انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات Ubuntu Software Center  (دفعات بازدید: 1382 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
مشکلات Ubuntu Software Center
« : 22 آبان 1388، 03:19 ب‌ظ »
با سلام به دوستان

من می خوام بعضی از بسته ها رو نصب کنم ولی خطای نبودن بعضی از فایل ها رو میده ( لایبرری ها رو میگم ) و نمیتونه نرم افزارها رو نصب کنه !!!!

همش باید برم توی   synaptic  اون بسته ها رو دانلود کنم  و بعد بیام اون نرم افزار رو نصب کنم . دوستان راهی  / روشی برای این مشکل ندارن ؟؟؟

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ به: مشکلات Ubuntu Software Center
« پاسخ #1 : 22 آبان 1388، 07:32 ب‌ظ »
با سلام به دوستان

من می خوام بعضی از بسته ها رو نصب کنم ولی خطای نبودن بعضی از فایل ها رو میده ( لایبرری ها رو میگم ) و نمیتونه نرم افزارها رو نصب کنه !!!!

همش باید برم توی   synaptic  اون بسته ها رو دانلود کنم  و بعد بیام اون نرم افزار رو نصب کنم . دوستان راهی  / روشی برای این مشکل ندارن ؟؟؟

آیا شما از داخل Repositories در داخل Synaptic مخزن دی وی اوبونتو رو هم انتخاب کردین یا نه؟
اگه انتخاب نکردید، تیک این گزینه رو هم داخل Repositories بزنید تا دی وی دی هم به مخازن اضافه بشه.
البته بعضی از بسته ها داخل دیسک اوبونتو نیست. مثلا من خودم وقتی میخواستم توی UBUNTU 9.04 یک نرم افزار رو نصب کنم بسته های مربوطه کامل بودند ولی توی UBUNTU 9.10 اون بسته ها نبودند و مجبور شدم از اینترنت دانلودشون کنم و به صورت دستی نصبشون کنم،
البته اروری که اینجا میده مربوط به بسته ای هست که به طور مستقیم در منابع اوبونتو نیست. یعنی تحت حمایت اوبونتو هست ولی شما نمیتونید به طور مستقیم در منابع پیش فرض اوبونتو پیداش کنید و باید از سایت یا منبع مربوطه دانلود بشه.
تنها چیزی که به ذهن من میرسه همینه.
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1388، 07:41 ب‌ظ توسط YGH »