با عرض سلام و احترام
لطفا منو نجات بدید از دست این ویندوز لعنتی. پوزش برای انتخاب نام نا مناسب برای عنوان، ولی واقعا دیگه به اینجام رسیده و خسته شدم از دست این ویندوز.
من الان به صورت Dual Boot دارم از ویندوز و لینوکس استفاده میکنم. تغریبا برای همهی برنامههام جایگزین پیدا کردم؛ مگر یه برنامه.
برنامه مدیریت دسترسی به اینترنت. توی گوشیم از برنامه AFWall+ (Android FireWall) استفاده میکنم.
http://cafebazaar.ir/app/dev.ukanth.ufirewall/?l=faنکنه 1 : فکر کنم این برنامه با IPTable کار میکنه و تغریبا میدونم که IPTable فایروال لینوکسه که با خط فرمان کار میکنه.
نکته 2 : میخوام با یه برنامه گرافیکی برای مدیریت فایروال کار کنم.
نکته 3 : این برنامه به طور پیشفرض دسترسی تمام برنامهها رو به اینترنت قطع میکنه. این برای خیلی مهمه چون ممکنه من 100 تا برنامه داشته باشم، نمیتونم یه دونه یه دونه دسترسیشون رو به اینترنت قطع کنم.
نکته 4 : توی این برنامه میتونیم با زدن تیک هر برنامه، به اون برنامه اجازه دسترسی به اینترنت رو میدیم.
نکته 5 : فرض به بیسوادی بنده در لینوکس بزارید و از اصطلاحات خیلی تخصصی استفاده نکیند. (جای دیگه هم سوال کردم ولی چیزی نفهمیدم)
اگه این برنامه رو بهم معرفی کنید، با همین ویژگیها، مثل اینه که یه لیوان آب یخ دادید بهم تو جهنم و منو از جهنم ویندوز خلاص کردید.
با عرض پوزش اگر طولانی شد و با تشکر