انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اتصال به اینترنت در کوبونتو ۹.۰۴  (دفعات بازدید: 4225 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
با سلام خدمت دوستان عزیز

دوتا مشکل داشتم در مورد network managment
فقط اگه قبلا تاپیکی برای این مشکلات باز شده آدرس بدین و فحش ندین! چون تو نت خیلی گشتم ولی راه حل پیدا نکردم. برا همین تاپیک باز کردم

اول اینکه تو منوی manage connections تب مربوط به dsl غیرفعاله. سیستمم لپ تاپه و احتیاج دارم دوتا کانکشن dsl رو سیستم ست کنم. راه کانکت شدن با ترمینال رو بلدم ولی نمیتونم هر بار برای کانکت شدن تنظیمات رو عوض کنم. تو محیط گنوم (اوبونتو ۸.۱۰) به راحتی اینکارو میکردم ولی اینجا کلا منو dsl غیرفعاله. چاره چیه؟

دوم اینکه وقتی میخوام به wireless وصل بشم شبکه رو میبینه ولی چند بار پسورد رو میگیره و نهایتا نمیتونه وصل بشه. تنظیمات شبکه رو مطمئنم چون خودم ست کردم. تو ویندوز بدون مشکل وصل میشه. جالب اینه که وقتی پسورد شبکه رو برمیدارم کانکت میشه! ایراد از چی میتونه باشه؟

پیشاپیش از کمکتون متشکرم  ;)

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
از دوستان و مدیران انجمن خواهش میکنم راه حل این مشکلات رو بدن و اگه این مشکلات قبلاً حل شده لینک بذارن.

در مورد مشکل اول هر جا سرچ کردم فقط گفته بودن میشه از طریق ترمینال و pppoeconfig اینکارو انجام داد ولی هیچ حرفی راجع به دلیل غیرقعال بودن تب dsl گفته نشده بود و کلاً اینکه در چه صورتی فعال میشه. اصولاً اگه همه میخواستن با دستورات ترمینال کانکشن بسازن چه نیازی به network management به صورت گرافیکی بود؟!!!!!!!!

در مورد مشکل دوم هم که کلاً چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

ظاهراً ورژن جدید network managment ایرادات زیادی داره. البته شاید بخاطر اینه که من هنوز خیلی با kde آشنا نیستم!

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
یعنی هیچکس، حتا مدیر انجمن، راه حل این مشکلات رو نمیدوونه؟!!!!!!  ](*,)
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1388، 05:36 ب‌ظ توسط bitskheald »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
برای ساختن کانکشن adsl بزن :
sudo pppoeconf
بعد یک کانکشن بساز و با دستور زیر کانکشن رو فعال کن :
sudo pon dsl-provider
و با دستور زیر اونو غیر فعال کن :
sudo poff
موفق باشی.

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
آقای امیر وارسته عزیز

از جواب شما خیلی ممنونم، ولی لطف بفرمایید سؤال رو کامل بخوننین، ینده عرض کردم راه کانکت شدن از طریق ترمینال رو بلدم، ولی مشکل من اینه که لازم دارم دوتا کانکشن dal رو سیستمم داشته باشم و نمیتونم هر باز برای تعویض کانکشن با ترمینال تنظیمات رو عوض کنم، در ضمن گفتم میخوام اینکارو از طریق gui انجام بدم و اینکه چرا این گزینه غیرفعاله

از دوستان عزیز خواهش میکنم قبل از جواب دادن سؤال رو کامل بخونن

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend

از دوستان عزیز خواهش میکنم قبل از جواب دادن سؤال رو کامل بخونن
دوست عزیز , من تمام سوال شما رو خوندم.منتهی در حدی که بلد بودم تونستم بهت کمک کنم.

موفق باشی.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
در مورد سوال اول ظاهرا مربوط به یک bug در برنامه نتورک منیجر در کوبونتو میشه. بهتره از ابزار تحت ترمینال PPPoE استفاده کنید.

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
مشکل دوم حل شد! ایراد به خاطر نوع پسورد بود!!! پسورد شبکه رو روی ascii 64bit گذاشته بودم و جالب اینه که network management این نوع پسورد رو ساپورت نمیکنه!!!!!!! :o وقتی عوضش کردم و گذاشتم روی hex 64bit به راحتی وصل شد  8)

ولی مشکل دوم همچنان باقیه، یعنی هیچکس نمیدونه چیکار میشه کرد؟!!  ](*,)

حسین جان، از راهنماییت ممنون، ولی همونطور که گفتم میخوام مشکل رو حل کنم تا به شکل gui اینکارو بشه انجام داد، منم فکر میکنم یه bug بزرگ باشه، ولی چرا بعد از این همه مدت از اومدن ۹/۰۴ هنوز fixer براش ندادن؟!!!!  ???

آفلاین sudotux

• *
به نظر من بهتره تنظیمات مربوط به کانکشن ( یوزر , پسورد و ... ) رو در تنظیمات مودم dsl تعریف کنید تا در کوبونتو نیاز به تنظیم خاصی نداشته باشید.

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
مشکل دوم حل شد! ایراد به خاطر نوع پسورد بود!!! پسورد شبکه رو روی ascii 64bit گذاشته بودم و جالب اینه که network management این نوع پسورد رو ساپورت نمیکنه!!!!!!! :o وقتی عوضش کردم و گذاشتم روی hex 64bit به راحتی وصل شد  8)

حسین جان، از راهنماییت ممنون، ولی همونطور که گفتم میخوام مشکل رو حل کنم تا به شکل gui اینکارو بشه انجام داد، منم فکر میکنم یه bug بزرگ باشه، ولی چرا بعد از این همه مدت از اومدن ۹/۰۴ هنوز fixer براش ندادن؟!!!!  ???

اتفاقا من هم امروز KDE رو روی اوبونتو نصب کردم و دقیقا با همین مشکل روبرو شدم !!! جالب اینه که Network Manager توی gnome پسوردم رو ساپورت می کنه !!!

آفلاین bitskheald

• Newbie
  • *
به نظر من بهتره تنظیمات مربوط به کانکشن ( یوزر , پسورد و ... ) رو در تنظیمات مودم dsl تعریف کنید تا در کوبونتو نیاز به تنظیم خاصی نداشته باشید.

حسین جان، از راهنماییت ممنونم، همونطور که گفتم مشکل اصلی من با کانکت شدن نیست،‌ راه حلهایی که شما و دوستان لطف کردین راه های خوب و مناسبیه، ولی مشکل اساسی من اینه که چرا گزینه dsl در network management غیرفعاله؟!!! و چجوری میشه از این حالت درش آورد؟

اتفاقا من هم امروز KDE رو روی اوبونتو نصب کردم و دقیقا با همین مشکل روبرو شدم !!! جالب اینه که Network Manager توی gnome پسوردم رو ساپورت می کنه !!!

برای منم خیلی جالب بود دوست عزیز، چون تمام انواع دیگه پسورد رو ساپورت میکنه غیر از این یکی!!!!!

آفلاین sudotux

• *
ابزار Network Manager یه ابزار نو ظهور در دسکتاپ کی دی ای هست که از نسخه ی ۴.۲ به این دسکتاپ اضافه شده. و به گفته ی توسعه دهندگان آن این ابزار در فاز آزمایشی قرار داره و در حال تکمیل شدن هست. مشکلاتی که گفته شد احتمالا در KDE 4.3 برطرف شده.