انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در پارتیشن بندی برای نصب لینوکس(لطفا راهنماییم کنید)  (دفعات بازدید: 1585 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 299
سلام دوستان من برای اولین بار با این مشکل مواجه شدم من 200G پارتیشن رو جدا کردم دلیت بعد وقتی با دیسک اوبنتو بوت میشم میخوام اون فضای خالی رو پارتیشن بندی کنم برای اوبنتو بجز پارتیشن بوت پارتیشن دیگه ای نمیتونم بسازم یعنی فضای خالی روش کلیک میکنم که بقیه پارتیشن بندی رو بکنم غیر فعال هستش نمیتونم کاری کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ](*,)
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1393، 11:55 ب‌ظ توسط shahramlok »
لینوکس مورد استفاده مینیت

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - اگه table پارتیشن بندیتون gpt نیست نمیتونید بیشتر از ۴ درایو primary داشته باشین ،تعداد درایو ها از این نظر چند تا است؟
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 299
- اگه table پارتیشن بندیتون gpt نیست نمیتونید بیشتر از ۴ درایو primary داشته باشین ،تعداد درایو ها از این نظر چند تا است؟
دوست عزیز میتونین بیشتر توضیح بدین من از کجا بفهمم table  پارتیشنهام gpt هستش من 2 تا پارتیشن دارم که دوومیش primaiary هستش
لینوکس مورد استفاده مینیت

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
دوست عزیز میتونین بیشتر توضیح بدین من از کجا بفهمم table  پارتیشنهام gpt هستش من 2 تا پارتیشن دارم که دوومیش primaiary هستش
- وقتی دیسک رو با gparted بررسی کنید توی سربرگ view اگر device info رو فعال کنید بهتون table پارتیشن بندی رو نشون میده و معمولا msdos هست یا gpt.

- اگه لیست پارتیشن هاتون رو بزارین فکر میکنم دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن.
ubuntu16.04/unity/JavaScript