با سلام خدمت همه دوستان عزیز و ارزشمند

من اسم گنو/لینوکس را چند ساله که شنیدم و اطلاعات نسبتا خوبی در موردش دارم...پارسال برای اولین بار اوبونتو رو نصب کردم ولی بعد از مدت کوتاهی حذفش کردم ..

اما نمیتونم لینوکس رو فراموش کنم چون خیلی بهش علاقمندم

دیروز لینوکس مینت رو نصب کردم (32 بیت) در حالیکه میتونستم ۶۴ بیتی رو دان کنم .... ولی بخاطر داشتن ویندوز ۸.۱ (۳۲ بیتی ) این تصمیمو گرفتم گفتم شاید با هم مچ نباشن و مجبور بشم یکی از این ۲ سیستم عاملو حذف کنم ویا نتونم نصب کنم...به هر حال . من چندتا مشکل دارم یکی اینکه چطور لینوکس یاد بگیرم

منظورم اینه چی کار کنم تا هر چه سریعتر تمام مطالب تو حافظه بلند مدتم بمونه .... مطالب برای یادگیری خیلی زیاده منم آدم عجول.... دوس دارم همه چی رو خیلی سریع یاد بگیرم اما در نهایت میبینم که هیچی نمیدونم=P~ چی کار کنم میتونید برای من سطحوح (مقدماتی - متوسط - پیشرفته ) برای یاد گیری در نظر بگیرید

چند تا سوال دیگه ای هم داشتم ۱- من بیشتر به امنیت علاقمندم !!! دوس دارم بخصوص مباحث مربوط به (امنیت در اینترنت )بدونم یعنی پرداخت ها یا عملیات بانکی رو با خیال آسوده و بدون ترس و اضطراب انجام بدم (نظرتون چیه برای اینکه من عملیات بانکی رو با لینوکس که داخل dvd یا flash زنده هست انجام بدم )یا نه با همین لینوکس مینت ۱۷ هم میتونم و مشکلی پیش نمیاد ؟؟ ۲- برای اینکه آپدیت های سطح ۳ در لینوکس مینت رو نصب کنم چه بایدبکنم آخه شنیدم آپدیت های سطح ۳ میتونه باعث خرابی سیستم بشه اگه با احتیاط و درست انتخاب نکنیم ؟؟ نظرتون چیه ؟؟؟ میخوام اوبونتو ۱۴.۴.۱ lts رو نصب کنم تا بتونم با کمک این انجمن حداقل یک گنو لینوکس را در حد قابل قبولی یاد بگیرم یا اینکه با مینت هم میتونم از تمامی دستورات اوبونتو استفاده کنم.... و آخرین سوال

من میخوام پارتیشن /home لینوکس را حدود ۵ گبگ بزارم
در حالیکه هارد لپتاپم ۵۰۰Gig چون من یک پارتیشن برای ویندوز۸.۱ --- و یه پارتیشن برای (/)و swap لینوکس ایجاد کردم ( حالا 390 گیگ فضا برای ذخیره اطلاعات دارم ... اگه بیام ۳۸۵ گبگ برای پارتیشنی که هنگام نصب ویندوز ۸.۱ با فرمت ntfs قرار دادم انتخاب کنم و ۵ گیگ برای پارتیشن /home در لینوکس بزارم (بزارید اینطوری بگم : ۷۰ گیگ برای ویندوز ۸.۱ --۳۸۵ گیگ برای پارتیشن دوم --- ۳۲ گیگ برای / و ۸ گیگ برای swap و ۵ گیگ برای پارتیشن /home ... میخوام تمام اطلاعات و مطالبی که از اینترنت در لینوکس دانلود میکنم رو بعد از دانلود بریزم داخل درایو ntfs با حجم ۳۸۵ گیگ که ساخته بودم تا اگه اتفاقی برای سیستم پیش اومد یا مثلا هک شد و یا برای در امان ماندن اطلاعات در برابر نرم افزارهای جاسوسی آیا میتونه این روش مفید باشه ؟؟؟؟ میدونم لینوکس خیلی امن فقط برای احتیاط اینو پرسیدم !!
در پایان ...نمی دانم کدام جمله را برای توصیف محبت ها و راهنمایی های شما بنویسم فقط میتوانم از زحماتتان تشکر کنم . . .برایتان در این راه و زندگیتان آرزوی موفقیت می نمایم.