انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قفل شدن بایوس و عدم اعمال هرگونه تغییر در تنظیمات ! دوستان وارد بیایین تو .  (دفعات بازدید: 2286 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
سلام دوستان .
من یه لپتاپ lenovo دارم.  یه روز روی bios رمز گذاشتم . ۲ نوع رمز گرفت یکی موقع بوت شدن و یکی موقع تغییرات در بایوس ( یا همون supervisor )
من رمز هارو دارم و مشکلی نیست و الان میخوام ویژگی CPU-VT که مخصوص مجازی سازی هست رو enable کنم ( چون vmware ماشین های مجازی که میسازم رو روشن نمیکنه و پیغام میده که یا سی پی یو شما از مجازی سازی ساپورت نمیکنه یا اینکه ویژگی cpu-vt فعال نیست )
گزینه cpu-vt و.. همه تو تنظیماتش هست ولی کمرنگ شده ! و وقتی میخوام با استفاده از کلید TAB برم فعالش کنم ، چیزی رو انتخاب نمیکنه ( چیزی select نمیشه چون این گزینه کمرنگ شده )
همه چیز های دیگه هم کمرنگ هستن و هیچ تغییر و تحولی نمیشه تو bios داد !!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم پسورد هایی که گذاشتم رو حذف کنم از شانس من پیغام داد : وقتی supervisor روشن است نمیشه پسورد رو حذف کرد یا تغییر داد !
خب حالا رفتم که supervisor رو خاموش کنم بازم از شانس من این یکی هم مثل قبلی کمرنگ شده بود و نمیشه با کلید tab انتخابش کرد .
تمام این مطالب رو سعی کردم به خارجی ها بفهمونم ولی چیزی حالیشون نشد  ;D ببینم برو بچه های اینجا میتونن راهنمایی کنن ...
دمتون گرم .

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
باتری بایوس رو قطع کن درست میشه

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
مرسی ولی این PC نیست ، لپتاپه . اینقدرا راحت نیست .

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *

خب میتونی باز کنی و باتری رو دربیاری ولی ! یک راه دیگه هم هست که باید بایوس رو فلش بزنی !

باید با استفاده از live dos و فایل بایوس جدید سیستم رو دوباره فلش بزنی کاراسونی هست ولی برای اولین بار یکمی پیچیده است !

اموزش هم در این باره تو یوتیوب زیاده

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *

خب میتونی باز کنی و باتری رو دربیاری ولی ! یک راه دیگه هم هست که باید بایوس رو فلش بزنی !

باید با استفاده از live dos و فایل بایوس جدید سیستم رو دوباره فلش بزنی کاراسونی هست ولی برای اولین بار یکمی پیچیده است !

بایوس رو آپدیت کردم کلا ورژن قبلی رو حذف کرد و ورژن جدید رو ریخت ولی supervisor همچنان پا برجاست :)

و مسئله بعدی اینکه میگن باتری لحیم شده و.. نمیشه در آوردش ( گرچه احتمالش کمه )  ولی شما باتری بایوس لپتاپ های lenovo رو دیدی ؟
« آخرین ویرایش: 20 دی 1393، 03:05 ب‌ظ توسط CodeR »

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *

بایوس رو آپدیت کردم کلا ورژن قبلی رو حذف کرد و ورژن جدید رو ریخت ولی supervisor همچنان پا برجاست :)

و مسئله بعدی اینکه میگن باتری لحیم شده و.. نمیشه در آوردش ( گرچه احتمالش کمه )  ولی شما باتری بایوس لپتاپ های lenovo رو دیدی ؟

نه ندیدم