انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق بین لینوکس نسخه سرور / میزبان با ورژن LTS چیه ؟  (دفعات بازدید: 6348 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین irmacfa

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
سلام وقت بخیر
دوستان میخواستم اوبونتو رو دانلود کنم همین آخرین ورژنش که 15.04 هست اما دیدم نوشته نسخه سرور / میزبان  و همچنین نسخه سرور / میزبان  ورژن LTS ! اینا فرقشون چیه ؟ کدومشون رو بگیریم ؟  \\:D/ با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لینوکسشون که هیچ فرقی نداره!
نگارش دسکتاپ سیستم‌عاملیه که ما روی لپ‌تاپ و… نصب می‌کنیم، نگارش سرور هم سیستم‌عاملیه که روی سرورها و رایانه‌های ابری و… استفاده می‌شه
نگارش‌های عادی هر ۶ ماه یک‌بار ارائه می‌شن و ۹ ماه پشتیبانی دارن. این نگارش‌ها از آخرین نگارش برنامه‌های کاربردی استفاده می‌کنن.
نگارش‌های LTS هر ۲ سال یک‌بار منتشر می‌شن و ۵ سال پشتبانی رایگان دارن. این نگارش‌ها آخرین به‌روزرسانی‌ها رو برای نگارش برنامه‌های کاربری نصب شده دریافت می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین bn3232

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی
اگه خیلی علاقه داری به روز باشی 15.04 نصب کن ولی معمولاً این نسخه ها خیلی پایدار نیستن و اذیت می کنن. 14.04 نسخه LTS هستش که آپدیت های پایدار میزاره. تا مدت زیادی هم پشتیبانی میشه. نسخه سرور به هیچ وجه مناسب لپتاپ نیست.

سلام وقت بخیر
دوستان میخواستم اوبونتو رو دانلود کنم همین آخرین ورژنش که 15.04 هست اما دیدم نوشته نسخه سرور / میزبان  و همچنین نسخه سرور / میزبان  ورژن LTS ! اینا فرقشون چیه ؟ کدومشون رو بگیریم ؟  \\:D/ با تشکر
مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی embedlinux.ir

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
کی گفته 15.04 پایدار نیست ؟ :)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
گفتن که: معمولا

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
گفتن که: معمولا
معمولا هم پایداره  >:(
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من ۱۵.۰۴ دارم و کاملاً پایداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن