انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب میزکار روی اوبونتو  (دفعات بازدید: 988 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
مشکل در نصب میزکار روی اوبونتو
« : 01 آبان 1393، 09:41 ق‌ظ »
سلام
عزیزان من دو بار تا الان اومدم kde رو روی اوبونتو نصب کنم(کوبونتو توی vmw نصب نشد، تو دو فروم و همینجا هم پرسیدم کسی نتونست راهنمایی کنه) هر دو بار به مشکل خورده.بار دوم هم vmw پیغام خطای اینترنت داد در صورتی که با فایرفاکس همون لحظه توی ویندوز گوگل رو باز کردم.لامصب حجمش هم زیاده.عکسش رو ضمیمه کردم.
حالا میخواستم ببینم نمیشه با یک دستور توی ترمینال از ادامه اش دانلود و نصب رو انجام بده؟
میزکار xfce رو هم روی اوبونتو قبلا نصب کردم ولی همون اول بسم اله یک مشکل داره اینه که تو ترمینال هیچ نوشته ای نیست!! و  هر چی هم تایپ میکنم نوشته ای نمیبینم.البته اصلا هم ازش خوشم نیومد اگه بتونم kde رو راه بندازه خوبه.
(کلا هم چقدر سنگین هست.من ویندوز 8.1 رو خیلی راحت و روان تر از اوبنتو تو vmw باهاش کار میکنم)
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1393، 11:23 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکل در نصب میزکار روی اوبونتو
« پاسخ #1 : 01 آبان 1393، 02:29 ب‌ظ »
13.10 پشتیبانیش تمام شده.
14.04 رو نصب کنید.
برای XFCE میتونید از توزیع زوبونتو استفاده کنید.
اگه فقط دوست دارید KDE رو امتحان کنید و اوبونتویی بودنش مهم نیست میتونید برید سراغ توزیع های دیگه ای که پیش فرض KDE دارند. مثل اوپن سوزه :)

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
« پاسخ #2 : 01 آبان 1393، 06:05 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون ولی اگر ممکنه در مورد دو تا پرسشم هم راهنمایی بفرمایید.یکی اینکه این ارور توی 64 درصدی که اومده بخاطر چی هست و ایا میتونم KDE رو از ادامش دانلود کنم ؟ دوم هم اینکه ترمینالم توی XFCE نوشته نداره.
سپاس

آفلاین lordtaktak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #3 : 05 آبان 1393، 05:26 ب‌ظ »
با سلام من میخوام ابونتو 14 رو نصب کنم ولی بعد از دانلود که در حال نصب انجام میده اخرش ارور میده که عکس ارور رو پیوست کردم
لطفا راهنمایی کنید