انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا من هک شده ام - مشکل در باز شدن یک ادرس اینترنتی دیگر در فایر فاکس  (دفعات بازدید: 6612 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
سلام دوستان
چند روزه که وقتی تو گوگل سرچ میزنم  بعد از باز کردن چند تا لینک , مستقیم به این ادرسی میره
http://adfoc.us/serve/?id=25497650908175اول فکر کردم هک شدم و ازاونجا که اینترنتم از طریق کابل share  شده و با لب تاب هم تست کردم  دیدم انجام همینطوریه
کسی هست بدونه مشکل از کجاست ؟
امکان داره خود گوگل به این سایت بعد از چند بار جستو جو لینک بده.
با مرورگر های دیگه ای هم مثل کرومیوم یا opera developer هم این مشکل هست؟
نمیخوام نظر غیر فنی بدم ولی من خودم هم فکر میکنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس.
من جای تو بودم تمامی پسوردی که دم دستمه(پسورد روت،پسورد اینترنت و ....) رو عوض میکردم و یه فایر وال خوب
رو سیستمم نصب میکردم.

سلام در مورد فایر وال  یکم بیشتر توضیح میدی 
غیر ازاد و کد بسته‌:***
فایروال کومودو هم تو ویندوز و هم تو لینوکس از فایروال های برتره.واقعا اگه هک شده باشی مشکلتو کامل رفع میکنه
اوپن سورس و ازاد :لینک
بازم پیشنهاد من اینه که اگه تعصبی رو نرم افزار ازاد نداری *** نصب کنی

--
*** توسّط ناظر انجمن ویرایش شد
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1393، 03:12 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
سلام دوستان
چند روزه که وقتی تو گوگل سرچ میزنم  بعد از باز کردن چند تا لینک , مستقیم به این ادرسی میره
http://adfoc.us/serve/?id=25497650908175اول فکر کردم هک شدم و ازاونجا که اینترنتم از طریق کابل share  شده و با لب تاب هم تست کردم  دیدم انجام همینطوریه
کسی هست بدونه مشکل از کجاست ؟
امکان داره خود گوگل به این سایت بعد از چند بار جستو جو لینک بده.
با مرورگر های دیگه ای هم مثل کرومیوم یا opera developer هم این مشکل هست؟
نمیخوام نظر غیر فنی بدم ولی من خودم هم فکر میکنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس.
من جای تو بودم تمامی پسوردی که دم دستمه(پسورد روت،پسورد اینترنت و ....) رو عوض میکردم و یه فایر وال خوب
رو سیستمم نصب میکردم.

سلام در مورد فایر وال  یکم بیشتر توضیح میدی 
غیر ازاد و کد بسته‌:comodo
فایروال کومودو هم تو ویندوز و هم تو لینوکس از فایروال های برتره.واقعا اگه هک شده باشی مشکلتو کامل رفع میکنه
بازم پیشنهاد من اینه که اگه تعصبی رو نرم افزار ازاد نداری comodo نصب کنی

نه ممنون امدوارم حل بشه

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
بازم پیشنهاد من اینه که اگه تعصبی رو نرم افزار ازاد نداری *** نصب کنی
سلام . شما خودت سناریو های مختلف نفوذ رو روی کومودو در linux تست کردی یا یک منبع برای شما این کار رو انجام داد که دارید با اطمینان صحبت میکنید ! یعنی شما تست نفوذ مقایسه ای با iptabels ,  snort    rkhunter ,selinux  ,  chrootkit    انجام دادید و کومودو بهتر از همه ی اینها بود !  (من یک سال پیش کومودو رو در ویندوزم استفاده کردم پشیمان شدم و با نود عوضش کردم )  اگه هک شده باشیم چه مشکلی رو برطرف میکنه ؟ روت کیت ها رو پیدا میکند  یا اطلاعات سرقت شده رو از نفوذگر پس میگیرد و به ما برمیگرداند  ;D  ؟    اگر مطمینی که کومودو روت کیتها را حذف میکند اگر میخواهید چند روت کیت ساده بدهم نصب و کانفیگ کنید ببینید میشناسد یا نه ؟  ( rkhunter و chroot kit بارها توسط افراد مختلف تست شده و در پیدا کردن روت کیت موفق بوده اند .)  (امیدوارم لحن صحبت کردن بنده موجب ازرده خاطر شدن شما نشده باشد ) .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .