انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مايکروسافت عرضه ويندوز ايکس پي را متوقف مي کند ؟!  (دفعات بازدید: 2002 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
باوجود مخالفت گروهي از کاربران رايانه که تمايلي به استفاده از سيستم عامل ويندوز "ويستا" (Vista) ، جايگزين ويندوز ايکس پي (XP) ندارند، شرکت مايکروسافت از روز دوشنبه فروش سيستم عامل ويندوز ايکس پي خود را به خرده فروش ها و سازندگان بزرگ رايانه متوقف مي کند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، هنگامي که رايانه هاي حاوي سيستم عامل ويندوز ايکس پي از فهرست صورت موجودي شرکت هاي سازنده رايانه مانند شرکت "دل" يا شرکت "هيولت پاکارد" (HP) پاک شود ، کاربراني که مي خواهند در رايانه هاي جديد خود از سيستم عامل قديمي ايکس پي استفاده کنند بايد ابتدا "ويستا آلتيميت" يا "ويستا بيزينس" را خريداري کنند و بعد بطور قانوني به ويندوز ايکس پي بازگردند.
مايکروسافت همچنان سيستم عامل ويندوز ايکس پي را براي فروش تا پايان ماه ژانويه در اختيار سازندگان کوچکتر رايانه قرار مي دهد. همچنين نسخه اي از ايکس پي براي رايانه هاي بسيار ارزان قيمت مانند "Asus Eee PC" موجود خواهد بود.
گروهي از کاربران رايانه با ارايه درخواستي به نام "XP را نجات دهيد" که در پايگاه اخبار صنعت رايانه به نام "اينفو ورد" منتشر شده است، از شرکت نرم افزار سازي مايکروسافت خواستند تا زمان عرضه سيستم عامل بعدي خود يعني "ويندوز هفت" به عرضه سيستم عامل ايکس پي ادامه دهد.
مايکروسافت زمان انتشار سيستم عامل ويندوز هفت را سال 2009 اعلام کرده است. 

http://www.econews.ir/main1.asp?a_id=55101
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
شاید من اشتباه می کنم

اما حس می کنم اینجا جای اخبارهای لینوکسی است و بس....
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
شاید من اشتباه می کنم

اما حس می کنم اینجا جای اخبارهای لینوکسی است و بس....
فکر میکنم این خبر بی ارتباط با لینوکس نیست
حالا اگه میخواید روش بحث کنیم من حرفی ندارم
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win