انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نمایش حروف فارسی و فارسی نویسی در ترمینال  (دفعات بازدید: 5291 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
سلام
من می خوام یه برنامه برای یه منظوری بنویسم که نیازه بتونم توی ترمینال (محیطی بدون کتابخانه های گرافیگی X) فارسی بنویسم و فارسی رو بدون مشکل بخونم و البته کل محیط رو هم راست به چپ کنم
چطور می تونم این کار رو انجام بدم
زبان برنامه نویسی من پایتونه
یا علی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
سلام
من می خوام یه برنامه برای یه منظوری بنویسم که نیازه بتونم توی ترمینال (محیطی بدون کتابخانه های گرافیگی X) فارسی بنویسم و فارسی رو بدون مشکل بخونم و البته کل محیط رو هم راست به چپ کنم
چطور می تونم این کار رو انجام بدم
زبان برنامه نویسی من پایتونه
من برای نمایش متن فارسی توی ترمینال یه برنامه نوشتم.
http://ospdev.net/projects/fa-view/
ولی صرفاً برای نمایش متن هست(مثلاً خروجی یه برنامه، یا محتوای یه فایل) اونم توی gnome-terminal (نتونستم ترمینال غیرگرافکی رو طوری تنظیم کنم که کاراکترهای فارسی رو نشون بده)
در ضمن نه که ورودی کاربر هم درست نمایش داده بشه، یعنی راست‌به‌چپ و راست‌چین(این فکر نمی‌کنم امکان‌پذیر باشه، یعنی اصلاً محیط ترمینال پشتیبانی نمیکنه. نه ترمینال گرافیکی نه غیرگرافیکی) البته Konsole می‌تونه اتصال بین حروف رو درست نوشن بده. gnome-terminal هم شاید با یه سری تنظیمات بشه. ولی این دیگه حداکثرش هست(اتصال بین حروف. یعنی فقط کلمات درست نمایش داده میشه)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
من دیدم موقع نصب اوبونتو کلمه عربی رو به صورت "عربی" در محیط شل نوشته
پس احتمالا بشه
دارم دنبالش می گردم ببینم پیداش می کنم یا نه
به هر حال سپاسگذارم
یا علی

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
من که هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم جز اینکه متن فارسی رو بصورت notification با zenity نشون بدم
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
من که هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم جز اینکه متن فارسی رو بصورت notification با zenity نشون بدم

من هم با این موافقم اما فکر کنم zenity فقط برای گنوم باشه.
Godisnowhere

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543

مگه توی KDE یه چیزی شبیه zenity که بر اساس Qt باشه نیست؟ اگه هم نباشه با یه اسکریپت کوچولوی پایتون(با PyQt یا PyGTK) میشه همون کارو انجام داد.
آقای مهدوی شما هم که داری با پایتون می‌نویسی، خب خودت یه پنجره با PyGTK یا PyQt درست کن و پیغام رو نشون بده. اگه کار نکردی من با PyGTK کار کردم می‌تونم کمکت کنم.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
توی Backtrack بطور پیش فرض zenity روی KDE 3.5 نصبه
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
توی Backtrack بطور پیش فرض zenity روی KDE 3.5 نصبه

شاید بخاطر قدرت این توزیع در بدست آوردن پسورد WLANها باشه!
Godisnowhere

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!

مگه توی KDE یه چیزی شبیه zenity که بر اساس Qt باشه نیست؟ اگه هم نباشه با یه اسکریپت کوچولوی پایتون(با PyQt یا PyGTK) میشه همون کارو انجام داد.
آقای مهدوی شما هم که داری با پایتون می‌نویسی، خب خودت یه پنجره با PyGTK یا PyQt درست کن و پیغام رو نشون بده. اگه کار نکردی من با PyGTK کار کردم می‌تونم کمکت کنم.
از شما متشکرم و اگر کاری پیش اومد مزاحم می شم ولی من جایی نیاز به فارسی دارم که اصلا محیط X و کتابخانه های گرافیکی نصب نیست
یا علی