انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از کارت شبکه نانو استیشن در لپتاپ  (دفعات بازدید: 898 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
سلام رفقا
من یه لپتاپ و یه دستگاه نانو استیشن (رادیو) دارم که روشون لینوکس نصبه حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که سیستمم بتونه از قابلیت های کارت شبکه نانو استیشن استفاده بکنه و کارت شبکه نانو استیشن رو یه جوری کارت شبکه خودش بدونه.به نظرتون باید چکار کنم یا چه رفرنسی رو گوگل کنم؟

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
پاسخ : استفاده از کارت شبکه نانو استیشن در لپتاپ
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1394، 02:34 ب‌ظ »
راستیتش اطلاعات زیادی ندارم ولی اول شما باید ببینی نانو استیشنت چه راهه ارتباطی داره مثلا میکروتیک شما میتونی بهش connect بشی و کارهایی که توی مثلا winbox (نرم افزار ارتباطی گرافیکی میکروتیک برای ویندوز )  انجام میدی رو انجام بدی با راهایی مثله telnet , https و ....
شما اول ببین راه ارتباطیش چیه چطوری میتونی این کارو انجام بدی اون پورتو که میخوای ، فعال کنی بعدش کار با اون پورت در لینوکس رو باید بلد باشی
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1394، 02:49 ب‌ظ »
راستیتش اطلاعات زیادی ندارم ولی اول شما باید ببینی نانو استیشنت چه راهه ارتباطی داره مثلا میکروتیک شما میتونی بهش connect بشی و کارهایی که توی مثلا winbox (نرم افزار ارتباطی گرافیکی میکروتیک برای ویندوز )  انجام میدی رو انجام بدی با راهایی مثله telnet , https و ....
شما اول ببین راه ارتباطیش چیه چطوری میتونی این کارو انجام بدی اون پورتو که میخوای ، فعال کنی بعدش کار با اون پورت در لینوکس رو باید بلد باشی
من دسترسی telnet و SSH دارم چیزی که هست می خوام ازش به عنوان یه کارت شبکه بیسیم استفاده کنم نه یه نود جداگونه

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1394، 10:39 ب‌ظ »
یه سوالی که به ذهنم میرسه اینه که اصولا همچین چیزی ممکنه؟