست گفته باشم ) هست پس اگه اون برنامهٔ ویندوزی x plane 10 معادل لینوکسی داره باید از اون استفاده کنی وگرنه باید هر دو سیستم‌عامل رو نصب و دوال بوت استفاده و یا از محیط مجازی ویرچوال و امثالهم استفاده کنی که مشکلات خودش رو داره .

درهرصورت موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #3 : 21 مهر 1393، 07:03 ب‌ظ »
البته exe ها با wine به صورت گرافیکی اجرا میشن (البته با بعضی برنامه ها که خیلی کم هستند کمی مشکل داره که برای اکثر اونها play on linux جواب  میده, ولی خیلی کم از این برنامه ها پیدا میشه (اگه از نسخه های جدید wine استفاده میکنید)
rpm ها هم با نصب خود پکیج منیجر RPM و یا alien روی اوبونتو نصب میشن
deb هم یا با دستور dpkg در خط فرمان یا با ubuntu software center
در محیط گرافیکی روی اوبونتو نصب میشه
و بقیه پسوند ها و توزیع ها هم راه حل هایی شبیه این دارند......
پس نگران برنامه و بازی نباشید چون حتی بازی های بعضی کنسول ها هم شبیه ساز نسخه لینوکس دارند
من اصلا مجازی رو پیشنهاد نمی کنم
من پیشنهاد میکنم اول ویندوز و اوبونتو رو با هم داشته باشید و هی به تدریج استفادتون رو از ویندوز کم کنید
بعد یک سال که ترستون از خط فرمان ریخت و تا اندازه ای بر روی لینوکس مسلط شدید ویندوز را پاک کنید
اگه خودتون برای استفاده از لینوکس اشتیاق داشته باشید این روند خیلی جواب میده
فقط از نصب نسخه های غیر lts بپرهیزید که کلی هنگ و باگ و اینها دارند و استفادتون رو از ویندوز بیشتر میکنند و روند لینوکسیزه شدن رو کند تر ....
در مورد مشکل در بالا امدن سیستم عامل ها به صورت همزمان : من فقط به اینکه ویندوز لینوکس رو کنار میزنه برخوردم و بر عکسش برام پیش نیومده ولی اموزش های زیادی هستند که حل این مشکل ها رو یاد داده اند و با یک سرچ گیر میان
موفق باشید  ;D
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1393، 07:07 ب‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین Paliptim67

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 21 مهر 1393، 10:27 ب‌ظ »
باتشکر از دوستان راستش من چیزی متوجه نشدم wine اینا که گفتید یعنی چه   ولی نرم افزار xplane 10 مخصوص لینوکس هست من الان به خوبی لینوکس رو روی لبتابم نصب کردم چجوری این xplne 10 رو نصب کنیم

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #5 : 21 مهر 1393، 10:39 ب‌ظ »
توی قسمت app سایت winehq.org برید ببینید هست یا نه ؟
ظاهرا ورژن ۹ روی wine مشکل داره  :D
اینجا رو یه نگاه بندازید
خواستم به دوستانی که این wine رو پیشنهاد می کنن بگم اینطوری نیست و اکثر برنامه ها اجرا نمی شن  :)
چرا از یه شبیه ساز پرواز دیگه استفاده نمی کنید  ;)
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1393، 10:45 ب‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #6 : 22 مهر 1393، 08:46 ب‌ظ »
باتشکر از دوستان راستش من چیزی متوجه نشدم wine اینا که گفتید یعنی چه   ولی نرم افزار xplane 10 مخصوص لینوکس هست من الان به خوبی لینوکس رو روی لبتابم نصب کردم چجوری این xplne 10 رو نصب کنیم

درودی دوباره و خوشامدی دوباره‌تر ;D

خسته نباشی ولی موفق باشی

پیرو گفتهٔ خودتون و اطلاعات این صفحهٔ alternativeto نسخهٔ لینوکسی هم هست اگه خواستی میتونی از همون استفاده کنی . wine یه نرم‌افزاره که در اوبونتو نصب میکنید که متعاقبا میتونید بعضی برنامه‌های ویندوزی رو در اوبونتو نصب و استفاده کنید ولی طبق گفتهٔ دوستان و اساتید معمولا محیط virtualbox و یا حتی wine و امثالهم خیلی جالب نیست و همیشه یه اشکالی در راه پیدا میشه ضمن اینکه شما یواش‌یواش باید از ویندوز هجرت کنی و باید به انجام کارهای لینوکسی بپردازید :

یا از همون نسخهٔ لینوکسی استفاده کن یا از مشابه اون استفاده کن که میتونی مشابه‌ها رو از همون سایت http://alternativeto.net پیدا کنی و یا ویندوز و اوبونتو رو با هم نصب کن که بتونی بینشون سوئیچ کنی . حالا خود دانی .

در ضمن طریقهٔ نصب برنامه‌ها متفاوت اگه فایل deb باشه یه‌جوره و اگه فایل فشردهٔ ...tar باشه یه‌جوره وووو :) :D ;) ::)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Paliptim67

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 22 مهر 1393، 10:03 ب‌ظ »
ممنون از دوستان من نسخه لینوکس نرم افزار رو دانلود کردم این چجوری نصب میشه تو پوشه فایل اجرایی نداره و فایل ها بدون پسوند هستند

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #8 : 22 مهر 1393، 10:06 ب‌ظ »

بازم سلام

از کجا گرفتی ؟ مطمئن هست ؟ چه‌جور فایلی هست ؟ فشردهٔ zip یا rar یا tar ؟ محتویاتش چیه ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 مهر 1393، 10:07 ب‌ظ »
cd yourlocation
 ls
یا به زبان ساده تر بگو محتویات اون پوشه دقیقا چیه ؟ :)

آفلاین Paliptim67

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 23 مهر 1393، 12:01 ق‌ظ »
با هزار جور بدبختی installer رو اجراش کردم بعد مثل ویندوز رفتم جلو بعد ارم شبیه ساز اینگوشه نوار عمودی سمت چپ اومدی روش کلیک میکنم این ارور رو میده
*** glibc detected *** ./X-Plane-i586: free(): invalid pointer: 0x0e3769d0 ***

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #11 : 23 مهر 1393، 12:32 ق‌ظ »
Deb : راست کلیک کن روش بزن open with----->ubuntu software center
بعد تو صفحه ای که میاد اون گوشه یه دکمه install
هست اونو بزن رمز رو وارد کن تمام
X-executable:چیز خاصی نیست کافیه روش کلیک کنی
rpm:درباره برنامه alien جستوجو کن , تحت ترمینال کار میکنه و هم rpm رو تبدیل به deb میکنه هم rpm رو اوبونتو نصب میکنه
معمولا برنامه هایی که فقط لفظ "لینوکس" رو به کار می برند از   rpm استفاده میکنند, بعضی ها هم که با فکر ترند x- executable میزنند که با همه توزیعا باز بشه (باز میشه دیگه؟) ولی برای deb اغلبا میزنند دبیان یا اوبونتو (جالبه نصب exe که هیچ ربطی به گنو/لینوکس  نداره برای کاربرای تازه وارد از نصب rpm که یکی از فرمت های متداول لینوکسه رو اوبونتو راحت تره)
---------------------
این مشکلای واین هنوزم هست ولی تو این نسخه های اخریش به طرز عظیمی نسخه mono ای که  استفاده کرده رو به روز کرده (یادمه رقم جهشش از 5 نسخه بیشتر بود!البته شاید اشتباه میکنم) و خیلی از هنگ ها بر طرف شده
-----
پ.ن : داشتم مینوشتم ارسال شد
لطفا کاملا شفاف مراحلی که رفتید رو توضیح  بدید "مثل ویندوز" فکر نمیکنم چیز ثابتی باشه و اگرم باشه من چیزی یادم نمونده
برو تو properties فایل دقیق بگو با چه نوع فایلی سر و کار داری (بدون فرمت اکثرا x- exetuable هست)
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1393، 12:34 ق‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 23 مهر 1393، 06:13 ق‌ظ »
با هزار جور بدبختی installer رو اجراش کردم بعد مثل ویندوز رفتم جلو بعد ارم شبیه ساز اینگوشه نوار عمودی سمت چپ اومدی روش کلیک میکنم این ارور رو میده
*** glibc detected *** ./X-Plane-i586: free(): invalid pointer: 0x0e3769d0 ***
مشکل همین جاست اینجا لینوکسه نباید مثل ویندوز برید جلو !
این خطا داره می گه اشاره گر 0x0e3769d0 نا معتبره ! این یعنی به احتمال زیاد شبیه ساز پرواز که پلتفرمش i586 هست به سیستم شما نمی خوره ! شما لینوکست چند بیتی هست ؟  :D
این برنامه رو بنصب ببین مشکلت حل می شه ؟
sudo apt-get install lib32z1 lib32ncurses5 lib32bz2-1.0
اینا رو هم ببین
http://wiki.x-plane.com/Linux_Installation_Walkthrough
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2031773
توصیه می کنم موضوع پست اول این تایپک ویرایش بشه چون موضوع یه چیز دیگه هست ؟ پس واسه اینکه تایپک قفل نشه حتما این کار رو بکنید  :D
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1393، 06:18 ق‌ظ توسط ح.م »