انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: من مجوز دسترسی به روت را ندارم . چرا؟  (دفعات بازدید: 1359 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Reza.mrgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان من برای نصب برنامه ازطریق ترمینال اقدام می کنم ولی درانتها درترمینال می بینم که نمی تواند یه بخشهایی از سیستم دسترسی داشته باشد. و برنامه نصب نمی شود.
من از propertise یک فولدربه بخش دسترسی می روم می بینم می گوید شما کاربر روت نیستید درحالیکه اکانت من مهمان نیست .
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
reza@reza-Inspiron-N5010:~$ sudo apt-get install bisigi-themes
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
من ازهمین آدرس (/var/lib/dpkg/) فولدر را بررسی می کنم ( درپنجره نه درترمینال چون بلد نیستم ) و بخش permissions خاموش است درپایین نوشته you are not the owner, so you can not change the perimissions.
حالا چکارکنم ؟
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1393، 10:06 ب‌ظ توسط Reza.mrgh »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : من مجوز دسترسی به روت را ندارم . چرا؟
« پاسخ #1 : 28 بهمن 1393، 10:10 ب‌ظ »
سلام
برای درست کردن مشکل قفل شدن بسته ها. این دو دستور رو به ترتیب توی ترمینال وارد کن و اینتر کن. قرار نیست اتفاقی بیفته. بعد از اینتر، ترمینال میره سر خط  ;)
sudo rm /var/lib/apt/lists/lock
sudo rm /var/cache/apt/archives/lock

برای رسیدن به روت کافیه بزنی
sudo passedرمز سیستم رو بزنی. بعد رمز جدید برای روت رو بدی. بعد هم تکرار اون. از این به بعد با زدن دستور su توی ترمینال و دادن رمز جدید مستقیما وارد ریشه میشی. (ولی پیشنهاد نمیشه)  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت