بالأخره مایکروسافت زهر خودشو ریخت !
برای من که تا حالا با داتنت کار نکردم کسی میتونه اینو با معادلهای بازش مقایسه کنه ؟
این به هیچ وجه زهر محسوب نمیشه ! و بعنوان یه مژده بسیار عالی باید در نظرگرفته بشه .
من با زبانها و محیط های توسعه زیادی هم تحت ویندوز و هم تحت لینوکس کار کردم . از کامپایلر ها و مفسر های gwbasic تحت داس و یندوز گرفته تا مفسر پایتون تحت لینوکس gcc ,... و در هر زبان به فراخور نیاز یا برنامه یا علاقه با توابع کتابخانه ای ، اکتیو ایکس ها و دل ال ال هایی برخرود داشتم . باید عرض کنم دات نت فریم ورک و ویژوال استودیو بدون تعارف هیچ معادلی در دنیای اپن سورس ندارند ! هیچ کدام از کتابخانه های موجود به وسعت و اندازه دات نت فریم ورک نیستند و نکته بسیار مثبت این است که استفاده از این منابع و توابع در تمامی زبان های موجود در ویژوال استودیو یکسان و به یک نحو است . یعنی نیازی نیست شما برای توابع ریاضی برای هر زبان نسخه های گوناگونی از دی ال ال ها یا کتابخانه ها را دانلود و به کار ببرید .
نقطه قوت مایکروسافت در این زمینه محیط توسعه ویژوال استودیو است . این ide به طور یقین یکی از جامع ترین و کامل ترین محیط های توسعه در تمامی پلت فرم های موجود هست ! اگر ترجمه این نرم افزار برای محیط لینوکس جزو برنامه مایکروسافت باشد یک اتفاق شگرف و جذاب در دنیای برنامه نویسی تحت لینوکس رخ خواهد داد .
سادگی ، تکمیل بودن از هر حیث ، و منابع بیشمار از سورس تا آموزش و ... مایکروسافت رو در این زیمنه بی رقیب کرده .