انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا منو نجات بدید  (دفعات بازدید: 1406 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rasoultajik

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
لطفا منو نجات بدید
« : 03 فروردین 1394، 02:32 ب‌ظ »
با عرض سلام و احترام
لطفا منو نجات بدید از دست این ویندوز لعنتی. پوزش برای انتخاب نام نا مناسب برای عنوان، ولی واقعا دیگه به اینجام رسیده و خسته شدم از دست این ویندوز.
من الان به صورت Dual Boot دارم از ویندوز و لینوکس استفاده می‌کنم. تغریبا برای همه‌ی برنامه‌هام جایگزین پیدا کردم؛ مگر یه برنامه.
برنامه مدیریت دسترسی به اینترنت. توی گوشیم از برنامه AFWall+ (Android FireWall) استفاده می‌کنم.
http://cafebazaar.ir/app/dev.ukanth.ufirewall/?l=fa
نکنه 1 : فکر کنم این برنامه با IPTable کار می‌کنه و تغریبا می‌دونم که IPTable فایروال لینوکسه که با خط فرمان کار می‌کنه.
نکته 2 : می‌خوام با یه برنامه گرافیکی برای مدیریت فایروال کار کنم.
نکته 3 : این برنامه به طور پیش‌فرض دسترسی تمام برنامه‌ها رو به اینترنت قطع می‌کنه. این برای خیلی مهمه چون ممکنه من 100 تا برنامه داشته باشم، نمی‌تونم یه دونه یه دونه دسترسی‌شون رو به اینترنت قطع کنم.
نکته 4 : توی این برنامه می‌تونیم با زدن تیک هر برنامه، به اون برنامه اجازه دسترسی به اینترنت رو می‌دیم.
نکته 5 : فرض به بی‌سوادی بنده در لینوکس بزارید و از اصطلاحات خیلی تخصصی استفاده نکیند. (جای دیگه هم سوال کردم ولی چیزی نفهمیدم)
اگه این برنامه رو بهم معرفی کنید، با همین ویژگی‌ها، مثل اینه که یه لیوان آب یخ دادید بهم تو جهنم و منو از جهنم ویندوز خلاص کردید.
با عرض پوزش اگر طولانی شد و با تشکر

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
پاسخ : لطفا منو نجات بدید
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1394، 02:47 ب‌ظ »
لطفا منو نجات بدید از دست این ویندوز لعنتی.
امیدوارم Windows دوست های عزیز اینو نبینند  ;D

پوزش برای انتخاب نام نا مناسب برای عنوان، ولی واقعا دیگه به اینجام رسیده و خسته شدم از دست این ویندوز.
میشه بگین دقیقا کجا؟  ;D (شوخی کردم)

برنامه مدیریت دسترسی به اینترنت. توی گوشیم از برنامه AFWall+ (Android FireWall) استفاده می‌کنم.
نکنه 1 : فکر کنم این برنامه با IPTable کار می‌کنه و تغریبا می‌دونم که IPTable فایروال لینوکسه که با خط فرمان کار می‌کنه.
نکته 3 : این برنامه به طور پیش‌فرض دسترسی تمام برنامه‌ها رو به اینترنت قطع می‌کنه. این برای خیلی مهمه چون ممکنه من 100 تا برنامه داشته باشم، نمی‌تونم یه دونه یه دونه دسترسی‌شون رو به اینترنت قطع کنم.
نکته 4 : توی این برنامه می‌تونیم با زدن تیک هر برنامه، به اون برنامه اجازه دسترسی به اینترنت رو می‌دیم.
نکته 5 : فرض به بی‌سوادی بنده در لینوکس بزارید و از اصطلاحات خیلی تخصصی استفاده نکیند. (جای دیگه هم سوال کردم ولی چیزی نفهمیدم)
اگه این برنامه رو بهم معرفی کنید، با همین ویژگی‌ها، مثل اینه که یه لیوان آب یخ دادید بهم تو جهنم و منو از جهنم ویندوز خلاص کردید.
دوست عزیز کلا متوجه نشدم شما چی گفتید.

اما فکر کنم شما یک برنامه مدیریت دسترسی به اینترنت می خوای! درسته؟

اگر می خوای با IPTable کار کنی و براش یک رابط کاربری می خوای، خیلی راحت از عمو گوگل بپرس: IPTable GUI

همون اولین آدرسی که بهت میده، بهت نتایج خوبی میده

http://www.iptables.info/en/iptables-gui.html

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1394، 03:05 ب‌ظ »
پوزش برای انتخاب نام نا مناسب برای عنوان
بجای اینکه عنوان نامناسب انتخاب کنید و بعدش پوزش بخواید، از ابتدا عنوان مناسب انتخاب کنید. اینطوری نیاز به تذکر ما هم نیست!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1394، 08:08 ب‌ظ »
خب از پایه مشکل داره این سوال. توی گنو/لینوکس هیچ نرم‌افزاری بدون اجازه‌ی شما به اینترنت وصل نمی‌شه اصلاً که بخوای دنبال چیزی باشه که نذاری وصل بشن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mhm66

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
    • روستای زیبای مارین
« پاسخ #4 : 04 فروردین 1394، 12:41 ب‌ظ »
با عرض سلام و احترام
لطفا منو نجات بدید از دست این ویندوز لعنتی. پوزش برای انتخاب نام نا مناسب برای عنوان، ولی واقعا دیگه به اینجام رسیده و خسته شدم از دست این ویندوز.
من الان به صورت Dual Boot دارم از ویندوز و لینوکس استفاده می‌کنم. تغریبا برای همه‌ی برنامه‌هام جایگزین پیدا کردم؛ مگر یه برنامه.

سلام
تو ویندوز از چه برنامه ای استفاده میکنی؟
لینوکس تنها یک سیستم‌عامل نیست؛ لینوکس یک فرهنگ است! فرهنگ آزادی!

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #5 : 05 فروردین 1394، 01:19 ب‌ظ »
 - ابزاری که شاید بدردتون بخوره nethogs است، (البته در ترمینال هست)، در لحظه بهتون نشون میده که چه نرم افزار هایی دارن چقدر اینترنت استفاده میکنن و استفاده ساده ای هم داره.

- برای نصبش هم کافیه کد زیرُ در ترمینالتون بزنید :
sudo apt-get install nethogs - برای اجرا هم کافیه در ترمینال بنویسی sudo nethogs (اگه جواب نداد interface رو هم باید براش مشخص کنی.)
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1394، 11:16 ق‌ظ »
در ضمن, موقع کار با خط فرمان ممکنه کمی حس بلد نبودن بکنید
برای رفع این مشکل همیشه از دستور man  استفاده کنید

مثلا شاید  براتون سوال باشه که " حالا چطوری interface نت هاگز رو مشخص کنم ؟"
به جای اینکه بلافاصله بیاید اینجا و سوال بپرسید , خیلی راحت تو ترمینال تایپ کنید:
man nethogs
و تو صفحه ای که باز میشه دنبال اپشنی بگردید که با اضافه کردن اون interface نت هاگز مشخص بشه. اینجوری وقت مردم هم برای جواب دادن هدر نمیره

موفق باشید