انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام نسخه کیوت را از سایتش دانلود کنم؟  (دفعات بازدید: 1372 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
سلام
بنده تازه دارم QT را شروع میکنم و قبلا هیچ پیش زمینه ای در موردش نداشتم.من qt creator را نصب کردم و همه ی برنامه های ساده ی اینترنت رو دارم باهاش اجرا میکنم ولی چیزی که برام سوال شده اینه که پس اون نسخه های ۷۰۰ مگی سایت کیوت چیه که برا دانلود گذاشتن؟
چون من وقتی یه برنامه رو در خارج از qt creator کاوپایل میکنم از هدر QApplication ایراد میگیره.درضمن تو دایرکتوری usr/include/ هم یه چیزایی در مورد qt4 و qt5 قرار داره.حالا من نمیدونم که کیوت روی سیستم من نصب شده یا نه و آیا میتونم شروع به برنامه نویسی کیوت بکنم؟
لطفا تفاوت این فایل های دانلودی سایت کیوت رو برام روشن کنید

پیشاپیش ممنون
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
پاسخ : کدام نسخه کیوت را از سایتش دانلود کنم؟
« پاسخ #1 : 17 فروردین 1394، 09:09 ب‌ظ »
up
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : کدام نسخه کیوت را از سایتش دانلود کنم؟
« پاسخ #2 : 18 فروردین 1394، 10:58 ب‌ظ »
سلام
در مورد اینکه اون فایل چرا ۷۰۰ مگ هست دقیق چیزی نمیدونم.
هر پروژه Qt یه فایل با پسوند pro داره که تنظیمات کامپایلر اونجا قرار دارن. اگه بازش کنی یه همچین چیزی نوشته:
QT += coreو ممکنه بیشتر هم جلوش باشه. همین باعث میشه که خود Qt Creator فایلها و کتابخونه های مورد نیاز برای QtCore رو include و link کنه.
توی فولدر /usr/include/ که بری، یه فولدر به نام qt4 هست (بسته به ورژن Qt ممکنه qt5 باشه). اون خطی گفتم، خودش این فولدر رو به مسیرهایی که باید برای هدر فایلها سرچ کنه اضافه میکنه.
اگه میخوای بیرون Qt Creator کامپایل کنی، باید توی خط include به جای
#include <QApplication>بنویسی
#include <qt4/Qt/qapplication.h>(مسیر هدر فایل برای من اینجا هست. برای شما ممکنه فرق کنه)
همچنین باید با سوئیچ l- کامپایل کنی
g++ app.cpp -lQtCore -lQtGui -o output
موفق باشی
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity