انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ویژوال استودیو کد به پلتفرم مک و لینوکس می آید  (دفعات بازدید: 1652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : ویژوال استودیو کد به پلتفرم مک و لینوکس می آید
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1394، 02:55 ب‌ظ »
مایکروشافت لعنتی! همینمون کم بود!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1394، 03:43 ب‌ظ »
:|

الان بخندیم یا گریه کنیم؟ :D

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #3 : 10 اردیبهشت 1394، 03:47 ب‌ظ »
خوبه یا بده ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 10 اردیبهشت 1394، 04:36 ب‌ظ »
سلام.
هم خوبه هم بد.
خوب از این لحاظ که برنامه های ویندوزی هم می تونن توی لینوکس اجرا بشن. (کاربرای تازه کار دیگه بهونه ای ندارن)
بد از این لحاظ که برنامه های ناجور ویندوزی و اکثرا کلوزسورس پاشون رو به دنیای درست و حسابی ما باز می کنن و کم کم همینجارو هم به گند میکشن.
مایکروسافت داره کاری می کنه که همه جا نفوذ پیدا کنه. این یعنی برنامه های مایکروسافت توی لینوکس انجام بشه و بازم یه جورایی از اپن سورس برای اهداف خودش استفاد کنه (که میشه سوء استفاده)
و یه نکته ی منفی دیگه هم داره. اونم اینکه اینجوری کسی دیگه رغبت نمی کنه واسه لینوکس برنامه بنویسه (توسعه دهنده هایی که از قبل توی پلتفرم ویندوز بودن. اونایی که همین الان هم دارن برای لینوکس برنامه می نویسن و توسعه دهنده ی برنامه های آزاد و ... هستن مورد بحثم نیست)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین inception

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #5 : 10 اردیبهشت 1394، 05:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام.
هم خوبه هم بد.
خوب از این لحاظ که برنامه های ویندوزی هم می تونن توی لینوکس اجرا بشن. (کاربرای تازه کار دیگه بهونه ای ندارن)
بد از این لحاظ که برنامه های ناجور ویندوزی و اکثرا کلوزسورس پاشون رو به دنیای درست و حسابی ما باز می کنن و کم کم همینجارو هم به گند میکشن.
مایکروسافت داره کاری می کنه که همه جا نفوذ پیدا کنه. این یعنی برنامه های مایکروسافت توی لینوکس انجام بشه و بازم یه جورایی از اپن سورس برای اهداف خودش استفاد کنه (که میشه سوء استفاده)
و یه نکته ی منفی دیگه هم داره. اونم اینکه اینجوری کسی دیگه رغبت نمی کنه واسه لینوکس برنامه بنویسه (توسعه دهنده هایی که از قبل توی پلتفرم ویندوز بودن. اونایی که همین الان هم دارن برای لینوکس برنامه می نویسن و توسعه دهنده ی برنامه های آزاد و ... هستن مورد بحثم نیست)
دوستان Visual Studio Code رو با Visual Studio اشتباه نگیرید. اینها دوتا محصول جدا هستند. Visual Studio همچنان برای سیستم‌عامل ویندوز ارائه میشه و غیرآزاد و پولی هست. Visual Studio Code صرفاً یک ادیتور چندسکویی هست که به زبان‌های مختلفی میشه در اون کد نوشت. مثل: Aptana و Sublime Text و ...
این لینک‌ها رو هم ملاحظه کنید تا تفاوت این دو محصول رو ببینید: