با سلام
از جادی و مرد آزاد(FreeMan) تشکر میکنم که جواب دادن .
مقاله ای که آقای انقلابی نوشتن در صفحه ۹ «مابه کد منمبع دسترسی نداریم پس نمی تونیم به مردم کمک کنیم» اگر منظور از کمک کردن رفع مشکلات فنی که خب تو ویندوز کلی انجمن هست که به رفع ایراد می پردازند و به مردم کمک می کنند اگر نه پس منظور چیه
۱- من ننوشتم بلکه با نظر شخصی خودم گردآوری کردم . اونها مقالات سایت گنو است و زحمتش رو بنیاد نرمافزار آزاد و بخصوص ریچارد کبیر کشیدن .
۲- مسئله اینجاست که وقتی یک نرمافزار روی سیستم شما اجرا میشه شما نمیدونید که چکاری در درون خودش داره انجام میده . اما اگر متن برنامه در اختیار همه باشه اونوقت میشه از انجام کارهای نامربوط توسط نرمافزار(برنامه) جلوگیری کرد این یعنی کمک به مردم .
۳- همونطور که دوستان گفتن باز بودن متن و مهمتر از آن «آزاد بودن متن برنامه» امکان ارائهی ایدههای جدید و رفع نواقص برنامه رو به همهی داوطلبان میده و این در نهایت کمک به کاربران اون نرمافزار میشه این یعنی کمک مردم .
۴- از انحصار برنامه و پایمال کردن حقوق جامعه و خالی کردن جیب مردم جلوگیری میشه (البته این نهایت آزاد بودن متن برنامه است).
۵- امکان یادگیری و آموزش برنامهنویسی و گسترش علم کامپیوتر برای همهی علاقهمندان فراهم میشه که این یک وظیفهی مهم است . (لزوم اینکه چرا آموزش یک وظیفه است خودش یک بحث مفصل و تاریخی داره که جاش اینجا نیست)
۶-
پس یعنی که به طور مستقیم کمک به نرم افزاره نه کمک به مردم
کمک به نرمافزار معنی نداره . نرمافزار با علم مردم و بوسیلهی مردم و برای مردم نوشتهشده . نرمافزار مال مردمه و آزاد بودن متن این رو تضمین میکنه .
۷- من «یهانقلابی» هستم نه «انقلابی» .
یا علی