انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش نصب لینوکس  (دفعات بازدید: 1432 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HIDD3N

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
آموزش نصب لینوکس
« : 30 آبان 1393، 04:56 ب‌ظ »
با سلام.

دوستان من میخوام در کنار ویندوز 8.1 سیستم عامل لینوکس اوبونتو رو هم نصب کنم. منتهی تو نصبش یه کم مشکل دارم.

در مورد پارتیشن بندی چیزی نفهمیدم.

من الان 4 تا درایو دارم. درایو c ویندوزم هستش. درایو e , d هم اطلاعاتم.

یه درایو h هم دارم با حجم 80 گیگ.میخواستم بدونم میتونم با لینوکس رو تو این درایو نصب کنم؟؟؟

تو آموزشایه نصب لینوکس در مورد پارتیشن بندی هم چیزایی رو گفته بودن. ممنون میشم دقیق توضیح بدین و کمک کنید تا لینوکس رو نصب کنم.

مرسی.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : آموزش نصب لینوکس
« پاسخ #1 : 30 آبان 1393، 05:20 ب‌ظ »
سلام.  به دنیای آزاد خوش اومدی.
قبل از هر چیز باید بدونی که اوبونتو لینوکس نیست، لینوکس هم سیستم‌عامل نیست. اوبونتو یه توزیع از سیستم‌عامل «گنو/لینوکس»‍‍ـه و لینوکس فقط یکی از نرم‌افزارهای موجود در این سیستم‌عامله.
برای اشنایی با پارتیشن‌بندی می‌تونی به ویکی سایت مراجعه کنی: http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HIDD3N

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 30 آبان 1393، 05:30 ب‌ظ »
سلام.  به دنیای آزاد خوش اومدی.
قبل از هر چیز باید بدونی که اوبونتو لینوکس نیست، لینوکس هم سیستم‌عامل نیست. اوبونتو یه توزیع از سیستم‌عامل «گنو/لینوکس»‍‍ـه و لینوکس فقط یکی از نرم‌افزارهای موجود در این سیستم‌عامله.
برای اشنایی با پارتیشن‌بندی می‌تونی به ویکی سایت مراجعه کنی: http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning

داداش چقدر سخت میگیری. تازه کاریم فعلا. :D

اینارو خوندم.

یه سوال کوچیک. الان درایو h من که خالی هستش و برای لینوکس آماده کردم رو باید داخلش پارتیشنایه مخصوص انجام بدم دیگه؟؟؟

یه سوال دیگه اینکه الان من فایل iso ابونتو رو دانلود کردم. الان این فایل رو بریزم تو فلش و پی سی رو ریستارت کنم و برم منویه بوت و بوت رو رویه فلش تنظیم کنم مراحل نصب اوکی میشه یا نه باید با نرم افزار خاصی کار خاصی رو انجام بدم؟؟؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 30 آبان 1393، 05:42 ب‌ظ »
وقتی در نصب به صفحه ی زیر رسیدید ، به هیچ عنوان سه گزینه ی اول رو انتخاب نکنید
فقط و فقط something else
و از اونجا پارتیشن(ها) که میخوایید اوبونتو روش نصب کنید رو حذف و به ext4 تغییر بدید

نقل‌قول
یه سوال دیگه اینکه الان من فایل iso ابونتو رو دانلود کردم. الان این فایل رو بریزم تو فلش و پی سی رو ریستارت کنم و برم منویه بوت و بوت رو رویه فلش تنظیم کنم مراحل نصب اوکی میشه یا نه باید با نرم افزار خاصی کار خاصی رو انجام بدم؟؟؟
کاش اینقدر آسون بود  :D
از نرم افزارهای YUMI و یا LinuxLive.USB.Creator استتفاده کنید

به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین HIDD3N

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 30 آبان 1393، 05:46 ب‌ظ »
وقتی در نصب به صفحه ی زیر رسیدید ، به هیچ عنوان سه گزینه ی اول رو انتخاب نکنید
فقط و فقط something else
و از اونجا پارتیشن(ها) که میخوایید اوبونتو روش نصب کنید رو حذف و به ext4 تغییر بدید

نقل‌قول
کاش اینقدر آسون بود  :D
از نرم افزارهای YUMI و یا LinuxLive.USB.Creator استتفاده کنید

ای باووو...چرا نیست آخه؟؟؟  :D

خب من الان با این نرم افزار YUMI چیکار باید کنم؟؟؟ یه آموزش درست در مورد این بوت هم بدین ما میریم سراغ نصب.

مرسی.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 30 آبان 1393، 06:02 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #6 : 30 آبان 1393، 09:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
از من میشنوی،نرم افزاری بهتر از win32 image writer برای اینکار تو ویندوز نیست.
قدرتش یه جورایی در حد dd لینوکسه
http://sourceforge.net/projects/win32diskimager