سلام دوستان
سال نو همه مبارک باشه
پسر خاله من یک فلش ۸ گیک به من عیدی داده از نوع
SanDisk Cruzer Blade™ USB flash drive
این فلش ها یک نرم افزاری داره به اسم
SanDisk SecureAccess™ Software
نمی دونم که پسر خاله من از عمد این فلش رو فقل کرده عیدی داده به من یا اینکه خودش قفل شده دیده بدردش نمی خوره داده به من بماند
این هم که انگیزه این پسر خاله عنکبوت از این کار چی بوده بحثی نیست که در انجمن اوبونتو در بارش حرف بزنیم
من خودم خیلی گشتم راهی پیدا کنم که بتونم این فلش رو فرمت کنم برای عیدبازدیدنی برم بهشون نشون بدم تا حالشون گرفته شه ولی نتونستم
تنها امیدم به شما دوستانه اگر راهی چیزی سراغ دارید کمک کنید لدفن که غضیه حسییتیه
باز هم خیلی ممنون
بعضی از تولید کنندهها ابزار مناسب رو برای رفع مشکلات مربوط به محصولاتشون ارائه میدن. اما متاسفانه SanDisk این ابزار رو فقط در اختیار نمایندههای فروش خودش قرار میده؛ این مشکل رو از بخش پشتیبانی SanDisk پرسیدم.
برای این کار یا باید این فلش مموری رو با همون هارددیسکتون میبردید و درستش میکردید
و یا از طریق أزمایش و خطا شاید بتونید درستش کنید. من بارها این مشکلات رو حل کردم، بنابراین به سعی خودتون بستگی داره. در حالحاضر من با ابزارهای گنو/لینوکس در این زمینه آشنا نیستم، بنابراین باید ویندوز رو از طریق VM اجرا کنید تا بتونید از برنامههای تحت ویندوز استفاده کنید.
از راههای ساده برای اینکار گرفتن مشخصات Chip فلشمموری هست. که این کار رو از طریق این ابزارها باید انجام بدید.
این ابزارها مدل چیپ و SN و VID,PID فلش مموری را نشان میدهند. ابزار دیگهای هم به نام Chip Genius هست که با گوگل کردن پیدا میکنید. اگر هیچکدام از این ابزارها مدل چیپ را به شما نداد، اگر میتوانید فلش مموری را باز کنید و مدل چیپ را پیدا کنید.
بعد از بدست آوردن مشخصات بالا، آن مشخصات را در سایت
flashboot.ru جستجو کنید. بهطور مثال، در
این بخش میتوانید از طریق VID,PID ابزار مناسب را جستجو کنید، یا از طریق
این صفحه و ستون سمت راست، براساس تعدادی از مدل چیپهای به جستجو بپردازید. زیرو رو کردن سایت را به شما میسپارم!
از راههای دیگه dumping حافظه به همراه جایگزین کردن چیپهای مشابه و یا کپی firmware از یک تراشه مشابه روی چیپ معیوب هست، که خًب مربوط به تعمیرکارها است