انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلی در تغییر تنظیمات محیط LXDE  (دفعات بازدید: 1541 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
مشکلی در تغییر تنظیمات محیط LXDE
« : 08 آذر 1393، 02:09 ب‌ظ »
سلام
در محیط LXDE  یه سری تنظیمات رو به هم زدم تا به طور خودکار لاگین بشه  اما نشد ودیگه نتونستم وارد روت بشم چون میگه نمی تونی وارد روت  بشی  . فایل کانفیگی چیزی نداره تا بشه با دستکاریش  به حالت قبل برگرده؟

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
مشکلی در تغییر تنظیمات
« پاسخ #1 : 09 آذر 1393، 11:04 ب‌ظ »
سلام
من تنظیمات دسکتاپم رو در محیط گرافیکی تغییر دادم ،صفحه لاگین رو هم عوض کردم ،بعد از اینکه دوباره وارد سیستم شدم اصلا صفحه لاگینی وجود نداره با کلید های (CTRL+ALT+F1) تونستم وارد محیط متنی یا همون کنسول بشم وهر چی هم دستور startx  رو می زنم می نویسه یه خطایی وجود داره ، چکار کنم ؟ چطوری توی محیط ترمینال تنظیمات رو دوباره تغییر بدم؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : مشکلی در تغییر تنظیمات
« پاسخ #2 : 09 آذر 1393، 11:18 ب‌ظ »
چه خطایی میده؟
دقیقا چه تنظیماتی انجام دادید که اینطور شد؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : محیط LXDE
« پاسخ #3 : 10 آذر 1393، 09:27 ق‌ظ »
دقیقاً چه تنظیماتی رو به هم زدی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 آذر 1393، 05:01 ب‌ظ »
من  در محیط Lxde  این تغییرات رو انجام دادم می خواستم کاربر ریشه اتوماتیک لاگین بشه اما ارور داد .بعدش صفحه لاگینم تغییر پیدا کرد و هر چی خواستم تا با کاربر روت وارد سیستم بشم نشد خطا داد ونوشته بود ورود با کاربر ریشه اجازه داده نمی شود(login with root not allowed) یه کاربری دیگه داشتم فقط تونستم با آن وارد بشم .بعد ازاینکه وارد شدم توی محیط ترمینال با کار بر ریشه (su) وارد شدم ودستور startlxde  رو زدم محیط lxde  آمد روی دسکتاپم تغییراتی که داده بودم رو کنسل کردم  اما بعد از یه ری استارت هنوز صفحه لاگین همین طور بود (Configure Desktop) رو به حالت دیفالت تغییر دادم سیو کردم اما نمی دونم دیگه چکار کردم که وقتی سیستم رو روشن می کنم به جای صفحه لاگین یه صفحه سیاه می آد ( البته قبلش هم دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم ) که علامت موس روی وسط صفحه است با زدن (ctrl+alt+F1) وارد ترمینال یا محیط متنی میشم وهر چی می خوام با دستور (startx) محیط گرافیک رو اجرا کنم ارور می ده فکر کنم تنظیمات لاگین رو تغییر دادم که (تنظیمات صفحه ورود رو روی هیچی ، یعنی هیچی نیاد )این طوری میشه.

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
پاسخ : محیط LXDE
« پاسخ #5 : 11 آذر 1393، 12:38 ق‌ظ »
در تاپیک مشکلی در تغییر تنظیمات توضیح دادم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 11 آذر 1393، 06:12 ق‌ظ »
برناه‌ی لاگین رو به چی تغییر دادی؟ پیش‌فرض اوبونتو با LXDE فکر کنم lightdm هست. برگرد به همون
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
پاسخ : مشکلی در تغییر تنظیمات محیط LXDE
« پاسخ #7 : 11 آذر 1393، 06:31 ب‌ظ »
من اصلا محیط گرافیکی ندارم ،فقط در محیط متنی می تونم وارد بشم،فایل کانفیگی چیزی نداره که بشه با تغییر دادنش سیستم رو برگردوند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکلی در تغییر تنظیمات محیط LXDE
« پاسخ #8 : 12 آذر 1393، 08:00 ق‌ظ »
sudo apt-get install --reinstall lightdmرو بزن و بعد lightdm رو به عنوان مدیر نمایش پیش فرض انتخاب کن