انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) سؤالاتی راجب به vnstat  (دفعات بازدید: 1336 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
(حل شد) سؤالاتی راجب به vnstat
« : 20 فروردین 1394، 01:40 ق‌ظ »
سلام دوستان.
برای vnstat هم مقداری خودم بلد بودم کار کنم و هم مقداری سرچ انجام دادم. ولی باز چندتا سؤال واسم پیش اومده:
1) غیر از سوییچ h- دستور دیگه ای نیست که میزان ترافیک در ساعت مشخصی رو نشون بده؟ مثلا از ساعت 06 تا 23 رو فقط نشون بده و 23:01 تا 05:59 رو نشون نده؟
2) خیلی جاها دیدم میگن باید برای vnstat دیتابیس درست کنیم. من میزنم
sudo vnstat -u -i eth0و برام یه فایل توی دایرکتوری var/lib/vnstat/ درست می کنه. که حجمش هم 2 کیلوبایت بیشتر نیست. پسوندی هم نداره. الان همین یعنی دیتابیسشه؟
3) بعد فرق sudo vnstat با vnstat چیه؟ توی همین دیتابیس فرق می کنه؟ مثلا من اگه با sudo یه دیتابیس ساختم، باید همیشه برای کار کردن باز sudo بزنم؟ یا vnstat خالی هم می تونه از دیتابیس استفاده کنه؟
4) این خروجی xml که میده، کجا به کارم میاد؟ چون خروجیش قابل خوندن نیست (یعنی آدم اذیت میشه بخواد کدهاش رو بخونه)

مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1394، 10:17 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : سؤالاتی راجب به vnstat
« پاسخ #1 : 27 فروردین 1394، 10:00 ب‌ظ »
سؤال شماره 1 و 4 رو بیخیال شدم.
موند سؤال 2 و 3
سؤال دوم رو هم که همه جا دنبالش رفتم و همه هم همون کد رو گذاشتن. پس eth0ی که توی var/lib/ هست مطمئنا همون دیتابیس هست (آخه توقع داشتم آیکنش مثل باقی دیتابیس ها باشه ولی خب نبود)
می مونه سؤال سوم. من برای ساختن دیتابیس، باید از sudo استفاده کنم. آیا برای بروز شدن اون دیتابیس، کار خاصی نیاز هست؟ یعنی باید هر چند وقت یک بار با دستور
sudo vnstat -u -i eth0دیتابیس رو آپدیت کنم؟؟؟ یا همین که ساخته شده، برای همیشه بروز میشه؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : سؤالاتی راجب به vnstat
« پاسخ #2 : 28 فروردین 1394، 10:17 ب‌ظ »
سؤال دوم که حل شد.
سؤال سوم یه خورده دنگ و فنگ داشت که اونم حل شد
قضیه اینجوریه که دیتابیس vnstat به صورت خودکار نمی تونه آپدیت بشه و خود کاربر باید با دستور
sudo vnstat -u -i eth0
اونو آپدیت کنه.
و جاهای زیادی دیدم که این مشکل رو داشتن. راه حلش کرون هست.
* * * * sudo vnstat -u -i eth0
اینو باید گذاشت توی کرون ریشه تا هر دقیقه دیتابیس آپدیت بشه و هر زمان که نیاز به vnstat بود، بتونه آخرین نتیجه رو نشون بده  ;)