انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گیجی در رابطه با پیدا کردن نسخه 64 بیتی آرچ لینوکس (حل شد)  (دفعات بازدید: 2064 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
# فکر کنم مطرح کردن این سوال در فروم ابونتو کمی احمقانه باشه، ولی لطفا درک کنید که بهترین اجتماع لینوکس اینجاست، و من قصد بی احترامی به خط و مش اینجا و شما ندارم  :oops:

من برای دانلود آرچ به این صفحه رفتم : archlinux.org و برای دانلود از سرورهای ایرانی به دانشگاه یزد (http://mirror.yazd.ac.ir/arch/iso/2015.04.01/) توی صفحه سه گزینه اومد که بنظر براساس تاریخ دسته بندی شده بودند. جلوی هر گزینه عبارت mistyped character گذاشته شده بود که من منظورشو متوجه نشدم !
وقتی توی گزینه ی آخر رفتم(http://mirror.yazd.ac.ir/arch/iso/2015.03.01/) با همچین صفحه ای روبه رو شدم :
لینک عکس : http://bayanbox.ir/view/1799756639340995029/archlinux.png

حالا سوالهای من !
1. کجا من میتونم 64 بیتی یا 32 بیتی بودن این لینوکس رو انتخاب کنم ؟
2. اون فایلها چی هستند ؟ archlinux-bootstrap چیه ؟ باید دانلودش کنم ؟ بعد چکارش کنم ؟

ممنون میشم یه توضیحی درمورد اون فایلها بدید :)
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1394، 03:16 ب‌ظ توسط -Question- »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
آرچ خیلی وقته دیگه مجزا ارائه نمیشه،‌ Dual رو دانلود کنید که هم شامل x86‌ و هم amd64 میشه.

آخرین نسخه هم 2015.04.01 هست...

Bootstrap‌ ها برای chroot استفاده میشند.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین علی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
معماری ۳۲ بیتی رو با عبارت x86 میشناسند در آرچ لینوکس با i686 معرفی میشه  . معماری ۶۴ بیتی رو با عنوان x86-64 یا amd64  معرفی میکنند .
اون فایل iso که Dual  هست ، هر دوی این آرچ لینوکس ها ( یعنی هم ۳۲ بیتی و هم ۶۴ بیتی ) رو داره و موقع نصب انتخاب میکنید چی نصب بشه .

Archlinux-bootstrap  رو نمیخواد دانلو کنید . یکی از ایزو ها رو فقط بسته به نوع کامپیوترتون دانلود کنید . ۶۴ بیتی مثلا !  بوت استرپ  یک سیستم مینیمم رو براتون ایجاد میکنه که باید chroot  کنید داخلش .بعضی ها برای نصب آرچ روی یک لینوکس دیگه ازش استفاده میکنند . مثلا از داخل دبیان با chroot  میرند داخل آرچ .که مورد بحث ما نیست .( اینم من شنیدم ،چندان مطمئن نیستم عملی بودنش رو )

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
در واقع به دلیل اینکه دیسک ارچ (همان ایزویی که دانلود میکنید) فقط شامل بیس میشه و حجم کمی داره اونا رو با هم ترکیب میکنند و در قالب یه فایل ارائه میدهند و در نتیجه شما با دانلود 1 فایل قابلیت نصب هر دو نوع سیستم عامل رو دارید.(رولینگ ریلیز بودن هم یکی دیگه از دلایل این موضوع است)
درضمن هیچ مشکلی نداره که سوالاتتون رو اینجا بپرسید.اتفاقا انجمن بخش مخصوص به ارچ هم داره.
درضمن سرور یزد زیاد اپدیت نیست بهتره از سرور های به روزتری استفاده کنید.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
از همه ی دوستان عزیزم ممنونم.