انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا vrms کرنل اوبونتو رو غیر آزاد در نظر میگیره؟  (دفعات بازدید: 2202 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
سلام این خروجی دستور vrms منه!
payam@kmarquis-laptop:~$ vrms
          Non-free packages installed on kmarquis-laptop

fglrx-modaliases          Identifiers supported by the ATI graphics driver                                                                  
google-desktop-linux      Google Desktop: Personalize and organize your own comp                                                            
linux-generic             Complete Generic Linux kernel              
linux-restricted-modules- Non-free Linux 2.6.28 modules helper script
linux-restricted-modules- Restricted Linux modules for generic kernels
nvidia-173-modaliases     Modaliases for the NVIDIA binary X.Org driver
nvidia-180-modaliases     Modaliases for the NVIDIA binary X.Org driver
nvidia-71-modaliases      Modaliases for the NVIDIA binary X.Org driver
nvidia-96-modaliases      Modaliases for the NVIDIA binary X.Org driver
opera                     The Opera Web Browser
picasa                    Image management application from Google
rar                       Archiver for .rar files
sun-java6-bin             Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 6 (architecture
sun-java6-jre             Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 6 (architecture
sun-java6-plugin          The Java(TM) Plug-in, Java SE 6
unrar                     Unarchiver for .rar files (non-free version)
  Reason: Modifications problematic

Contrib packages installed on kmarquis-laptop

flashplugin-installer     Adobe Flash Player plugin installer
nvidia-common             Find obsolete NVIDIA drivers
ttf-mscorefonts-installer Installer for Microsoft TrueType core fonts

16 non-free packages, 1.1% of 1489 installed packages.
  3 contrib packages, 0.2% of 1489 installed packages.
من درایور گرافیگم اینتله... اما پکیج های Nvidia رو هم دارم انگار... نتونستم پیداشون کنم... چی رو باید پاک کنم؟ )پاکشون کردم!( در ضمن چرا کرنل ۲.۶.۲۸ اوبونتو رو غیر آزاد حساب کرده!؟
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1388، 02:40 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
با توجه به اینکه کارت گرافیکتون اینتل هست به یک سری بسته ها نیازی ندارید و میتونید پاکشون کنید:  ( بسته ی fglrx-modaliases برای کارت های گرافیک ATI هست ! )

sudo apt-get purge nvidia-96-modaliases nvidia-71-modaliases nvidia-180-modaliases nvidia-173-modaliases fglrx-modaliases

در ضمن بسته های linux-restricted-modules بخشی از کرنل هستند نه کل کرنل ! این بسته ها شامل بخشی از ماژول ها و راه اندازهای سخت افزاری غیر آزاد هستند.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
پاسخ به: چرا vrms کرنل اوبونتو رو غیر آزاد در نظر
« پاسخ #2 : 30 شهریور 1388، 03:23 ب‌ظ »
با توجه به اینکه کارت گرافیکتون اینتل هست به یک سری بسته ها نیازی ندارید و میتونید پاکشون کنید:  ( بسته ی fglrx-modaliases برای کارت های گرافیک ATI هست ! )

sudo apt-get purge nvidia-96-modaliases nvidia-71-modaliases nvidia-180-modaliases nvidia-173-modaliases fglrx-modaliases

در ضمن بسته های linux-restricted-modules بخشی از کرنل هستند نه کل کرنل ! این بسته ها شامل بخشی از ماژول ها و راه اندازهای سخت افزاری غیر آزاد هستند.

پاکشون کردم شد ۰.۷٪ ---البته اسکایپ و سیمفونی رو حساب نکرده انگار!! بله درباره ی ماژولها درست اما دیگه چرا linux-generic جز غیر آزادهاست!؟ در ضمن یعنی توی دبیان که اینا جز غیر آزاد ها نمیاد کرنلش شامل این ماژول ها نیست!؟

آفلاین sudotux

• *

پاکشون کردم شد ۰.۷٪ ---البته اسکایپ و سیمفونی رو حساب نکرده انگار!! بله درباره ی ماژولها درست اما دیگه چرا linux-generic جز غیر آزادهاست!؟ در ضمن یعنی توی دبیان که اینا جز غیر آزاد ها نمیاد کرنلش شامل این ماژول ها نیست!؟

linux-generic خودش آزاد هست ! ولی چون به بسته ی linux-restricted-modules وابسته است , جز بسته های غیر آزاد شناخته میشه ! اگر دقت کنید با حذف بسته ی linux-restricted-modules , بسته ی linux-generic هم حذف میشه !

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
مرسی... هسته ی دبیان توسط این برنامه آزاد شناخته میشه... آیا این ماژول ها رو نداره؟!

آفلاین sudotux

• *
به جای picasa میتونید از معادل های قدرتمند همچون F-Spot ( در GNOME ) و DigiKam ( در KDE ) استفاده کنید !

به جای opera  ==> فایرفاکس !

به جای sun-java6  ==> معادلش یعنی openjdk

مرسی... هسته ی دبیان توسط این برنامه آزاد شناخته میشه... آیا این ماژول ها رو نداره؟!

احتمالا نداره ...

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
به جای picasa میتونید از معادل های قدرتمند همچون F-Spot ( در GNOME ) و DigiKam ( در KDE ) استفاده کنید !
gThumb و GwenView رو هم من اضافه می‌کنم.