شبکه من اینترنته! مگه تو اینترنت هم میشه با اسم کامپیوتر وصل شد؟ اگه این کار رو میشد انجام داد که عالی میشد
ولی فکر نکنم حالا حالاها بشه از این کارا کرد . من هنوز خود این آیپی کامپیوتر رو نمیدونم باید کجاها وارد کنم تا درست شه. اگه اونم بگی ممنون میشم. بعد یه سوال. من این پوستههای وردپرس فارسی رو از سایتشون دانلود کردم. یه فایل زیپ هست. اونا رو وقتی از حالت فشرده خارج می کنم، تو محل تمای وردپرس. اما هیچ تمی تو قسمت وردپرس ظاهر نمیشه! علتم خیلی خیلی مشخصه. علت مجوز فولدر تم هست که کاملا با تمای دیفالت متفاوته. حالا میخواستم ببینم روشی هست که موقعی که این تم رو از حالت فشرده خارج میکنم،
مجوز و مالکیت رو از تم دیفالت به ارث ببره!؟
drwxr-xr-x 2 www-data www-data 4096 2009-08-08 14:47 classic
drwxr-xr-x 3 www-data www-data 4096 2009-08-08 13:56 default
-rw-r--r-- 1 root root 30 2009-08-04 14:02 index.php
drwx-wx--x 3 root root 4096 2009-08-08 14:45 pixel
اون تمی که من جدیدا ریختم پیکسل هست. که هر کاری کردم تازه تونستم مجوز رو مث بقیه کنم! اما هنوز مالکیت روت هست که باید بشه www-data! مجوز رو هم وقتی 777 هم میدم که اصلا قسمت تم در وردپرس با صفحه خطا ظاهر میشه که استنباط خودم اینه که به دلیل پایین اومدن امنیت اصلا وردپرس اجازه اینکار رو نمیده.
سوال بعدی هم اینکه وقتی می خوام یه تمی رو از داخل خود وردپرس به صورت اتوماتیک install کنم، وارد یه صفحه می شه که توش یه گزینه به اسم ftp داره و بالاش هم اسم یه هاست رو از من میخواد که منم localhost رو وارد می کنم. اما مرحله بعد که میخوام برم گیر میده! و میگه غلطه یه چیزی