آقا ینی می گی ممکنه مال من برعکس شده باشه!؟؟؟؟ آخه من تو حالت عادی تو خروجی تلویزیون انگار سیگنالی نمیگیرم(تصویر آبی بدون هیچ نویزی رو دارم)! اما تو حالت کامپوزیت تصویر برفکی میشه(سیاه برفکی). اما مشکل من اینه که تو حالت کامپوزیت اصلا نمیتونم بین کانالها رو انجام بدم! یعنی اصلا گزینش غیب میشه
سلام پیش میاد دیگه
ببین تستها رو روی xawtv انجام بده و از بقیه نرم افزارها مثل TVTIME بعدش استفاده کن ولی اره برفک یعنی تلویزیون وگرنه حالت کامپوزیت خالص و یکدسته و دقت کن اگه دستورات عمل نکنه اصلا شما نمیتونی توی چند حالت تلویزیون و ... سوییچ کنی یعنی پس دستورات رو کارت تو هم عمل کرده وگرنه فقط یه گزینه دیفالت داشتی
اینکه شماره کارت و تیونر تو چنده باث تست بشه اما هر کاری میکنی اول روی XAWTV و با انتن قوی
کامپوزیت رو هم با یه ابزاری تست کن مثلا یه دی وی دی پلیر رو بهش وصل کن چیزی پخش کن ببین در چه حاله
موفق باشی
در ضمن دوستان در هر صورت اگه شماره کارت شما بهر دلیل متفاوته میتونید شماره جدید رو ست کنید و قبلی رو پاک کنید و یا کلا توی دستور دوم
modprobe saa7134 card=2 tuner=3
حالتهای مختلف شماره بزنید هر کدوم خورد همونو تو دستور بعدیش ست کنید تا همیشه درست با لینوکس بالا بیاد