انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب وبسایت به صورت لوکال  (دفعات بازدید: 3269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
مشکل با نصب وبسایت به صورت لوکال
« : 06 اردیبهشت 1388، 09:50 ب‌ظ »
آقا من روی اوبونتوی خودم LAMP رو نصب کردم و هر وبسایت اپن سورسی مثل Wordpress یا laconica رو نصب می‌کنم، از روی سیستم خودم به خوبی نتیجه دیده می‌شه ولی وقتی همون رو از توی یه کامپیوتر دیگه تو شبکه می‌بینم، فقط متن اون لود می‌شه و از عکس و حتی CSS خبری نیست. دلیل این چیه؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: مشکل با نصب وبسایت به صورت لوکال
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1388، 02:32 ب‌ظ »
به احتمال زیاد مسیرهایی که توی وردپرس و اینها می دی (موقع نصب یا توی تمپلیت ها یا توی تنظیمات به عنوان آدرس اصلی سایت) به شکل localhost هستن. این رو باید عوض کنی به آی پی کامپیوترت (مثلا 192.168.0.10). این رو توی سورس صفحاتی که بد لود شدن هم می تونی ببینی. سورس صفحه رو نگاه کن و ببین که مثلا سی.اس.اس. آدرسش کجاست.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #2 : 08 اردیبهشت 1388، 06:30 ب‌ظ »
مرسی جادی جان. چک می‌کنم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #3 : 18 امرداد 1388، 02:48 ق‌ظ »
بعد آی‌پی که هی تغییر می‌کنه، روشی نیست که ما هر دفعه نریم آی‌پی رو دستی وارد کنیم؟ یعنی سیستم خودش متوجه شه؟!‌ جالبه من وقتی از رو کامپیوتر خودم، آی پیم رو می زنم، وبلاگی رو که ساختم می‌بینم، اما وقتی آی‌پی رو فرد دیگری وارد می‌کنه وبلاگ من رو نمی‌بینه ???

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #4 : 18 امرداد 1388، 02:56 ق‌ظ »
خب یه چیز به ذهنم رسید اونم این که به جای IP از اسم کامپیوترت توی شبکه استفاده کن.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 18 امرداد 1388، 03:09 ق‌ظ »
شبکه من اینترنته! مگه تو اینترنت هم می‌شه با اسم کامپیوتر وصل شد؟ اگه این کار رو می‌شد انجام داد که عالی می‌شد ;D ولی فکر نکنم حالا حالاها بشه از این کارا کرد . من هنوز خود این آی‌پی کامپیوتر رو نمی‌دونم باید کجاها وارد کنم تا درست شه. اگه اونم بگی ممنون می‌شم. بعد یه سوال. من این پوسته‌های وردپرس فارسی رو از سایتشون دانلود کردم. یه فایل زیپ هست. اونا رو وقتی از حالت فشرده خارج می کنم، تو محل تمای وردپرس. اما هیچ تمی تو قسمت وردپرس ظاهر نمی‌شه! علتم خیلی خیلی مشخصه. علت مجوز فولدر تم هست که کاملا با تمای دیفالت متفاوته. حالا می‌خواستم ببینم روشی هست که موقعی که این تم رو از حالت فشرده خارج می‌کنم، مجوز و مالکیت رو از تم دیفالت به ارث ببره!؟‌
drwxr-xr-x 2 www-data www-data 4096 2009-08-08 14:47 classic
drwxr-xr-x 3 www-data www-data 4096 2009-08-08 13:56 default
-rw-r--r-- 1 root     root       30 2009-08-04 14:02 index.php
drwx-wx--x 3 root     root     4096 2009-08-08 14:45 pixel
اون تمی که من جدیدا ریختم پیکسل هست. که هر کاری کردم تازه تونستم مجوز رو مث بقیه کنم! اما هنوز مالکیت روت هست که باید بشه www-data!  مجوز رو هم وقتی 777 هم می‌دم که اصلا قسمت تم در وردپرس با صفحه خطا ظاهر می‌شه که استنباط خودم اینه که به دلیل پایین اومدن امنیت اصلا وردپرس اجازه اینکار رو نمی‌ده.

سوال بعدی هم اینکه وقتی می خوام یه تمی رو از داخل خود وردپرس به صورت اتوماتیک install کنم، وارد یه صفحه می شه که توش یه گزینه به اسم ftp داره و بالاش هم اسم یه هاست رو از من می‌خواد که منم localhost رو وارد می کنم. اما مرحله بعد که می‌خوام برم گیر می‌ده! و می‌گه غلطه یه چیزی :(

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #6 : 20 امرداد 1388، 07:05 ب‌ظ »
کسی نبود مشکل منو حل کنه!؟

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 20 امرداد 1388، 08:46 ب‌ظ »
۱- باید دسترسی رو بدی به www-data
۲- باید دسترسی خوندن بدی به بقیه

جواب ها:

۱- دستور chmod به صورت
chmod -R www-data:www-data pixel
۲- دستور chmod به صورت
chmod -R 755 pixel

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #8 : 21 امرداد 1388، 07:46 ب‌ظ »
۱- باید دسترسی رو بدی به www-data
۲- باید دسترسی خوندن بدی به بقیه

جواب ها:

۱- دستور chmod به صورت
chmod -R www-data:www-data pixel
۲- دستور chmod به صورت
chmod -R 755 pixel
جادی جان. دست گلت نکنه. درست شد. اون دستور اول رو فقط باید بکنیم chown که اشتباه لپیه مشخصه. من فقط مشخصا می‌خوام بدونم، روشی هست وقتی یه فایل زیپ رو از حالت فشرده یه جایی خارج می‌کنیم، اون فولدر مجوزاش رو از بقیه محتویات فولدرا به ارث ببره (دیگه مجبور نباشیم دستی اینکار رو کنیم)!؟ سوال بعدی هم اینکه آیا می‌شه کاری کرد الان این وبلاگی رو که روی هارد من ساخته شده با دادن آی پی به دیگران نشون بدم!؟ اگر می‌شه باید چه تنظیماتی و کجا انجام بدم. خیلی ممنون :)

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #9 : 21 امرداد 1388، 08:12 ب‌ظ »

یه مشکل دیگه هم هست. اینکه وردپرس یه قابلیتی داره اینکه می تونه خودش اتوماتیک تم ها رو نصب کنه و یا پلاگینا رو دانلود و نصب کنه. الانم نسخه جدید وردپرس اومده به من می گه می تونی به صورت اتومات ارتقا بدیش. اما وقتی این گزینه ها رو  کلیک می کنم یه صفحه به صورت عکس بالا می‌یاد. نمی دونم توی اون کادر نام میزبان چی باید وارد کنم ، تا هی پیغام خطا نده!

آفلاین emab

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
    • مـــوج
« پاسخ #10 : 24 امرداد 1388، 09:03 ق‌ظ »

یه مشکل دیگه هم هست. اینکه وردپرس یه قابلیتی داره اینکه می تونه خودش اتوماتیک تم ها رو نصب کنه و یا پلاگینا رو دانلود و نصب کنه. الانم نسخه جدید وردپرس اومده به من می گه می تونی به صورت اتومات ارتقا بدیش. اما وقتی این گزینه ها رو  کلیک می کنم یه صفحه به صورت عکس بالا می‌یاد. نمی دونم توی اون کادر نام میزبان چی باید وارد کنم ، تا هی پیغام خطا نده!

فکر کنم باید کار بالا رو در مورد پوشه template انجام بدی! البته متعاقب این امر، امنیت وبت هم کمتر میشه!
من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
http://emab.blogfa.com

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #11 : 24 امرداد 1388، 09:17 ق‌ظ »
۱- خب وقتی آی پی کامپیوترت رو توی براوزر یک کامپیوتر دیگه در همون شبکه می زنی چی می شه (: اصلا می تونن این آی پی رو پینگ کنن؟
۲- اینو بذار قدم بعدی. احتمالا باید اف تی پی سرور راه بندازی.

در مورد اینکه زیپ رو بازکنی و به ارث ببره و ... نمی دونم (:

آفلاین emab

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
    • مـــوج
« پاسخ #12 : 25 امرداد 1388، 08:38 ب‌ظ »
اصلا چه نیازی به ftp هست!
فقط کافیه دستور:
chown -R www-data:www-data template/
chmod -R 755 template/
رو بزنی!
این باعث میشه که محتویات پوشه هم این خاصیت رو به ارث ببرند. اصلا -R برای همینه دیگه!
من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
http://emab.blogfa.com

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #13 : 27 امرداد 1388، 02:06 ق‌ظ »
اصلا همچین پوشه ای با همچین نامی نداریم یا حداقل من پیدا نکردمش! ??? من حالا همین کار رو در مورد پوشه wp-content کردم! اما فکر نمی‌کنم ربطی به این موضوع داشته باشه. ببینین. من الان توی داشبورد وردپرس حتی اخبار مربوط به سایت فارسی وردپرس رو هم نمی تونم بخونم. پیغامی که می ده اینه.
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 578 bytes) in /var/www/wordpress/wp-includes/class-simplepie.php on line 13086

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #14 : 27 امرداد 1388، 09:51 ق‌ظ »
تنظیماتت اجازه استفاده کافی از حافظه رو به پی اچ پی  نمی ده. به این فایل نگاه کن
/etc/php5/apache2/php.iniو مقدار این خط رو ببر بالاتر
memory_limit = 16M      ; Maximum amount of memory a script may consume (16MB)ممکنه مال تو ۳۲ باشه البته (: بعد باید آپاچی رو ری استارت کنی.