انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قرار دادن کلمنتاین در بالای همه برنامه ها  (دفعات بازدید: 1373 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
راستش خیلی دنبال یه نرم افزار جایگذین jetaudio گشتم ولی چیزی خوبی پیدا نکردم تا اینکه کلمنتاین (celmentine) رو پیدا کردم تمام نیاز هامو بر طرف میکنه خیلی خیلی خوبه این نرم افزار(البته به جت آئودیو نمیرسه ولی درکل خیلی چیز خوبه)  اما بدی این نرم افزار اینه که نمیشه بالای همه نرم افزار ها قرارش داد تا داخل هر برنامه دیگه ای هم که هستیم بتونیم اهگ هارو با دکمه های شورت کات روی کیبرود کنترل کرد(اهنگ بعد و قبل و استوپ و پلی) داخل خود برنامه باشیم این کلید ها کار میکنند ولی مثلا داخل بلندر باشیم نمیشه مستقیما کنترل کرد... باز بلندر رو میشه یه کاری کرد داداشم وقتی 0AD بازی میکنه اصلا راهی برای کنترل وجود نداره جز اینکه باید از بازی بیایم بیرون به طور کل و بعد کنترل کنیم اهنگ رو... خیلی بدبختیه اینجوری...
ممنون میشم کمک کنید به من
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
یک راه برای تمام‌صفحه‌ها ، کنترل کردن موسیقی با رفتن به ttyX و استفاده از پخش‌کننده‌ی خط‌فرمانی است .
توی بسیاری از مدیرپنجره‌ها Always on top هست .

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
عزیز من میگم میخوام از کلمنتاین استفاده کنم... من از خط فرمان متنفرم...
ربطی به مدیر پنجره هم فکر نکنم داشته باشه... چون این نرم افزار به صورت سیستم ترای پخش میشه... یعنی میخوام هنگامی که توی سیستم ترای هست از شورتکات ها استفاده کنه...

به هر حال ممنون از پاسختون
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
خوب توی تنظیمات کلمنتاین میتونید شورتکات تعیین کنید، بعد همه جا کار میکنه، من اینطور شرتکات گذاشتم
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
عزیز من میگم میخوام از کلمنتاین استفاده کنم... من از خط فرمان متنفرم...
ربطی به مدیر پنجره هم فکر نکنم داشته باشه... چون این نرم افزار به صورت سیستم ترای پخش میشه... یعنی میخوام هنگامی که توی سیستم ترای هست از شورتکات ها استفاده کنه...

به هر حال ممنون از پاسختون

سلام
اگه سیستم لبتاپه میتونید تو بایوس تنظیم کنید که کلید های اجرای موسیقی نیاز به گرفتن fn نداشته باشند اگر هم دسکتاپه باید کلید های موسیقی جدا داشته باشه اگر دارید حتما باید کار کنه تنظیم خاصی هم نمیخواد خودش اتومات باید عمل کنه.(مورد شما خیلی عجیبه)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
به طور کل مثل اینکه خیر لینوکس به تن ما نمیچسبه... هرچی مورد عجیبه تن ما میچسبه... حتی توی برنامه های فول اسکرین دکمه کم و زیاد کردن صدا یا مات کردن صدا هم کار نمیکنه.. دستکتاپ دارم و دکمه ها کار نمیکنند... باید به فکر همون ویندوز خودم باشم باید یه نسخه دانلود کنم برای نصب...

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
کیبردتون چیه؟ ???
من با کیبرد ژله ای هم مشکلی ندیدم. مشکلات شما از نمونه های کم یاب هست :D

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
همون دیگه میگم واسه من هرچی کمیابه پیدا میشه... این کیبورد من هست:
http://www.digikala.com/Product/DKP-38065/Farassoo-FCR-8905-Office-Wired-Keyboard-With-Keyskin/%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-FCR-8905-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B4-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7