انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Ubuntu & Parsix  (دفعات بازدید: 3003 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سجاد هاشمی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
Ubuntu & Parsix
« : 20 آبان 1387، 02:23 ق‌ظ »
سلام

یه نفر تفاوت اوبونتو و پارسیکس را به من بگه.
برای ما مبتدی ها کدوش بهتره؟
هر کدومش به چه دردی میخوره؟
کلا فرقشون را بگید و مزیتها و معایبشون را هم بگید.

مرسی.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: Ubuntu & Parsix
« پاسخ #1 : 20 آبان 1387، 09:00 ق‌ظ »
سلام

مرسی.

سلام

در این ضمینه مطلب خیلی زیاده یکم توی فروم و گوگل سرچ کنید مطالب زیادی پیدا میکنید  ;)

ولی نظر شخصیم هم اینه که اوبنتو رو نصب کنید به یک دلیل خیلی مهم و اساسی : دلیلش همین فرومیه که توش هستیم . شما اینجا وقتی یک سئوال یا مشکلی رو مطرح میکنید خیلی کم اتفاق میوفته که مشکلتون حل نشه ( مگه اینکه مشکلتون خیلی خاص باشه مثلا یکی از سخت افزاراتون مشکل داشته باشه  ;) )

پارسیکس هم یه نسخه بسیار خوب و کاملا ایرانیه ولی متاسفانه و باز متاسفانه فروم خوبی نداره  :(

موفق باشید

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
  • I'm still alive
    • http://www.farhadshafaq.ir
« پاسخ #2 : 20 آبان 1387، 09:58 ق‌ظ »
سلام

مرسی.

سلام

در این ضمینه مطلب خیلی زیاده یکم توی فروم و گوگل سرچ کنید مطالب زیادی پیدا میکنید  ;)

ولی نظر شخصیم هم اینه که اوبنتو رو نصب کنید به یک دلیل خیلی مهم و اساسی : دلیلش همین فرومیه که توش هستیم . شما اینجا وقتی یک سئوال یا مشکلی رو مطرح میکنید خیلی کم اتفاق میوفته که مشکلتون حل نشه ( مگه اینکه مشکلتون خیلی خاص باشه مثلا یکی از سخت افزاراتون مشکل داشته باشه  ;) )

پارسیکس هم یه نسخه بسیار خوب و کاملا ایرانیه ولی متاسفانه و باز متاسفانه فروم خوبی نداره  :(

موفق باشید
راست ميگه  :D
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 20 آبان 1387، 07:23 ب‌ظ »
پارسیکس و اوبونتو خیلی شبیه به هم اند. پشتیبانی اوبونتو خیلی خوبه و معمولا بسته های جدید خیلی زود میان تو مخازن و خیلی سریع و ساده می تونید اوبونتو خودتون رو بروز کنید. به علاوه کاربران اوبونتو همه جای جهان هستند و اگر به مشکلی برخوردید می تونید به کانال #ubuntu در irc.freenode.net برید تا 2000 کاربر جوابتون رو بدن! به علاوه مستندات اوبونتو خیلی کامله (مثلا ویکی سایت های اوبونتو و اوبونتو.آی آر). پارسیکس هم یک محصول ایرانی شبیه به اویونتو است که البته خیلی به دبیان شباهت داره و به همین دلیل وابسته به دبیان هست (مثلا مخازنش). و البته یه کم پشتیبانی اش ضعیفه که امیدوارم در آینده خوب بشه.
پیشنهاد می کنم که اوبونتو و پارسیکس رو  باهم امتحان کنید تا خودتون تصمیم بگیرید کدومش براتون بهتره.
:)
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1387، 04:45 ب‌ظ توسط ahmed »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 21 آبان 1387، 01:50 ق‌ظ »
با سلام
با هم نصبش کن با اوبونتو برو جلو و با پارسیکس همراهیش کن
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین @(^I^)@

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • http://1nevisande.com
« پاسخ #5 : 30 تیر 1388، 08:56 ب‌ظ »
سلام

مرسی.

سلام

موفق باشید

سلام.موافقم.هنوز انجمنی به این خوبی ندیدم.هنوز.اغراق نمی کنم.من خودم مدت کوتاهیه که اینجام و بسیار خوشحالم.
وقتی تنها ابزارش چکش است با همه چیز مثل میخ رفتار می کند.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 30 تیر 1388، 09:58 ب‌ظ »
پارسیکس و اوبونتو خیلی شبیه به هم اند. پشتیبانی اوبونتو خیلی خوبه و معمولا بسته های جدید خیلی زود میان تو مخازن و خیلی سریع و ساده می تونید اوبونتو خودتون رو بروز کنید. به علاوه کاربران اوبونتو همه جای جهان هستند و اگر به مشکلی برخوردید می تونید به کانال #ubuntu در irc.freenode.net برید تا 2000 کاربر جوابتون رو بدن! به علاوه مستندات اوبونتو خیلی کامله (مثلا ویکی سایت های اوبونتو و اوبونتو.آی آر). پارسیکس هم یک محصول ایرانی شبیه به اویونتو است که البته خیلی به دبیان شباهت داره و به همین دلیل وابسته به دبیان هست (مثلا مخازنش). و البته یه کم پشتیبانی اش ضعیفه که امیدوارم در آینده خوب بشه.
پیشنهاد می کنم که اوبونتو و پارسیکس رو  باهم امتحان کنید تا خودتون تصمیم بگیرید کدومش براتون بهتره.
:)
سلام در مورد پكيج ها بايد بگم در پارسيكس مي تونيد از مخازن دبيان(كه يكي از پايدارترين توزيع هاست )استفاده كنيد يكي از مزيت هاش سرعت نصبش و داشتن كدك و فلش ماشين مجازي و فرهنگ لغت و يك سري فونت و سرعت فوق العاده زيادش واز همه مهمتر ايراني بودنش كه اوبونتو هيچ كدومش رو نداره(نمي خوام براي برتري پارسيكس اوبونتو رو خراب كنم چون "دبيان مثل صخره اي مي مونه كه اوبونتو روي اون استوار است)اما اوبونتو هم مزيت هاي داره كه باعث شده من الان از اوبونتو استفاده كنم نه از پارسيكس
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین AmiNimA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • لینوکس و من
« پاسخ #7 : 05 امرداد 1388، 12:21 ق‌ظ »
بنده هم پارسیکس ۲ را نصب کردم و مدتی باهاش سر و کله زدم هم اوبونتو ۸ و ۹. به این نتیجه رسیدم:

اگه یه چیزی میخوای بی درد سر، یا یه چیزی میخوای که اگه درد سر برات درست کرد که توی سه سوت سرچ کنی و جوابشو پیدا کنی، یا اگه یه چیزی میخوای که خواستی یه نرم افزار جدید روش بریزی یا یه بلایی سرش بیاری که یه کاری برات انجام بده، اوبونتو رو انتخاب کن.

با این که CDش هیچی نداره و مثلا باید برای پخش موزیک ها و فیلم ها هزار جور codec دانلود کنی، یا ... اما از این مطمئنی که اون چیزایی که میخوای وجود دارن. اما توی پارسیکس هیچ تضمینی وجود نداره که اون چیزی که بیرون هست بتونه توی پارسیکس کار بکنه. از اون جایی که ملت دنیا دارن با اوبونتو کار میکنن همه چیزش بیرون هست. به عبارت دیگه لوازم یدکی اوبونتو همه جا هست.

بعد از طرفی، چون بسته های پارسیکس به روز نمیشه، اگه یه نرم افزار جدید بخوای بریزی نمیتونی. چون فایل های مورد نیازش که توی repository های پارسیکس باید باشه نیست. اگر هم بخوای جدا جدا دانلودشون کنی که پیرت در میاد.

خلاصه بگم، این مردم هستن که دارن با اوبونتو خودشون رو وفق میدن و اوبونتو هم متقابلا. پارسیکس چون زیاد گسترده نیست، اشکالاتش به دست من و شما حل نمیشه. اما اشکالات اوبونتو حل شده! یعنی اون سوالاتی که برای من و شما پیش اومده، قبلا برای خیلی ها پیش اومده و حلش کردن. اما پارسیکس این جوری نیست. اشکالی اگه داشته باشی توش، کسی جوابگو نیست.

من و شما یه کاربریم. یه مصرف کننده، نه برنامه ای تولید میکنیم و نه رفع اشکال بلدیم بکنیم. پس باید به فکر منافع خودمون باشیم. پس میریم دنبال چیزی که خدمات بهتری بده و به نظر من اوبونتو برای قشر ما، از همه چیز بهتره.

من خودم خیلی دوست داشتم پارسیکس رو نگه دارم، اما دیدم واقعا داره روی نِرو من راه میره، برگشتم به اوبونتو. و واقعا الآن آرامش خیال دارم.

موفق باشی
یک وبلاگ نیمه گروهی: http://linuxvaman.ir
شما هم باشید خوشحال میشیم.