انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو در خياباني قدم گذاشته است که انتهاي آن گوگل خواهد بود  (دفعات بازدید: 1646 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
به گزارش عصر ارتباط تحليلي که برخي از کارشناسان از آينده اوبونتو دارند آن است که روند حرکت اين سيستم‌عامل متن باز بر خلاف انتظار، به جاي آن‌که متمايل به لينوکس باشد، متمايل به گوگل است.

قسمت‌هایی از این تحلیل را بخوانید:

«اشتباه نشود، اين تحليل در مورد استراتژي شرکت کانونيکال (شرکت توليدکننده سيستم‌عامل متن باز اوبونتو) نيست بلکه در مورد ويژگي‌ها و قابليت‌هاي محصولات اين شر‌کت‌ است.

گزارش Pc World، حرکت گوگل در حوزه طراحي سيستم‌عامل‌ اصلا به چشم‌ نمي‌آمد و حتي بسياري از صنايع بزرگ جهاني اين حرکت حلزوني و دور انديشانه گوگل را نديده بودند. حتي هنگامي‌که گوگل خبر از طراحي سيستم‌عامل متن باز اندرويد را در سري تلفن‌هاي همراه هوشمند داد تعجب همگان را بر انگيخت. چرا که هنوز لينوکس به عنوان يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌‌هاي طراحي‌کننده سيستم‌‌عامل متن باز حرکت قابل توجهی در طراحي سيستم عامل متن باز تلفن‌هاي همراه هوشمند انجام نداده است. (البته موتورولا از لينوکس در طراحي سيستم‌عامل تلفن A1200 استفاده کرده است)

پيش‌بيني شرکت‌هاي مختلف نرم‌افزاري در مورد سهم گوگل اندرويد 3 ميليون کاربر در سطح جهاني است که براي اين  محصول نوپا، آمار قابل قبولي مي‌تواند باشد. حتي گوگل اين خبر را نيز منتشر کرده است که 30 محصول جديد در اين حوزه را نيز در سال 2010 روانه بازار خواهد کرد. استراتژي گوگل براي موفقيت در حوزه طراحي سيستم‌عامل‌ها‌، استراتژي اقيانوس آبي (blue ocean) بوده است، بدين‌گونه که براي کسب قسمتي از بازار سيستم‌‌عامل به جاي رقابت و سرمايه‌گذاري در حوزه‌اي که مايکروسافت در آن تبحر دارد (دسکتاپ)، برنامه‌اي ويژه و اساسي را در حوزه سيستم عامل تلفن‌هاي همراه هوشمند انجام داده و موفقيت نسبي را نيز نصيب خود کرده است.

از طرفي آشکار است که مايکروسافت نيز حرف زيادي در تلفن‌هاي همراه ندارد و آخرين سري از سيستم‌عامل اين شرکت "ويندوز موبايل 5/6 " موفقيت مناسبي را کسب نکرد.

بر اساس گزارش موسسه تحقيقاتي گارتنر، ويندوز موبايل و سيمبين با کاهش و آي‌فون، بلک‌بري و گوگل‌اندرويد با افزايش سهم بازار روبه‌رو بوده‌اند.

با بيان اين گفته‌ها قصد نداريم سهم غير قابل انکار ويندوز در بازار دسکتاپ‌ها را ناديده بگيريم، چرا که دسکتاپ ويندوز 91 درصد از سهم بازار دسکتاپ‌ها را از آن خود کرده است...»

ادامه‌ی مطلب در:
Godisnowhere