انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو 14.10 (Utopic Unicorn) تک شاخ آرمانگرا منتشر شد  (دفعات بازدید: 3155 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
وقتی iso بوت شد و گزینه upgrade رو انتخاب کردم و عملیات انجام شد چه چیز هایی حذف میشه ؟ (مثلا تنظیمات / فایل ها / نرم افزار ها و.... )

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
توصیه من : هیچ گاه از نسخه ای به جز LTS استفاده نکنید حتی اگر خیلی تغییر کرده باشه چرا ؟
چون شرکت ها و جامعه کاربری برنامه ها و افزونه هاشون رو واسه LTS بسته بندی می کنن مثلا افزونه های گنوم ۳.۱۲ از ۳.۱۰ خیلی کمتره ضمن اینکه اگر مشکلی براتون در نسخه های غیر LTS پیش بیاد افراد کمی هستن که بتونن شما رو راهنمایی کنن !
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 08:19 ب‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
وقتی iso بوت شد و گزینه upgrade رو انتخاب کردم و عملیات انجام شد چه چیز هایی حذف میشه ؟ (مثلا تنظیمات / فایل ها / نرم افزار ها و.... )
فکر کنم کل هاردو!!دقیق یادم نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من هم از اوبونتو ۱۴.۱۰ به ۱۴.۱۰ با استفاده از دستور sudo do-release-upgrade به روز رسانی کردم و همه‌چیز عالیه. فقط در چند ساعت نخست یه مقدار طول می‌کشه که mediascanner یه ایندکس روی پرونده‌های رسانه انجام بده برای جست‌وجوی سریع‌تر که ممکنه در این مدّت یه مقدار گیر داشته باشه سیستم، ولی بعدش عالیه.

در ضمن معادل utopic می‌شه آرمانی به نظرم، نه آرمان‌گرا
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن