اگر کتابخانه هایی که در لینوکس جدید استفاده می شوند، با کتابخانه های لینوکس قبلی همخوانی داشته باشند و کتابخانه های مشابه با تنظیمات مشابه کامپایل شده باشند و همچنین اگر فایل هایی که به دلیل موجود بودن دوباره نویسی می شوند، ناسازگاری ایجاد نکنند، مشکلی پیش نخواهد آمد.
اگر همه کتابخانههایی که در لینوکس جدید همونهایی باشن که تو لینوکس قبلی بوده پس لینوکس جدیدی رو نصب نکردیم.
امکان اینکه شما بتونید همه کتابخانههای لینوکس جدید رو مطابق با لینوکس قبلی پیدا کنید که حتی با تنظیمات مشابه کامپایل شده باشند باشند و با هسته لینوکس قبلی سازگار باشند وجود نداره. اینجا بحث یک یا چند بسته نیستند که بشه سازگاری اونها را درست کرد و با توجه به سازگاریشون سیستم عامل جدید رو انتخاب کرد. شما اگه الان یه بسته شکسته رو سیستمتون باشه دیگه نمیتونید بسته جدیدی رو نصب کنید، حالا سیستمی رو تصور کنید که مملو از بستهها ناسازگار باشه.
و از اونجا که این کار غیره ممکنه، این امکان رو موقع نصب ندارید. (اصلا وقتی این امکان رو نداریم دیگه جای بحث نداره!)
من وقتی نتونستم بدون فرمت کردن usr ازش استفاده کنم به این نتیجه رسیدم که بقیه هم نمیشه، حالا شما میتونید بقیه شاخهها هم مثل var, bin, sbin , etc رو هم امتحان کنید شاید من اشتباه میکنم.