انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی شرکت ایرانی که با سیستم عامل اوبنتو و نرم افزارهایش کار حرفه ای می کند  (دفعات بازدید: 4448 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adel_asadi_bojnurd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
با سلام
شاید *********** را بشناسید این شرکت پروژه های خود را سیستم عامل اوبونتو و نرم افزارهای آن انجام می دهد.
اما برای اطلاع بیشتر شما عزیزان و نیز توجه به این موضوع مهم که با سیستم عامل اوبونتو و نرم افزارهایش خصوصا نرم افزار بلندر در ایران کارهای حرفه ای و شرکتی می تواند انجام شود ، وب سایت **************** را در زیر می نویسم تا نوید بخش آن دسته که هنوز در تردید هستند باشد و راه را روشن نماید.
شما نیز می توانید به طراحی کسب و کار در زمینه فناوری اطلاعات به پشتوانه این سیستم عامل و نرم افزارهایش بپردازید.  :)

با تشکر
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1388، 10:06 ب‌ظ توسط ROSHA »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
مدیران تیم اوبونتو ایران با توجه به بند ۱۵ خط مشی و قوانین سایت این حق را برای خود محفوظ می دانند که هرگونه موضوعات تبلیغاتی را حذف یا ویرایش کنند

خواهشا این گونه موارد را مراعات کنید....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
مدیران تیم اوبونتو ایران با توجه به بند ۱۵ خط مشی و قوانین سایت این حق را برای خود محفوظ می دانند که هرگونه موضوعات تبلیغاتی را حذف یا ویرایش کنند

rosha جان فکر کنم سوء تفاهم شده!! این بنده خدا تبلیغ نکرده ها!! اون سایت برای تبلیغ یا فروش یا حتی استخدام برنامه نویس و لینوکس کار هم نیست! فقط سایت رسمی یک شرکته مثل سایت www.microsoft.com
چرا آدرس این سایت یعنی میکروسافت رو حذف نمیکنید؟ اون سایت هم اینجوری! فکر کنم سوء تفاهم شده چون به نظر من باید از کسایی که لینوکس رو ترویج میکنن و با لینوکس کارمیکنن پشتیبانی و حمایت کرد!!!
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد

rosha جان فکر کنم سوء تفاهم شده!! این بنده خدا تبلیغ نکرده ها!! اون سایت برای تبلیغ یا فروش یا حتی استخدام برنامه نویس و لینوکس کار هم نیست! فقط سایت رسمی یک شرکته مثل سایت www.microsoft.com
چرا آدرس این سایت یعنی میکروسافت رو حذف نمیکنید؟ اون سایت هم اینجوری! فکر کنم سوء تفاهم شده چون به نظر من باید از کسایی که لینوکس رو ترویج میکنن و با لینوکس کارمیکنن پشتیبانی و حمایت کرد!!!

+1

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
البته نمی دونم چرا این قسمتش به دلم نمی شینه!؟

نقل‌قول
کپی  رایت  : این اثر در شورای عالی انفورماتیک کشور ثبت شده و دارای پروانه انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد. هرگونه کپی برداری و نسخه برداری از این اثر پیگرد قانونی دارد

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
البته نمی دونم چرا این قسمتش به دلم نمی شینه!؟

نقل‌قول
کپی  رایت  : این اثر در شورای عالی انفورماتیک کشور ثبت شده و دارای پروانه انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد. هرگونه کپی برداری و نسخه برداری از این اثر پیگرد قانونی دارد

دلیل این جمله ناخوشایند اینه که به هر حال همه باید پول دربیارند مخصوصا بحث کار حرفه ای میشه
و از طرف دیگه واقعا چقدر حیف و ناراحت کنندست که هنوز فرهنگ اوپن سورس و کسب درآمد از روش های دیگه و از طریق متن باز در گشور ما جا نیفتاده

اگه جا می افتاد دیگه این جمله رو نمی نوشتن

البته فکر میکنم ترویج این تفکر وظیفه من و شما و این انجمن به همراه تک تک اعضای اونه!
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: معرفی شرکت ایرانی که با سیستم عامل ا
« پاسخ #6 : 22 شهریور 1388، 10:51 ق‌ظ »
شما دو عمل اشتباه انجام دادید
نخست اینکه تصور کردید این پست تبلیغاتی است اما همان گونه که دیگر دوستان هم اشاره کردند اینطور نیست
دوم اینکه به یک واژه فارسی تنوین عربی افزودید و کلمه خواهش می کنم را به خواهشا تغییر داده اید! نابودگر زبان فارسی، عرب ها نیستند بلکه خود ایرانیانند. خواهش می کنم شما نیز اینگونه موارد را مراعات کنید.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم