انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک سوال در مورد gpl  (دفعات بازدید: 1378 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
یک سوال در مورد gpl
« : 11 شهریور 1388، 10:50 ق‌ظ »
دوستان اول یه نکته بگم در مورد اینکه هارد من در اثر اشتباه خودم به کل پاک شد  و  به هیچ روشی هم نتوستم برش گردونم ;D و البته دنیا هنوز برای من تموم نشده و همچنان هم به لینوکس وفادارم  ;)  اما سوال اصلی. آیا ما می توانیم از برنامه ای که تحت لایسنس GPL داره منتشر می شه استفاده کنیم و بعد اون رو تغییرش بدیم و منتشرش کنیم. اما این بار بگیم که اگه می خواین ازبرنامه طوری استفاده کنید که آرم و لوگوی برنامه رو نبینید باید پول ببردازید؟ و اگر نه به صورت رایگان می توانید استفاده کنید. اما آرم و لوگوی برنامه در خروجی وجود داره! من منظورم برنامه CONVERTXDVD هست که از برنامه FFMPEG استفاده می کنه. و نسخه رایگان برنامه کار می کنه اما لوگوی اون رو ما در خروجی کار می بینیم. و بدتر از اون من هیچ جا سورس برنامه رو ندیدم. البته قسمت اصلی برنامه که اپن سورس هست(FFMPEG ) . من منظورم اون بخش گرافیکی GUI کار هست! آیا این کار از لحاظ حقوقی درسته؟!  و آیا می شه به این کار اعتراض کرد و اداعای خسارت کرد!؟   ;D

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
پاسخ به: یک سوال در مورد gpl
« پاسخ #1 : 11 شهریور 1388، 02:19 ب‌ظ »
FFmpeg تحت LGPL منتشر می‌شه و به همین دلیل احتمالاً تخلفی اتفاق نیافتاده (در مورد منتشر نکردن سورس کد بقیه‌ی قسمت‌ها، مستقل از مجوز برنامه‌تون) http://ffmpeg.org/legal.html
در مورد GPL، می‌تونه همچین کاری رو بکنه (اینکه نسخه‌ی باینری/سورس بدون آرم برنامه، پولی باشه)، ولی حتماً باید سورس کد منتشر بشه. ولی حق ندارند شما را منع کنند از تغییر سورس کد (به منظور برداشتن آرم مثلاً) و منتشر کردن نسخه‌ی بدون آرم (چه مجانی چه پولی).