انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خاموش کردن سیستم بعد از پایان دانلود یا قطع شدن از اینترنت(حل شد)  (دفعات بازدید: 7451 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:D
آهان!  اصل قضیه یادم رفت!
هر دستوری که توی ترمینال وارد می کنید!‌ در اصل یک تابع و (Function) هستش که یکسری پارامتر ورودی داره و یک خروجی!
پرامتر های ورودی همون مقادیری هستند که جلوی تابع می زنیم! مثلا در apt-get یک کلمه ی install یا remove  یا purge یک پارمتر هستش که شرایط کار تابع رو تعیین می کنه و خروجی ی عمومی هم خیلی دقیق نمی دونم!   
ولی بر طبق یکسری استاندارد تمام دستورات ترمینال ای! اگر ۱- رو بازگشت دادند یعنی کار انجام نشده!  و حالت صحیح به نظرم برابر یک ۰ هستش .
به هر حال این قسمت اش رو درست تو خاطر ندارم! اگه کسی دقیتر خاطر اش هست!‌ حتما لطف کنه و بگه! 
میسی میسی
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون (;) بذارید.

عالی ...
این رُ من نمی‌دونستم یعنی به قطع شدن اینترنت فکر نکرده بودم، ممنون  :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون (;) بذارید.
خوب این که طبیعیه. ولی برای من مهم این بود که بعد از تموم شدن تموم بشه که دیگه اینترنت مصرف نشه. خوب اگه تموم شد که دیگه وضعیت معلومه!
و میسی میسی! آقای طالقانی بابت توضیحات. البته دومی رو میگم ها. اولی رو که همه بلدن!

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
پاسخ به: خاموش کردن سیستم بعد از پایان دانلو
« پاسخ #18 : 18 شهریور 1388، 01:12 ق‌ظ »
دوستان سلام
من در مورد wget  سوال دارم.
آيا مي تونم از فرمان wget مانند يك نرم افزار دانلود منيجر ويندوزي كار بكشم. توضيح اينكه يك سري لينك براش ليست كنم و بگم همزمان بطور موازي  3 تا لينك را دانلود كن و تا آخر ادامه بده و در پايان سيستم را شات دان كن. كه البته دوستان توضيح شات دانش را زحمت كشيدن. اما در مورد ليست لينكها كه از طريق ورودي يك فايل متني باشه و يا .... زحمتش را بكشيد. و يه چيز ديگه اينكه در زمان خاصي دانلود را شروع و خاتمه بدهد.
يه مشكل كوچولو هم كه دارم من wget  را با سوئيچ c هر چه استفاده كردم از ادامه فايل دانلود را شروع نكرد و از صفر شروع كرد. مشكل چيه؟

يه خواهش هم كه از دوستان دارم در صورت حل شدن مشكلشون به عنوان موضوع " حل شد " را اضافه نكنند. چون ممكن است بعدها سبب گمراهي ديگران براي حل كردن مشكل ديگر دوستان شود.
ممنون
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1388، 01:24 ق‌ظ توسط firethumbs »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
دوستان سلام
من در مورد wget  سوال دارم.

يه خواهش هم كه از دوستان دارم در صورت حل شدن مشكلشون به عنوان موضوع " حل شد " را اضافه نكنند. چون ممكن است بعدها سبب گمراهي ديگران براي حل كردن مشكل ديگر دوستان شود.
ممنون
دوست عزیز شما اگه سوال جدید داری باید یه تاپیک جدید هم درست کنی. شاید سوالتون یکم مرتبط باشه ولی اگه تا این حد ارتباط رو ملاک قرار بدیم باید فقط یه تاپیک برای اینترنت بزنیم و تمام سوالات اینترنت رو اونجا مطرح کنیم.
اگه سوالتون رو جدا مطرح کنید هم زودتر به جواب می‌رسی، هم افراد دیگه که این سوال رو دارن راحت تر می‌تون پیداش کنن و می‌تونه واسه افراد دیگه هم مفید باشه 
و هر کس که مشکلش حل شد باید رو به روی تاپیکش حل شد رو قید کنه تا کسایی که جواب سوال رو می‌دونند برای حل سوال به این تاپیک سر نزنن و وقتشون تلف نشه.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
عجب! من همیشه فکر می کردم برعکس این قضیه سبب گمراهی دوستان میشه!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون وقت کار سمی‌کالمن دقیقا چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
اون وقت کار سمی‌کالمن دقیقا چیه؟
جدا کردن دستورات.
در اکثر زبانهای اسکریپتی(مثل bash) گذاشتن سمی‌کالن در انتهای خط الزامی نیست(بر خلاف C و ++C و جاوا و...). ولی اگه دو (یا چند) دستور رو بخواید در یک خط بنویسید(بجای اینکه هر کدوم در یک خط نوشته بشه) باید بین‌شون سمی‌کالن بذارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین OpenS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
سلام دوستان

يه سوال ، ميشه از اين دستور هم استفادخه كرد؟

2. apt-get install PACKAGE || halt

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
سلام دوستان

يه سوال ، ميشه از اين دستور هم استفادخه كرد؟

2. apt-get install PACKAGE || halt

فکر نمیکنم درست باشه
چون در صورتی که نصب موفقیت آمیز باشه کامپیوتر خاموش نمیشه! فقط در صورت نا موفق بودن دستور نصب هست که سیستم خاموش میشه
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR