انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پایریت‌بی خودتان را بسازید  (دفعات بازدید: 4942 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
پایریت‌بی خودتان را بسازید
« : 02 دی 1393، 09:16 ب‌ظ »
چند روز پیش پایریت‌بی عزیز رو به هر دلیلی از دست دادیم
شاید مشابه پایریت‌بی زیاد باشه اما ...

ایزوهانت رو هم که یادتونه
اونم مثل پایریت‌بی‌ بود که اونم هم بسته شد...

اما بعد از بسته‌شدن پایریت بی تیم ایزوهانت دور هم جمع شد تا دوباره بسازه برامون اون چیزی رو که دوست دازیم  و شروع کردن به توسعه یه چیز جدید و مشابه پایریت‌بی و ایزو‌هانت
یه سیستمی که برخلاف بقیه آزاد هست  و اسمش openbay هست
 شما می‌تونین یه کلون ازش بگیرید و سیستم‌ مشابه‌ش رو بسازید که اگر بعدها باز هم سایت جدید بسته شد هرکسی بتونه یه نسخه بیاره بالا
یه نسخه از دیتابیس هم داده بهتون

پرحرفی رو میزارم کنار و این از لینک
http://openbay.isohunt.to/

توی سایت پیام‌های جالبی نوشته که درخور توجه هست :دی

اگه می‌تونین توی توسعه‌ش توی گیت‌هاب کمک کنین
https://github.com/isohuntto/openbay

ممنون
منتظر نظر‌ها و تجربه‌ی استفاده‌تون از این سیستم جدید و باحال هستم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : پایریت‌بی خودتان را بسازید
« پاسخ #1 : 02 دی 1393، 09:41 ب‌ظ »
این متن رو اگه از جایی کپی کردید، باید پیوند به منبع رو هم بدید. یکی از کاربران گزارش حق نشر داده.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #2 : 02 دی 1393، 10:15 ب‌ظ »
این متن رو اگه از جایی کپی کردید، باید پیوند به منبع رو هم بدید. یکی از کاربران گزارش حق نشر داده.

با تشکر از اون دستمون که گزارش داده ،منتها غیر از لینک خود اوپن بی که توی توییتر یکی منتشر کرد متن نوشته‌ی خودمه
ممنون میشم اون دوست بگه از کجا میگه که متن از جای دیگه برداشته شده

آفلاین Mavenium

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • Mavenium
« پاسخ #3 : 03 دی 1393، 12:03 ق‌ظ »
سلام
میشه در مورد پایریت‌بی توضیح بدین ؟ کوتاه و مفید
با تشکر
بلندترین فریاد,سکوت است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 03 دی 1393، 12:36 ق‌ظ »
پایرت‌بی زیرفرهنگی از فرهنگ آنارشیستی کپیمی (kopimi) هست که در راستای آزادی انتشار هر اطّلاعاتی به صورت عملی و با نقض صریح کپی‌رایت کار می‌کنه. این زیرفرهنگ دارای طرفدارن بی‌شماری از سراسر دنیاست و تا الآن کلّی خدمات مفید فنّی داشته از جمله گسترش فرهنگ استفاده از تورنت و آسون‌کردن اون، اختراع مگنت برای کم کردن حجم تورنت‌ها (کل تورنت‌های دنیا در قالب مگنت کم‌تر از یک گیگابایته)، ابداع فلتر (Flatter) برای گسترش فرهنگ دونیشن به پدیدآوردندگلن آثار، کمک به برپایی ویکی‌لیکس، کمک در توسعه‌ی تور و…
هم‌چنین حزب سیاسی مربوط به این فرهنگ (The Pirate Party) در بسیاری از کشورهای اروپایی فعّاله و در مجالس اون‌ها جایگاه داره. هم‌چنین در خود پارلمان اروپا هم حداقل دو کرسی متعلّق به حزب پایرت هست.
پیشنهاد مي‌کنم فیلم مستند TPB-AFK رو در همین مورد که به صورت آزاد ساخته شده و روی تورنت قرار گرفته رو ببینید: https://yts.re/movie/The_Pirate_Bay_Away_from_Keyboard_2013
« آخرین ویرایش: 03 دی 1393، 01:29 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 03 دی 1393، 12:49 ق‌ظ »
با نقض صریح کپی‌رایت کار می‌کنه.
البته The Pirate Bay کپی‌رایت رو نقض نمی‌کنه، بلکه تنها دسترسی افراد رو به اطلاعاتی خاص (تورنت‌ها) آسون می‌کنه که اون‌ها بتونند کپی‌رایت رو نقض بکنند.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #6 : 03 دی 1393، 12:59 ق‌ظ »
پیشنهاد مي‌کنم فیلم مستند TPB-AFK رو در همین مورد که به صورت آزاد ساخته شده و روی تورنت قرار گرفته رو ببینید: https://yts.re/movie/The_Pirate_Bay_Away_from_Keyboard_2013
اگه خواستید، از این‌جا هم می‌تونید به صورت مستقیم دانلود کنید.
https://archive.org/details/TpbAfkThePirateBayAwayFromKeyboard

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #7 : 03 دی 1393، 09:17 ب‌ظ »
از وقتی که پایرت بی داون شده، نه تورنت های جایگزینش و نه کیک اس برای من کار نمی کنن. یعنی تورنت رو می‌گیرم اما دانلود شروع نمیشه.
این مشکل خصوصیِ یا عمومی؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #8 : 03 دی 1393، 09:20 ب‌ظ »
از rutrack استفاده کن برای روسیه است و همه تورنت هاشو از پایرت بی گرفته

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 03 دی 1393، 10:08 ب‌ظ »
از وقتی که پایرت بی داون شده، نه تورنت های جایگزینش و نه کیک اس برای من کار نمی کنن. یعنی تورنت رو می‌گیرم اما دانلود شروع نمیشه.
همزمان با گرفتن پایرت‌بی، خیلی از ردیاب‌های تورنت هم یا خودشون رفتن پایین، یا اون‌ها هم در اقداماتی مشابه پایین اومدن. از امروز دیدم چند‌تایی مثل openbittorrent دوباره بالا اومدن، ولی برای اطمینان همیشه DHT، PEX و LPD رو تو تنظیمات کلاینت تورنتت روشن کن که حتماً محتاج به ردیاب نباشی. من تو این مدّت کلّی از تورنت چیز گرفتن و فرستادم با DHT و PEX
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #10 : 03 دی 1393، 10:54 ب‌ظ »
تمام اون آپشن ها رو فعال کردم اما اثری نداشت.
openbittorrent هم امتحان کردم اما نیومد بالا.
اون سایتی هم که دوستمون معرفی کرد حتی یه خط انگلیسی توش پیدا نمی شه که آدم بدونه کجا باید سرچ کنه:(

راستی یه سوال: نقش ابن tracker ها در دانلود فایل چیه؟ مگه فایل ها رو سرورای اینا هستن؟
تصور من از تورنت اینه که یکی فایل رو کامپیوتر خودش داره و با استفاده از پروتکل تورنت، دیگران فایل رو از کامپیوتر اون دانلود می کنن.
« آخرین ویرایش: 03 دی 1393، 11:47 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 03 دی 1393، 11:11 ب‌ظ »
راستی یه سوال: نقش ابن tracker ها در دانلود فایل چیه؟ مگه فایل ها رو سرورای اینا هستن؟
توصر من از تورنت اینه که یکی فایل رو کامپیوتر خودش داره و با استفاده از پروتکل تورنت، دیگرا فایل رو از کامپیوتر اون دانلود می کنن.
تصوّرت درسته، ولی ایده‌ی ردیاب اینه که یه جایی باشه که اون‌هایی که اون پرونده‌ها رو دارن و می‌خوان سید بدن بهش بگن ما آماده‌ایم و اون‌هایی که می‌خوان بگیرن ازشون بپرسن کی‌ها این پرونده رو دارن که ازشون بگیریم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #12 : 23 دی 1393، 08:21 ب‌ظ »
همزمان با گرفتن پایرت‌بی، خیلی از ردیاب‌های تورنت هم یا خودشون رفتن پایین، یا اون‌ها هم در اقداماتی مشابه پایین اومدن. از امروز دیدم چند‌تایی مثل openbittorrent دوباره بالا اومدن، ولی برای اطمینان همیشه DHT، PEX و LPD رو تو تنظیمات کلاینت تورنتت روشن کن که حتماً محتاج به ردیاب نباشی. من تو این مدّت کلّی از تورنت چیز گرفتن و فرستادم با DHT و PEX
دانیال جان میشه بگی اینا کارشون چیه؟؟برای من دوتای اولی فعاله و اخری نه...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 23 دی 1393، 08:49 ب‌ظ »
PEX از اون‌هایی که داره فایل رو می‌گیره می‌پرسه ببینه اون‌ها سیدری رو می‌شناسن که خودش نناسه یا نه
DHT بودکست می‌کنه روی اینترنت که من این رو دارم. بقیه می‌تونن پیداش کنن این‌جوری بدون واسطه
LPD هم روی شبکه‌ی داخلی می‌گرده ببینه کسی داره اون فایل رو یا نه و اگه داشت روی همون شبکه‌ی داخلی اطلاعات رو جابه‌جا می‌کنه به جای اینترنت

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #14 : 23 دی 1393، 09:10 ب‌ظ »
یکسری هم به دوتا لینک زیر بزنید:
http://goo.gl/dvJvV |‌ http://goo.gl/EBg3M